Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • majkel

tzn wiesz
    napisalem bo jakis tam ulamek szans jest

ale duzych nadzieji z tym nie wiaze

ja naprawde bym podszedl bez oporow ale spieszylem sie :(
  • Magda

poszukiwany ZESPÓŁ MUZYCZNY który zagrałby charytatywnie w warszawie na rzecz akcji mam haka na raka, to PILNE, piszcie gg: 7325436
  • Jacek Jacek

zespół to będzie cieżko, ale jak kogoś masz to pomogę saks tenorowy klarnet
  • Tobi

Jak opisać uczucie, gdy się zobaczy promyk słońca w pochmurny dzień?
    A miało to miejsce ok. 15 na przystanku Duracza, gdzie Promyk wysiadł z tramwaju 33.
    Ten tramwaj specjalnie czekał aż pomachasz; )
  • Jacek Jacek

niepoprawny romantyk:D
  • .

wszyscy potrzebowalismy twojego komentarza
  • Jacek Jacek

napisałem ci świrze co o tobie myślę, widać nie wystarczy.
  • .

ostro; )
    skoro Ty nie rozumiesz tego, co wczesniej było wspominane, to po co mam się przejmować Twoimi słowami? :)
  • Jacek Jacek

nie musisz się przejmować, nikt ci nie każe, tylko zastanawiam się po diabła w takim razie to komentujesz? Jak potrzebujesz, to moja koleżanka jest świetnym terapeutą, na pewno ci pomoże:D
  • .

dzieki, jestes kochany
  • Jacek Jacek

wiem o tym
  • Paweł Grójec

Poszukiwana sympatyczna kobietka :)
  • honestprimitive™

Dokładniej to szukam osoby płci przeciwnej która jechała metrem prawdopodobnie z samych Kabat w stronę młocin w nocy z 2/3 lipca nie wiele przed 00:00
    Wyglądał na około 19-23 lat niewysoki, dość jasna karnacja, ciemne włosy długości na około 4-6 cm. i ciemne oczy, wypukłe usta, miał na sobie bardzo charakterystyczny męski jesienno wiosenny beżowy płaszczyk w kratkę i duży parasol, ciemne spodnie i buty.

Jeżeli kojarzycie ze to może być znajomy kogoś z was to bardzo proszę o kontakt na priv.

• Rysiek

a ja szukam młodej blondynki z tatuażem "Don't give up" na karku, która siedziała wczoraj w metrze Stokłosy (między 15 a 16:30) i czekała na pociąg w stronę Młocin.
    Nie wiem czy mnie kojarzysz bo prawie cały czas byłaś odwrócona do mnie plecami; )
    Ja miałem niebiesko-czarny plecak.
  • Turquise

Poszukuję towarzysza na ślub i wesele 03/09/11 w Warszawie :) wymagania - wiek od 28 lat, poczucie humoru, umiejętność tańczenia :) reszta nw priva :)
  • Ronin pie

A tutaj tez czy ktos powie mi gdzie lezy to miejsce z avatara?(szukam od wielu lat;)
  • Tobi

Niesamowite zdjęcie.
    Także chętnie bym się dowiedział gdzie takie miejsce istnieje.
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)