Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Co sądzicie o tym, żeby grupowo przejechać się po naszym pięknym mieście i porobić sobie fotki, albo przynajmniej odwiedzić każdą z krów z Cow Parade?
  • Shinju

właśnie to planuję... czy ktoś wie czy jest jakiś spis tych krówek, tzn gdzie one są?
  • ... olifka chce barke...

• Gołąb www.alko.glt.pl

Hehe pół centrum jest obstawione a najbardziej wypasione krówki są na daszkach od przystanków. Wypasik .....
  • El comendante Semp

słuchajcie, to może wszycy co planowali indywidualni zgadaliby się i poslzibyśmy sobie globalnie?

zainteresowani wpisujcie się w tym topicu... i wybierzmy też jakąś datę i godzinę
  • El comendante Semp

mogę przynieść mapkę, bo mam wersję papierową z wyborczej
  • Anonim

moze jutro sama smigajac na roweku prrzez centrum wylukam jak to wyglada :))) a weteryniarzowi powiinny przypasc krowki do gustu :)))
  • Shinju

Krzysiek, kiedy w Wyborczej była ta mapka? bo może mam tą gazetę...
  • El comendante Semp

W piątek ostatni. Zajmuje dwie strony gdzieś w Stołecznej.
  • Shinju

dzięki... zajrzałam i znalazłam :D
  • MARC

Krowy juz sie 'pstrykaja' :)
    Moje zdjecia bede zamieszczal pod tym adresem:
    http://fotogalerie.pl/galeria/marc2...
  • Shinju

ja także postaram się w necie je umieszczać... i odwiedzić wszystkie
  • Kunegunda GoRyl

Ej o co biega z tymi krowami.....coś słyszałem że stoja po Warszawce ale nic poza tym.........na co to komu i dlaczego stoja ?? :D
  • Gołąb www.alko.glt.pl

Stoją o to żeby nasze smutne miasto wreszcie troszkę odżyło :))) Zawsze to jakaś miła odskocznia od codziennej szarości warszawskich ulic :))))
  • Anonim

dziwne... chyba pomysl troche zciagniety.....u nas tez to bylo ale jakis czas temu. i konkursy na najpiekniejsza krowe tez...
  • El comendante Semp

to jest projekt globalny
  • MARC

Wszystko o krowach znajdziecie tutaj:
    http://miasta.gazeta.pl/warszawa/0,...
  • Anonim

co do sciagniecia Krow ...
    pomysl ten odwiedzil juz wiele swiatowych stolic. Ja mialam przyjemnosc byc w NY piec lat temu - wlasnie wtedy kiedy staly tam krowki.

Uwazam ze to super pomysl... tak samo fajne sa te krzesla Canal+. Szkoda tylko ze sie tak szybko brudza i pewnie czyste nie beda; /
  • w-p

i szkoda ze część krów nie przetrwała w wersji takiej jaka miała być.. jak się chce zobaczyc trzeba się pośpieszyć, z tej 'maryn arskiej' podobno pourywali zaglówki na przyklad.
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)