-
Kaś
kto da prace studentowi z warszawy??
piszcie zarowno gdy pracy szukacie jak i gdy chcecie ja dac - moze jakos to nam pomoze:)
zaczne jako pierwsza:
jestem 21-letnia studentka dziennikarstwa (studia dzienne na UKSW) pilnie szukajaca pracy.
mam skonczony kurs instruktora fitnessu, jestem takze instruktorka tanca poza tym od czerwca 2006 pracowalam jako barmanka, pisuje tez artykuly do gazet regionalnych.
dodatkowo posiadam prawo jazdy kat. B, j.angielski na poziomie bardzo dobrym, j. niemiecki - poziom dobry oraz mam duze doswiadczenie w parcy majacej bezposredni kontakt z innymi ludzmi.
kazda oferta pracy zwiazana z wymienionymi przeze mnie umiejetnosciami bedzie dla mnie ogromna radoscia:D
zainteresowanych prosze o kontakt droga mailowa:
kasiaszkrab@gmail.com -
Anonim
pracuj gdzie sie da a "powazne" zajecia zostaw Warszawiakom; ]
milego dnia -
GrzegorzOsuch.com
>chill... napisał
>pracuj gdzie sie da a "powazne" zajecia zostaw Warszawiakom
>;]
>milego dnia
Jak tu studiuje, to juz jest "z Warszawy" ... hehe :> -
Anonim
>Suchy wrote:
>Jak tu studiuje, to juz jest "z Warszawy" ... hehe :>
taa; D
warszaffffka wielka do pracy w MCD bo nie ma kto robic cheesburgerow; ]
ps. wypizgalo z miasta scyzorykow :> -
-
GrzegorzOsuch.com
W sumie to i tak jest lepiej niz bylo, bo wiocha ucieka za granice. McDonaldy ciagle szukaja ludzi - kiedys tego nie bylo :D -
Anonim
oj tak swieta racja; ]
dzis beda znowu korki na wylotówkach bo przeciez Warszaffffka jedzie do domu...hehe -
.:♥Marcia♥:.
Znowu zaśmiecacie wątek....;]...od takich tematów są oddzielne fora:P....dziewczyna szuka pracy i ok...i studiuje na uksfordzie...gdzie mnie pewnie ześlą...i ok...uciekać mi stąd!;D:D:D:P:P -
♪ scott ♪
Ja z "wiochy" nie jestem,tylko ze stolicy i za granice pojechalem.Wracam na stale za 2 tygodnie,bylem 2 lata,wyjechalem zaraz po studiach.To bylo najlepsze co moglem zrobic! Wracam z kasa,pelen przygod,doswiadczen i samodzielnosci,a i z jezykiem :p -
Alek
ja moge powiedziec ze w klubach w wawie szukaja osob do pracy. napewno w studenckich (np.remont) czy nawet na mazowieckiej. wszyscy wyjechali za granice... -
Andrzej
a ja szukam roboty w sklepie komputerowym, jako sprzedawca lub serwisant, ma ktos jakies propozycje lub namiary? Pzdr. -
Asiula :)
W ground zero szukają barmanki ablo kelnerki, a tak poza tym to mc donaldy, hipermarkety, kfc i różne pizze przyjmą Cie z otwartymi rękoma; )
możesz też spróbować w factorach, tam wiecznie kogoś szukają!
Powodzenia :) -
Asia Suchocka
> pracuj gdzie sie da a "powazne" zajecia zostaw Warszawiakom; ]
> milego dnia
czemu wszystko sprowadzasz do jednego tematu? ja tez nie jestem jakos wielce zachwycona fala przyjezdnych, ale dziewczyna normalnie zapytala, a Ty jak zwykle...? wyluzuj troche;) -
Anonim
>Aś the brain wrote:
>czemu wszystko sprowadzasz do jednego tematu? ja tez nie
>jestem jakos wielce zachwycona fala przyjezdnych, ale
>dziewczyna normalnie zapytala, a Ty jak zwykle...? wyluzuj
>troche;)
bo mnie to strasznie irytuje jak niechca nam robic kanapek jak wracamy z imprez lub roznego rodzaju wojazy; ]
i prosze mnie nie pouczac!
-
Proszę o trzymanie tematu. Nie możecie w każdym wątku schodzić na własną dyskusję. Niech wpisują się tu Ci, którzy napisać coś na temat pracy w Warszawie: oferty itp.
