-
Bejbra.
-
Kozi
Polecam zestawy obiadowe "U Flisa" Marszałkowaska pomiedzy Hożą i pl. Konstytucji 10zl zupa+obiad, smacznie, jedzenie jest wczesniej przygotowane i podaja od razu.
Dobre jedzenie jest też w "Leniwej Gospodyni" Nowowiejska przy pl. Politechniki - polska kuchnia, duży wybór, bufet, niedrogo.
Polecam tez "Greenway'a" na Hożej - obiad od 10zl.
W tych miejscach zjesz szybko i zdrowo!; ) -
Anonim
-
Volodja Iwanowski
polecam ubarssa http://www.ubarssa.pl/ -
-
Magallie
-
Anonim
jak pyta fajna dziewczyna to może wpaść do mnie na obiadek :)
nakarmie ją :P -
Bejbra.
-
Anonim
pizza hut czy na starowce czy w blue city wszedzie taka sama czyli chujowa. -
Anonim
pizza pizza pizza>powariowali..
moim zdaniem coś słodkiego ,na ząb, to wszystkie możliwe Wedle w Warszawie ... mmm. -
Sandra Kazur
zdecydowanie w centrum warto skoczyć sobie na lunch na wilczą, tam jest Ganesh gdzie serwują indyjskie jedzenie, można sobie wybrać lunch w wersji tańszej lub droższej i mięsnej lub wegetariańskiej. Naprawdę smakowita sprawa!! -
Łukasz (dziobek)
-
Mrau
A ja ostatnio kolezanka z ktora bylam w Galerii Mokotow zabrala do restauracji Punta Prima. To jest na Obrzeznej, jakis kwadrans od Galerii. Jedzenie przepuszne - wzielysmy zestaw obiadowy! Zupa i drugie. Jest juz ogrodek i kwiaty. Bardzo klimatyczne miejsce -
kagie
A ja polecam lunch w Antich Caffe. Tu do kazdej pasty w porze lunchu zupa jest gratis.
http://antich.pl/
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne