- 1
- 2
-
Anonim
bez kitu... jestem sobie na lotnisku w polsce i lookam se na dziewczyny... jest na co patrzec bo wiadomo... polskie; ) teraz jestem normalne w amsterdamie i tutaj to musze az se obracac bo takie szafy chodza....jyyyfchhhh =/ -
ziel
-
Pozi
Ziel!!!!Ja nie chce tu wie wymadralinowac,ale ty bys ich nie zamienil na minusy:] -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
no co xP dobrze jest, a 23ego zaczynam oboz prawa jazdy 8) och tak, wem podniecam sie xP -
ziel
-
Anonim
nom, pozytywne (= ehhhh glodny jestem xP ciekaw jestem czy tutaj gdzies nie ma kebaba -
ziel
-
Anonim
-
ziel
-
Anonim
za 15 min mi sie konczy czas wiec sie nawet przejde, bo nie mam karty miejskiej... a wiecie jak tutaj drogo ? kurde podczas kazdy autobusem wchodzi sie w rozne strefy i trzeba kasowac za kazdym razem jak sie wchodzi w jakas strefe... policzylem ze jakby ktos mieszkal w takim najdalszym miejscu to musi placic ze 150zl zeby dojechac do celu JEDNYM AUTOBUSEM !!!! masakra !! -
ziel
-
Pozi
okokok....ale porownaj tez to,ze sie wiecej zarabia wiec proporcje ..... -
˙·٠ Anna
a ja po za wawą bedę przez miesiąc. jeszcze chyba nigdy mnie nie było tyle czasu... -
ziel
-
eMiś
kurcze;( wyprowadziłam sie z wawki 3 latka temu(nie wiem po co) zaluje tego cholernie;( ja chce tam wrócić, ale......... rodzice!!!:[ mam tego serdecznie dosyć po mimo, że mieszkam tylko 17 km od 100licy;( to i tak mnie ciągnie do WWA:* nie wiem jak wytrzymam bez wycieczek do Warszawki jak wyjade na wakacje;( -
ziel
-
eMiś
MUSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:) no ale jeszcze tylko skończe LO i Come Back do WWA:*:*:*
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne