Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Iguś

2 studentki pierwszego roku na uw szukają pokoju do wynajęcia , z dobrym dojazdem do śródmieścia,najlepiej maksymalnie 900zl za pokoj :)
  • Panna z martwą głową

hej szukam mieszkania do wynajęcia na żoliborzu lub muranowie do 1200 zł.
  • Anonim

Mam do wynajęcia pokój samodzielny pokój na Mokotowie za 475 zł.
    świetny dojazd do UW (z przystanku dolna bezpośrednio pod UW), do Centrum (np. tramwajem, do którego idzie się 4 minuty - przystanek Morskie Oko), do metra Racławicka można podjechać autobusem (5 minut) lub przejść się pieszo, niecałe 10 minut.
    Szukam osoby niepalącej, dbającej o porządek, niekonfliktowej a przede wszystkim komunikatywnej, a więc samotnikom, którzy na co dzień siedzą sami zamknięci w pokoju, od razu dziękuję. Oferty i pytanie tylko na priv.
  • Anonim

poszukuje mieszkania do wynajecia od pazdziernika (ursynow mokotow, sródmiescie lub okolice linii metra)
    mieszkanie dla 2-3 lubiacych porzadek studentek:)
    kontakt priv
  • Chocolatelover

Szukam mieszkanka - dwupokojowego lub kawalerki w centrum, na ochocie, mokotówie, woli, powiślu lub saskiej kępie w rozsądnej cenie.
    Na gumtree same agencje, ogloszenia z gazet juz rano są nieaktualne...
    Jeśli ktoś z Was mógłby mi pomóc proszę o kontakt na priv :)
    POzdrawiam
  • Pavlo

Zastanawiam się nad mieszkaniem na osiedlu Japan Garden pod Warszawą. Lokalizacja przemawia za, podobnie jak to, że jest to osiedle już jakiś czas temu wybudowane - stąd też liczę, że ktoś tam mieszkający będzie mógł mi doradzić; )
  • Ian

>IsKi :) napisała:
    >A wiesz co jest najgorsze? Że gdzie by sie nie zadzwoniło
    >to odzywają sie te agencje ktore tylko żeby kase zwinąć
    >a reszta ich nie obchodzi.... Trafić na osobe prywatna to
    >graniczy z cudem. Ale czasem sie udaje... Od przypadku do
    >przypadku ale jednak; )

Dokładnie tak :/ wszędzie gdzie dzwoniłem chcieli na wejściu 210 zł za podpisanie umowy. Podziękowałem wszystkim.

==========
    ==========

Przy okazji...

Szukam jednoosobowego pokoju na Bielanach.

Jestem studentem, nie piję, nie palę, jestem spokojny itd. :)

Cena od 450-500 (max 550 zł)
    Od 1 października.

Pokój może być mały, ważne by był jednoosobowy i by nie było problemów.

Proszę pisać na e-mail: jano89@o2.pl
    (lub wysłać mi wiadomość prywatną)
    Pilne.
  • PoradnikWynajmu.pl

Dokładnie tak :/ wszędzie gdzie dzwoniłem chcieli na wejściu 210 zł za podpisanie umowy. Podziękowałem wszystkim.

Z takich ofert proszę nie korzystać inaczej możecie się pożegnać z tymi pieniędzmi.

Agencje nieruchomości nie biorą opłat za oglądanie mieszkania, ani za szukanie. Dopiero im się płaci po podpisaniu umowy!

Zapraszam na http://www.poradnikwynajmu.pl znajdziecie tutaj więcej rad, między innymi jak rozpoznać oszustów.
  • Wolf

>Pavlo napisał
    >Zastanawiam się nad mieszkaniem na osiedlu Japan Garden pod
    >Warszawą. Lokalizacja przemawia za, podobnie jak to, że
    >jest to osiedle już jakiś czas temu wybudowane - stąd
    >też liczę, że ktoś tam mieszkający będzie mógł mi
    >doradzić; )

Nie mieszkam tam, ale z tego, co słyszałem, to przeważnie same pozytywne opinie - więc się przejdź, obejrzyj :)
  • Wolf

Miałem okazję parokrotnie być w Japan Garden - całkiem miłe osiedle. Tylko oczywiście pod miastem, a to ma swoje plusy i minusy. Ale wielkim plusem jest bliskość Lasu Kabackiego :)
  • D. ...