-
Anonim
napisalismy iz pracy jest w brud - oferty sa we wszelkiego typu szybkich zarciach - mcd, kfc, pizzahut - no moze tutaj mniej bo sa potrzebne kelnerki; ] -
Anonim
-
Paul :)
Przydałby Ci się dodatkowy zarobek, ale Masz mało wolnego czasu?Skorzystaj z okazji i zostań naszą KONSULTANTKĄ, a otrzymasz:
*dodatkowy zarobek
*kosmetyki wysokiej jakości ze zniżką (15% - 35 %)
*odroczony termin płatności do 21 dni
*dostęp do próbek, nowości i ofert specjalnie przygotowanych dla osób współpracujących z naszą firmą
*9 WSPANIAŁYCH PREZENTÓW
Masz też możliwość skorzystania ze szkoleń marketingowych i i kursów kosmetycznych organizowanych przez AVON.
Naprawdę warto, wiem co mówię:D
Zadzwoń ( lub napisz), a udzielę Ci szczegółowych informacji:
Paulina 692-874-124 -
Dziksonn
Praca dla chłopaków w poniedziałek 13.08.2007
(+jeszce jeden dzień, do ustalenia kiedy)
Pomoc przy przeprowadzce firmy. Zapakowanie mebli biurowych do samochodu, rozpakowanie w nowym miejscu.
potrzebnych jest 4-6 osób.
7,5 zł/h
czas pracy szacowany na okolo 6-7 h
Kontakt 504 848 313 -
Kasia; )
Tańsze kosmetyki, darmowe aparaty cydrowe i palety do makijazu, KASA !!!
Witam! zachęcam do podjęcia zyciowej decyzji i zapisania sie do Oriflame. Oriflame to nie tylko kosmetyki i praca konsulantki. to przedewszystkim praca menadzera swojej grupy którą sam budujesz (sam decydujesz z kogo) i zarabianie coraz wiekszych pieniedzy az w koncu nie obejrzysz sie i bedzies miał zapewnione całe zycie. co najwazniejsze zycia w ktorym bedziesz miał czas dla siebie, dla znajomych, dla domu, rodziny.. bedziesz mogł wstawac o ktorej chcesz i godzinami rozmawac przez telefon :) Dodatkowo TERAZ mozna dostać palete ktora zawiera pieknych 18 cieni pudrowych, 6 cieni kremowych, kredke do powiek, 6 pomadek o nasyconych bajecznych kolorach, puder do twarzy, dwa cienie rózu, 4 aplikatory oraz aparat cyfrowy !!!!!!!!! wszystko za DARMO !!!
dodatkowo:
* wszystkie kosmetyki od 30% tansze,
*szkolenia kosmetyczne, biznesowe,
* wycieczki zagraniczne,
* nowi sympatryczni znajomi
* wyjazdy szkoleniowe na kilka dni przy ktorych swietnie sie bawimy :)
* Kasa KTÓRA CIĄGLE ROŚNIE !!!!!!!!!!!!!!
Tu nie ma szefa! sam sobie jestes szefem i sam decydujesz kiedy, z kim, o ktorej :))
NIE ZMARNUJ SWOJEJ SZANSY!!!! Tym bardziej ze nie masz NIC do stracenia - zapisanie sie kosztuje symboliczne 1zł. i to 1 zł moze podarować ci dostatnie zycie!!
ZASTANÓW SIE !! A NAWET SIE NIE ZASTANAWIAJ TYLKO NAPISZ DO MNIE !! :))
pomoge ci we wszystkim i naucze jak zarabiać tutaj DUZE pieniądze :))
ps. ogłoszenie dla osób od 16 ROKU ZYCIA, z terenu Warszawy i jej okolic :))
ZACHĘCAM !! :)) -
olmk
>chill out... napisał
>bo mnie to strasznie irytuje jak niechca nam robic kanapek
>jak wracamy z imprez lub roznego rodzaju wojazy; ]
>i prosze mnie nie pouczac!
>
buhahahahahahaha, jak sie czyta takie teksty to az zalosc bierze.... Warszoooowiak :D chyba nic w zyciu nie dokonales jezeli Twoim jedynym atutem, ktory tak podkreslasz jest bycie nie z wiochy... :D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne