Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bejbra.

pizzahut galeri mokotów i nie tylko...mniam:p
  • Kozi

Polecam zestawy obiadowe "U Flisa" Marszałkowaska pomiedzy Hożą i pl. Konstytucji 10zl zupa+obiad, smacznie, jedzenie jest wczesniej przygotowane i podaja od razu.
    Dobre jedzenie jest też w "Leniwej Gospodyni" Nowowiejska przy pl. Politechniki - polska kuchnia, duży wybór, bufet, niedrogo.
    Polecam tez "Greenway'a" na Hożej - obiad od 10zl.

W tych miejscach zjesz szybko i zdrowo!; )
  • Anonim

polecam Jeff's-a w Galerii MOkotów albo na polach Mokotowskich :)
  • Volodja Iwanowski

polecam ubarssa http://www.ubarssa.pl/
  • Magallie

Bordo, na przeciwko kina Atlantic.... poprostu cudne jedzonko....
  • Anonim

jak pyta fajna dziewczyna to może wpaść do mnie na obiadek :)
    nakarmie ją :P
  • Bejbra.

pizzahut starówka mniam:P
  • Anonim

pizza hut czy na starowce czy w blue city wszedzie taka sama czyli chujowa.
  • Anonim

pizza pizza pizza>powariowali..

moim zdaniem coś słodkiego ,na ząb, to wszystkie możliwe Wedle w Warszawie ... mmm.
  • Sandra Kazur

zdecydowanie w centrum warto skoczyć sobie na lunch na wilczą, tam jest Ganesh gdzie serwują indyjskie jedzenie, można sobie wybrać lunch w wersji tańszej lub droższej i mięsnej lub wegetariańskiej. Naprawdę smakowita sprawa!!
  • Łukasz (dziobek)

zdecydowanie U Szwejka :D !!
  • Mrau

A ja ostatnio kolezanka z ktora bylam w Galerii Mokotow zabrala do restauracji Punta Prima. To jest na Obrzeznej, jakis kwadrans od Galerii. Jedzenie przepuszne - wzielysmy zestaw obiadowy! Zupa i drugie. Jest juz ogrodek i kwiaty. Bardzo klimatyczne miejsce
  • kagie

A ja polecam lunch w Antich Caffe. Tu do kazdej pasty w porze lunchu zupa jest gratis.
    http://antich.pl/
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)