-
.
-
Anonim
ciekaw jestem kiedy nauczysz sie uzywac czegos tak pieknego jak google :) -
.
chyba logiczne ze gdybym znalazl gdzies taka cene ktora by mnie usatysfakcjonowała to bym nie zakladal tego tematu .. a ze nie znalazlem to zalozylem nie ? -
Pietrzi
a czego USG chcesz zrobic?
Polecam dr KRÓL. Babeczka jest mistrzowska! Może troche kosztuje ale jest najlepsza w Warszawie! -
-
.
czytac tematu nie umiesz ? nie chce kogos drogiego a taniego ... ale bardziej chyba mi zalezy tam gdzie sie najkrocej czeka ... usg kolana -
Pietrzi
Umiem czytac...
No jak chcesz. moim zdaniem lepiej troche wiecej wydac i miec dobrze zrobione USG... no ale dobra nie moj biznes.
pozdro -
.
a ja mysle ze to nie oni robia tylko maszyna, i mysle ze jak u lekarza zaplace 50 zł czy 100 to tak samo bedzie zrobione ... wiec skoncz juz rozmywac temat i daj sie komuc wypowiedziec NA TEMAT -
Toss™
>Gucioooooooo napisał
>gdzie mozna zrobic tanio USG ? :)
Najtaniej USG zrobisz na warunkach określonych przez NFZ w świadczeniach dostępnych pacjentowi.... jednym słowem: idź do learza pierwszego kontaktu i poproś o to skierowanie. -
Anonim
Ja wpadałem na pogotowie, udawałem, że jestem z wypadku. Mówiłem, że noga nie daje mi spokoju, że spadłem właśnie i takie tam. Wtedy przeważnie przyjmują Cię i od razu idziesz za darmo na usg:) -
Toss™
>Chrzanek napisał
>Ja wpadałem na pogotowie, udawałem, że jestem z wypadku.
Czytasz mi w myślach, ale z racji na moją przyszłą pracę związaną z ochroną zdrowia, nie napisałabym tego :) -
.
no wlasnie mieli mi dac skierowanie z pogotowia, mowilem ze spac nie moge, to mi dali termin 15 grudnia bo wczesniej wszystko zajete;/ -
Toss™
>Gucioooooooo napisał
>no wlasnie mieli mi dac skierowanie z pogotowia, mowilem ze
>spac nie moge, to mi dali termin 15 grudnia bo wczesniej
>wszystko zajete;/
Więc idź na pogotowie raz jeszcze, albo lepiej, jedź na pogotowie na Banacha do szpitala klinicznego, tam badają wszystkie przypadki. Poza tym to szpital WUMu więc i sprzęt i kadrę ma wysokospecjalistyczną. -
.
i co ? znowu mnie zapisza za miesiac, lepiej zadzwonic chyba i spytac sie z bolacym kolanem na kiedy mozna by bylo sie zapisac na usg bo na przeswietleniu nic nie widac -
Anonim
>Tossica™ napisała:
>>Gucioooooooo napisał
>>no wlasnie mieli mi dac skierowanie z pogotowia, mowilem
>ze
>>spac nie moge, to mi dali termin 15 grudnia bo wczesniej
>>wszystko zajete;/
>
>Więc idź na pogotowie raz jeszcze, albo lepiej, jedź na
>pogotowie na Banacha do szpitala klinicznego, tam badają
>wszystkie przypadki. Poza tym to szpital WUMu więc i
>sprzęt i kadrę ma wysokospecjalistyczną.
Kochana, na Banacha nie ma i nigdy nie było ortopedii.
W niewielu miejscach zrobią wam na pogotowiu USG kolana, jeśli w ogóle są takie miejsca, najczęściej kończy się na RTG.
-
Solka; )
ortopedia jest w Szpitalu na Bielanach, w Przychodni... ale dobrych kilka godzin trzeba było czekać. Byłam rok temu, nie wiem czy jeszcze jest -
Qrczak
>Najtaniej USG zrobisz na warunkach określonych przez NFZ w świadczeniach dostępnych pacjentowi.... jednym słowem: idź do learza pierwszego kontaktu i poproś o to skierowanie.
A mi dziś internista powiedział, że nie może wypisać takiego skierowania, tylko ortopeda.. I mam iść gdzieś sobie jak najszybciej usg zrobić, następnie do ortopedy...
:( -
dorota bystrzanowska
polecam wszystkim USG ortopedyczne u dr Czyrnego, ew u dr Kranca. to wybitni specjalisci. diagozuja schorzenia u naszych sportowcow- piłkarzy, koszykarzy. Badanie jest niewirygodnie dokladne i daje prawdziwy obraz schorzenia czy urazu. Terminy nie sa dlugie, szczegolnie w gabinecie na Kasprowicza w Warszawie -
Kaśka
>dorota bystrzanowska napisała:
>polecam wszystkim USG ortopedyczne u dr Czyrnego, ew u dr
>Kranca. to wybitni specjalisci. diagozuja schorzenia u
>naszych sportowcow- piłkarzy, koszykarzy. Badanie jest
>niewirygodnie dokladne i daje prawdziwy obraz schorzenia czy
>urazu. Terminy nie sa dlugie, szczegolnie w gabinecie na
>Kasprowicza w Warszawie
Ile takie USG z wizytą kosztuje? -
Michał Znachor
Polecam Klinikę OMED na Kabatach. omed.com.pl. Super ortopedzi od USG.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne