-
Iguś
2 studentki pierwszego roku na uw szukają pokoju do wynajęcia , z dobrym dojazdem do śródmieścia,najlepiej maksymalnie 900zl za pokoj :) -
Panna z martwą głową
hej szukam mieszkania do wynajęcia na żoliborzu lub muranowie do 1200 zł. -
Anonim
Mam do wynajęcia pokój samodzielny pokój na Mokotowie za 475 zł.
świetny dojazd do UW (z przystanku dolna bezpośrednio pod UW), do Centrum (np. tramwajem, do którego idzie się 4 minuty - przystanek Morskie Oko), do metra Racławicka można podjechać autobusem (5 minut) lub przejść się pieszo, niecałe 10 minut.
Szukam osoby niepalącej, dbającej o porządek, niekonfliktowej a przede wszystkim komunikatywnej, a więc samotnikom, którzy na co dzień siedzą sami zamknięci w pokoju, od razu dziękuję. Oferty i pytanie tylko na priv. -
Anonim
poszukuje mieszkania do wynajecia od pazdziernika (ursynow mokotow, sródmiescie lub okolice linii metra)
mieszkanie dla 2-3 lubiacych porzadek studentek:)
kontakt priv
-
-
Chocolatelover
Szukam mieszkanka - dwupokojowego lub kawalerki w centrum, na ochocie, mokotówie, woli, powiślu lub saskiej kępie w rozsądnej cenie.
Na gumtree same agencje, ogloszenia z gazet juz rano są nieaktualne...
Jeśli ktoś z Was mógłby mi pomóc proszę o kontakt na priv :)
POzdrawiam -
Pavlo
Zastanawiam się nad mieszkaniem na osiedlu Japan Garden pod Warszawą. Lokalizacja przemawia za, podobnie jak to, że jest to osiedle już jakiś czas temu wybudowane - stąd też liczę, że ktoś tam mieszkający będzie mógł mi doradzić; ) -
Ian
>IsKi :) napisała:
>A wiesz co jest najgorsze? Że gdzie by sie nie zadzwoniło
>to odzywają sie te agencje ktore tylko żeby kase zwinąć
>a reszta ich nie obchodzi.... Trafić na osobe prywatna to
>graniczy z cudem. Ale czasem sie udaje... Od przypadku do
>przypadku ale jednak; )
Dokładnie tak :/ wszędzie gdzie dzwoniłem chcieli na wejściu 210 zł za podpisanie umowy. Podziękowałem wszystkim.
==========
==========
Przy okazji...
Szukam jednoosobowego pokoju na Bielanach.
Jestem studentem, nie piję, nie palę, jestem spokojny itd. :)
Cena od 450-500 (max 550 zł)
Od 1 października.
Pokój może być mały, ważne by był jednoosobowy i by nie było problemów.
Proszę pisać na e-mail: jano89@o2.pl
(lub wysłać mi wiadomość prywatną)
Pilne. -
PoradnikWynajmu.pl
Dokładnie tak :/ wszędzie gdzie dzwoniłem chcieli na wejściu 210 zł za podpisanie umowy. Podziękowałem wszystkim.
Z takich ofert proszę nie korzystać inaczej możecie się pożegnać z tymi pieniędzmi.
Agencje nieruchomości nie biorą opłat za oglądanie mieszkania, ani za szukanie. Dopiero im się płaci po podpisaniu umowy!
Zapraszam na http://www.poradnikwynajmu.pl znajdziecie tutaj więcej rad, między innymi jak rozpoznać oszustów.
-
>Pavlo napisał
>Zastanawiam się nad mieszkaniem na osiedlu Japan Garden pod
>Warszawą. Lokalizacja przemawia za, podobnie jak to, że
>jest to osiedle już jakiś czas temu wybudowane - stąd
>też liczę, że ktoś tam mieszkający będzie mógł mi
>doradzić; )
Nie mieszkam tam, ale z tego, co słyszałem, to przeważnie same pozytywne opinie - więc się przejdź, obejrzyj :) -
Miałem okazję parokrotnie być w Japan Garden - całkiem miłe osiedle. Tylko oczywiście pod miastem, a to ma swoje plusy i minusy. Ale wielkim plusem jest bliskość Lasu Kabackiego :)
