Warszawa [11709]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

bez kitu... jestem sobie na lotnisku w polsce i lookam se na dziewczyny... jest na co patrzec bo wiadomo... polskie; ) teraz jestem normalne w amsterdamie i tutaj to musze az se obracac bo takie szafy chodza....jyyyfchhhh =/
  • ziel

no dobra ale Amsterdam ma swoje plusy :)
  • Pozi

Ziel!!!!Ja nie chce tu wie wymadralinowac,ale ty bys ich nie zamienil na minusy:]
  • Anonim

no to wracaj do wawy :)
  • Anonim

za 20 dni wracam, a tak to bedzie jaranie heheh xP
  • Anonim

hahhaha
  • Anonim

no co xP dobrze jest, a 23ego zaczynam oboz prawa jazdy 8) och tak, wem podniecam sie xP
  • ziel

spoko emocje pozytywne sa pozytywne ... wow ale gleboka mysl :)
  • Anonim

nom, pozytywne (= ehhhh glodny jestem xP ciekaw jestem czy tutaj gdzies nie ma kebaba
  • ziel

nie wiem nie wiem niestety nie poradze ...
  • Anonim

dobra,juz wiem gdzie jest [; musze jakims autobusem jechac =/
  • ziel

przejdz sie na piechote po co jezdzic ... nie spac - zwiedzac !!
  • Anonim

za 15 min mi sie konczy czas wiec sie nawet przejde, bo nie mam karty miejskiej... a wiecie jak tutaj drogo ? kurde podczas kazdy autobusem wchodzi sie w rozne strefy i trzeba kasowac za kazdym razem jak sie wchodzi w jakas strefe... policzylem ze jakby ktos mieszkal w takim najdalszym miejscu to musi placic ze 150zl zeby dojechac do celu JEDNYM AUTOBUSEM !!!! masakra !!
  • ziel

o qrwa ... przepraszam za wyrazenie ale mnie zcielo ...
  • Pozi

okokok....ale porownaj tez to,ze sie wiecej zarabia wiec proporcje .....
  • ˙·٠ Anna

a ja po za wawą bedę przez miesiąc. jeszcze chyba nigdy mnie nie było tyle czasu...
  • ziel

oj bywalo ze mnie nie bylo i 2 miesiace ...
  • eMiś

kurcze;( wyprowadziłam sie z wawki 3 latka temu(nie wiem po co) zaluje tego cholernie;( ja chce tam wrócić, ale......... rodzice!!!:[ mam tego serdecznie dosyć po mimo, że mieszkam tylko 17 km od 100licy;( to i tak mnie ciągnie do WWA:* nie wiem jak wytrzymam bez wycieczek do Warszawki jak wyjade na wakacje;(
  • ziel

to sie przeniesz tu :)
  • eMiś

MUSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:) no ale jeszcze tylko skończe LO i Come Back do WWA:*:*:*
  • 1
  • 2
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)