Miłe mieszkanko w Centrum,okolice Ronda ONZ i Hali Mirowskiej na 13 piętrze z pięknym widokiem,dla 1-2 osób.Ok 30 m2; podzielony pokój,kuchnia z wnęką i łazienka z wanną.Umeblowane lub nie,w zależności od życzenia lokatora.Pralka(nowa),lodówka, TV. Do dyspozycji 2 rowerownie. Telewizja kablowa i internet na życzenie najemcy. Budynek czysty,klatka świeżo po remoncie,na parterze kiosk i sklep. Spokojna okolica,wzdłuż zielona ścieżka prowadząca prosto do parku Saskiego.Doskonała komunikacja,wszędzie blisko:-).Metro,autobusy.tramw aje.Obok Hala Mirowska,Biedronka,Carrefour Express,bazarek i wszystko co potrzeba :-)
    Cena 1500zł do negocjacji( w tym jest już czynsz) + standardowe opłaty licznikowe.Kaucja zwrotna:w wysokości 1 czynszu.

Zależy mi na spokojnych i porządnych lokatorach,godnych zaufania,na dłuższy okres czasu.Mieszkanie wolne od pierwszych dni listopada.Do oglądania od zaraz.

Kontakt: 503 940 829
  • Dj Teker

Chłopak i dziewczyna - młodzi ludzie, para, pracujący, bez nałogów - szukają przytulnego, umeblowanego mieszkania dwupokojowego (kuchnia, łazienka, salon, sypialnia). Preferowana okolica spokojna i zielona (najlepiej Bielany lub Mokotów). Chętnie wynajmiemy na dłuższy czas. Od listopada. Interesuje nas wynajem bezpośredni - agencjom dziękujemy. Szukamy mieszkania w cenie do 1400 zł miesięcznie, najlepiej bez kaucji. Ucieszyłoby nas istnienie łącza internetowego.
    Prosimy o kierowanie bezpośrednich ofert na adres mailowy :wrzos2@o2.pl
  • Dj Teker

>Dj Teker napisał
    >Chłopak i dziewczyna - młodzi ludzie, para, pracujący,
    >bez nałogów - szukają przytulnego, umeblowanego
    >mieszkania dwupokojowego (kuchnia, łazienka, salon,
    >sypialnia). Preferowana okolica spokojna i zielona
    >(najlepiej Bielany lub Mokotów). Chętnie wynajmiemy na
    >dłuższy czas. Od listopada. Interesuje nas wynajem
    >bezpośredni - agencjom dziękujemy. Szukamy mieszkania w
    >cenie do 1400 zł miesięcznie, najlepiej bez kaucji.
    >Ucieszyłoby nas istnienie łącza internetowego.
    >Prosimy o kierowanie bezpośrednich ofert na adres mailowy
    >:wrzos2@o2.pl

Chłopak i dziewczyna - młodzi ludzie, para, pracujący,
    bez nałogów - szukają przytulnej, umeblowanej
    Kawalerki . Preferowana okolica spokojna i zielona
    (najlepiej Bielany lub Mokotów). Chętnie wynajmiemy na
    dłuższy czas. Od listopada. Interesuje nas wynajem
    bezpośredni - agencjom dziękujemy. Szukamy kawalerki w
    cenie do 1200 zł miesięcznie, najlepiej bez kaucji.
    Ucieszyłoby nas istnienie łącza internetowego.
    Prosimy o kierowanie bezpośrednich ofert na adres mailowy
    :wrzos2@o2.pl

Nadal aktualne, ale po małej zmianie

• Sirenia

wynajmę mieszkanie

http://www.domiporta.pl/details,307...

Włochy,2 pokoje 60m2 urzadzone w spokojnej okolicy na zamknietym osiedlu,garaz.
  • Wolf

>Wolfchen Пётрович napisał
    >Miałem okazję parokrotnie być w Japan Garden - całkiem
    >miłe osiedle. Tylko oczywiście pod miastem, a to ma swoje
    >plusy i minusy. Ale wielkim plusem jest bliskość Lasu
    >Kabackiego :)

Dokładnie tak. Moim zdaniem to ogromny plus - lokalizacja.
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)