Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anna P.

Hej!

Szukam sprawdzonego fryzjera na Gocławiu.

Z góry dzięki!
  • mrówka

szukam jakiegoś dobrego męskiego fryzjera, który ściąłby jakoś logicznie długie włosy na średnie. żeby było "męsko (tzn nie z grzywką)" (tak to określa mój Brat). chciałabym Go wreszcie zaciągnąć do fryzjera, bo wygląda skandalicznie, ale tyle razy już się przejechał na fryzjerach, ze nie chcę go pakować w kolejną niefartowną fryzurę :/
  • krzysiek nowakowski

na broniewskiego 37 zaplacilem 10 zł za irokeza i bylem zadowolony
  • krzysiek nowakowski

dla chętnych podaje ich stronę http://www.fryzjer.me
  • Jarek

a strzygą nożyczkami czy maszynką?
  • Marta Oczko

najlepsze jest Denique, ale nie jest niedrogie :)
  • xxx yyy

Na górnośląskiej (solec) jest też stosunkowo niedrogi fryzjer. Ja płaciłem za strzyżenie męskie 25zł. Miła starsza pani tam pracuje i SWIETNIE STRZYZE, są też 2 mlode ale lepiej ich unikać bo dopiero zaczynają i raz mi jedna zrobiła krzywdę ... hehe
  • Anonim

Polecam zakład fryzjerski: Lidia Prokopow, znajduje się on na ulicy Waliców 13, jest czynny do godziny 20 (pn-pt) i ma bardzo miłą obsługę. Jeżeli chodzi o ceny to strzyżenie męskie ( maszynka+nożyczki ) kosztuje równo 20 zł :)
  • michał juzwiak

polecam studio fryzur na ul kruczkowskiego róg tamki . fryzjerke MONIKE POLECAM GORĄCO 30 ZL ZWYKŁE STRZYZENIE Z MYCIEM LUB IROKEZA 35 ZL.
  • Cudowny Dzieciak

W Rembertowie, w bramie AONu jest dobry męski fryzjer Szczepan Milczarek. Bardzo go polecam. Za strzyżenie bierze 20 złotych.
  • Joanna Wodzinska

Dobry i niedrogi salon ( strzyzenie meskie- 15zl a damskie od 40 zl ) - Braci Wagow 20 ( Natolin ) Salon Esencja Piekna - polecam sprawdzilam . Pracuja na Lorealu ( farba chyba kolo 80 zl ). Czesto robia promocje wiec mozna to czasami wykorzystac . Sprobujcie tam .
  • EdYtKa

A możecie polecić dobrego fryzjera na mokotowie? Który zrobi ładny balejaż.
  • Ola Grzebyk

na pewno najlepsi sa Denique, ale nie sa tani
  • Iwa

>Ola Grzebyk napisała:
    >na pewno najlepsi sa Denique, ale nie sa tani

Mam wrażenie, że w Denique pracują ludzie bez wyobraźni i polotu. W Hair Cut na nowowiejskiej mają dobrych fachowców i z pomysłem.
  • Anonim

ja polecam salon Berendowicz
  • Anonim

dobry i nie drogi na kabatach to STUDIO9-na ul.Zaruby. Ewelina jest OK.
  • marzenka

Cześć,
    mam do sprzedania bon na zabiegi fryzjerskie ( balejaż dwukolorowy lub koloryzacja plus mycie,suszenie,cięcie,modelowa nie) w salonie Promesa w Warszawie. Bon sprzedam za 70 zł, a zabiegi które można wykonać za bon obejmują wartość 170 zł. Bon dostałam w prezencie, ale nie jest mi potrzebny. Można go wykorzystać do 30.11.2011r. Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o kontakt: 726373719.
  • Mokita

Polecam P.Agnieszkę,która pracowała w salonie "DIADEM " na Ursynowie.Obecnie pracuje w centrum handlowym LAND na metro służew.Pisze to bo w byłym salonie gdzie pracowała powiedzieli mi ,że nigdzie nie pracuje co jest nieprawdą !!!!. P.Agnieszka 506-939-629.
  • xavi .......

Ten fryzjer to cenowy hit; -)
    http://www.znizkomania.pl/pokaz_ofe...
    Nie wiem czemu aż tak zjechali z ceną, ale chyba dotyczy to tylko męskiego strzyżenia; -)
  • mario86

Polecam Salon MOdern Look
    http://www.salonmodernlook.pl
    Są tani ale i ekskluzywni.
    Ktoś pytał o saune na włosy u nich z modelowanie od 40 a keratynowa 75 zl w styczniu maja promocje wszystkie sauny 40 zl i 50 zł z modelowaniem farba już od 120 zł ze strzyżeniem maks do 170 balejaż 120 do 180 ze strzyzeniem strzyżenie z modelowaniem 39 do 57 zl męskie od 15 do 25
    sami zobaczcie na stronce w cenniku
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)