Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

gdzie mozna zrobic tanio USG ? :)
  • Anonim

ciekaw jestem kiedy nauczysz sie uzywac czegos tak pieknego jak google :)
  • .

chyba logiczne ze gdybym znalazl gdzies taka cene ktora by mnie usatysfakcjonowała to bym nie zakladal tego tematu .. a ze nie znalazlem to zalozylem nie ?
  • Pietrzi

a czego USG chcesz zrobic?

Polecam dr KRÓL. Babeczka jest mistrzowska! Może troche kosztuje ale jest najlepsza w Warszawie!
  • .

czytac tematu nie umiesz ? nie chce kogos drogiego a taniego ... ale bardziej chyba mi zalezy tam gdzie sie najkrocej czeka ... usg kolana
  • Pietrzi

Umiem czytac...

No jak chcesz. moim zdaniem lepiej troche wiecej wydac i miec dobrze zrobione USG... no ale dobra nie moj biznes.

pozdro
  • .

a ja mysle ze to nie oni robia tylko maszyna, i mysle ze jak u lekarza zaplace 50 zł czy 100 to tak samo bedzie zrobione ... wiec skoncz juz rozmywac temat i daj sie komuc wypowiedziec NA TEMAT
  • Toss™

>Gucioooooooo napisał
    >gdzie mozna zrobic tanio USG ? :)

Najtaniej USG zrobisz na warunkach określonych przez NFZ w świadczeniach dostępnych pacjentowi.... jednym słowem: idź do learza pierwszego kontaktu i poproś o to skierowanie.
  • Anonim

Ja wpadałem na pogotowie, udawałem, że jestem z wypadku. Mówiłem, że noga nie daje mi spokoju, że spadłem właśnie i takie tam. Wtedy przeważnie przyjmują Cię i od razu idziesz za darmo na usg:)
  • Toss™

>Chrzanek napisał
    >Ja wpadałem na pogotowie, udawałem, że jestem z wypadku.

Czytasz mi w myślach, ale z racji na moją przyszłą pracę związaną z ochroną zdrowia, nie napisałabym tego :)
  • .

no wlasnie mieli mi dac skierowanie z pogotowia, mowilem ze spac nie moge, to mi dali termin 15 grudnia bo wczesniej wszystko zajete;/
  • Toss™

>Gucioooooooo napisał
    >no wlasnie mieli mi dac skierowanie z pogotowia, mowilem ze
    >spac nie moge, to mi dali termin 15 grudnia bo wczesniej
    >wszystko zajete;/

Więc idź na pogotowie raz jeszcze, albo lepiej, jedź na pogotowie na Banacha do szpitala klinicznego, tam badają wszystkie przypadki. Poza tym to szpital WUMu więc i sprzęt i kadrę ma wysokospecjalistyczną.
  • .

i co ? znowu mnie zapisza za miesiac, lepiej zadzwonic chyba i spytac sie z bolacym kolanem na kiedy mozna by bylo sie zapisac na usg bo na przeswietleniu nic nie widac
  • Anonim

>Tossica™ napisała:
    >>Gucioooooooo napisał
    >>no wlasnie mieli mi dac skierowanie z pogotowia, mowilem
    >ze
    >>spac nie moge, to mi dali termin 15 grudnia bo wczesniej
    >>wszystko zajete;/
    >
    >Więc idź na pogotowie raz jeszcze, albo lepiej, jedź na
    >pogotowie na Banacha do szpitala klinicznego, tam badają
    >wszystkie przypadki. Poza tym to szpital WUMu więc i
    >sprzęt i kadrę ma wysokospecjalistyczną.

Kochana, na Banacha nie ma i nigdy nie było ortopedii.

W niewielu miejscach zrobią wam na pogotowiu USG kolana, jeśli w ogóle są takie miejsca, najczęściej kończy się na RTG.
  • Solka; )

ortopedia jest w Szpitalu na Bielanach, w Przychodni... ale dobrych kilka godzin trzeba było czekać. Byłam rok temu, nie wiem czy jeszcze jest
  • Qrczak

>Najtaniej USG zrobisz na warunkach określonych przez NFZ w świadczeniach dostępnych pacjentowi.... jednym słowem: idź do learza pierwszego kontaktu i poproś o to skierowanie.

A mi dziś internista powiedział, że nie może wypisać takiego skierowania, tylko ortopeda.. I mam iść gdzieś sobie jak najszybciej usg zrobić, następnie do ortopedy...
    :(
  • dorota bystrzanowska

polecam wszystkim USG ortopedyczne u dr Czyrnego, ew u dr Kranca. to wybitni specjalisci. diagozuja schorzenia u naszych sportowcow- piłkarzy, koszykarzy. Badanie jest niewirygodnie dokladne i daje prawdziwy obraz schorzenia czy urazu. Terminy nie sa dlugie, szczegolnie w gabinecie na Kasprowicza w Warszawie
  • Kaśka

>dorota bystrzanowska napisała:
    >polecam wszystkim USG ortopedyczne u dr Czyrnego, ew u dr
    >Kranca. to wybitni specjalisci. diagozuja schorzenia u
    >naszych sportowcow- piłkarzy, koszykarzy. Badanie jest
    >niewirygodnie dokladne i daje prawdziwy obraz schorzenia czy
    >urazu. Terminy nie sa dlugie, szczegolnie w gabinecie na
    >Kasprowicza w Warszawie

Ile takie USG z wizytą kosztuje?
  • Michał Znachor

Polecam Klinikę OMED na Kabatach. omed.com.pl. Super ortopedzi od USG.
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)