-
D. ...
Miłe mieszkanko w Centrum,okolice Ronda ONZ i Hali Mirowskiej na 13 piętrze z pięknym widokiem,dla 1-2 osób.Ok 30 m2; podzielony pokój,kuchnia z wnęką i łazienka z wanną.Umeblowane lub nie,w zależności od życzenia lokatora.Pralka(nowa),lodówka, TV. Do dyspozycji 2 rowerownie. Telewizja kablowa i internet na życzenie najemcy. Budynek czysty,klatka świeżo po remoncie,na parterze kiosk i sklep. Spokojna okolica,wzdłuż zielona ścieżka prowadząca prosto do parku Saskiego.Doskonała komunikacja,wszędzie blisko:-).Metro,autobusy.tramw aje.Obok Hala Mirowska,Biedronka,Carrefour Express,bazarek i wszystko co potrzeba :-)
Cena 1500zł do negocjacji( w tym jest już czynsz) + standardowe opłaty licznikowe.Kaucja zwrotna:w wysokości 1 czynszu.
Zależy mi na spokojnych i porządnych lokatorach,godnych zaufania,na dłuższy okres czasu.Mieszkanie wolne od pierwszych dni listopada.Do oglądania od zaraz.
Kontakt: 503 940 829
-
Dj Teker
Chłopak i dziewczyna - młodzi ludzie, para, pracujący, bez nałogów - szukają przytulnego, umeblowanego mieszkania dwupokojowego (kuchnia, łazienka, salon, sypialnia). Preferowana okolica spokojna i zielona (najlepiej Bielany lub Mokotów). Chętnie wynajmiemy na dłuższy czas. Od listopada. Interesuje nas wynajem bezpośredni - agencjom dziękujemy. Szukamy mieszkania w cenie do 1400 zł miesięcznie, najlepiej bez kaucji. Ucieszyłoby nas istnienie łącza internetowego.
Prosimy o kierowanie bezpośrednich ofert na adres mailowy :wrzos2@o2.pl
-
Dj Teker
>Dj Teker napisał
>Chłopak i dziewczyna - młodzi ludzie, para, pracujący,
>bez nałogów - szukają przytulnego, umeblowanego
>mieszkania dwupokojowego (kuchnia, łazienka, salon,
>sypialnia). Preferowana okolica spokojna i zielona
>(najlepiej Bielany lub Mokotów). Chętnie wynajmiemy na
>dłuższy czas. Od listopada. Interesuje nas wynajem
>bezpośredni - agencjom dziękujemy. Szukamy mieszkania w
>cenie do 1400 zł miesięcznie, najlepiej bez kaucji.
>Ucieszyłoby nas istnienie łącza internetowego.
>Prosimy o kierowanie bezpośrednich ofert na adres mailowy
>:wrzos2@o2.pl
Chłopak i dziewczyna - młodzi ludzie, para, pracujący,
bez nałogów - szukają przytulnej, umeblowanej
Kawalerki . Preferowana okolica spokojna i zielona
(najlepiej Bielany lub Mokotów). Chętnie wynajmiemy na
dłuższy czas. Od listopada. Interesuje nas wynajem
bezpośredni - agencjom dziękujemy. Szukamy kawalerki w
cenie do 1200 zł miesięcznie, najlepiej bez kaucji.
Ucieszyłoby nas istnienie łącza internetowego.
Prosimy o kierowanie bezpośrednich ofert na adres mailowy
:wrzos2@o2.pl
Nadal aktualne, ale po małej zmianie
-
Sirenia
wynajmę mieszkanie
http://www.domiporta.pl/details,307...
Włochy,2 pokoje 60m2 urzadzone w spokojnej okolicy na zamknietym osiedlu,garaz. -
>Wolfchen Пётрович napisał
>Miałem okazję parokrotnie być w Japan Garden - całkiem
>miłe osiedle. Tylko oczywiście pod miastem, a to ma swoje
>plusy i minusy. Ale wielkim plusem jest bliskość Lasu
>Kabackiego :)
Dokładnie tak. Moim zdaniem to ogromny plus - lokalizacja.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne