Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dam prace 608765935

Siemka. Czy uważacie że dziewczyny w Wawie nie przesadzają z lanserką? A jak tak to dlaczego tak myślicie? Podobają wam sie gimnazjalistki w krótkich kieckach czy wolicie raczej skromne inteligentne panienki które mają w sobie wiecej szalenstwa i tajemniczosci niz te rozneglizowane,, pokazujące wszystko od razu lale?
  • dam prace 608765935

Sorki za temat bardziej spięty niż reszta ale jakoś nie mogę pojąć tych wszystkich kobiet które w rezultacie się nie szanują.
  • ziel

hmmm to chyba zalezy od nastroju imprezki i paru innych zmiennych :) ogolnie pewnie ze jest grupa ktora przegina to w jedna to w druga strone ale ogolnie uwielbiam warszawianki :)
  • dam prace 608765935

A dlaczego je uwielbiasz? Możesz podac jakis konkretny powod? I w ktore strony przeginaja?
  • Patryś

He He dobry temat ale takie dziewczyny raczej nie przesadzają tylko idą z czasem , modą i stylem ubierania pobieraj a wszystko z MTV patrzą na teledyski i ubierają się podobnie . Jeżeli komuś przeszkadzają to tylko tym starszym ludziom którzy żyją jeszcze tamtymi czasami i nie moga przeboleć takiego malowania twarzy, tatuaży czy np wprowadzenia legalizacji marihuany ale pożyjemy zobaczymy co będzie dalej i jaka moda wejdzie nowa !!
  • dam prace 608765935

Mi nie chodzi o mode... uważam że moda która teraz panuje jest zajebista ale nie uważasz że wszystko z umiarem?
  • Macondo

fajna fotka marzenka; -D

co do rozneglizowanych malolat to do pewnego momentu nawet przyjemnie popatrzec,ale jak widze taka 15,17 czy ile tam chcecie z tapeta a la Francja za czasow Ludwika Slonce to sie niedobrze robi...no i oczywisie sukieneczki sa calkiem calkiem,ale tez do pewnego miejsca...jak widze tylek dziewczyny co przeszla obok mnie bo np sie pochylila to jest to juz przegiecie,bo rownie dobrze moze wyjsc taka nago na ulice...wychodze z zalozenia ze ubranie powinno zaslaniac ale dajac do myslenia...tak jak na twojej fotce :)
  • _Daniel_F -d(¬_¬)b-

asz raCje ! WszysTko z umiaRem ..aLe mysLe ..zE ten umiaR jest ZachoWany; ])
  • Anonim

hmm zwariowane małolaty chodzi ci o takie co szukaja szczescia na imprezie wyjsc z jakims gosciem i dac sie ...no wiecie ??:)
  • ziel

niektore staraja sie zbytnio hmmm lansowac takie odsztywtowane ( nie mylic z zrobionymi na bostwo :) ) , drugie staraja sie byc jak szare myszki ( wynika to ogolnie z usposobienia charakteru wychowania sily przebicia itp . ) uwielbiam je dlatego ze znam mase bardzo inteligentnych kobiet z ktorymi moge gadac i gadac i mi sie to nie nudzi a to jest cos :) no i potrafia czasem wysluchac :)
  • dam prace 608765935

Lansują się za bardzo i nie ma co gadać że to taka moda.. Nietóre rzeczy powinno się zostawiać do oglądania dla kogoś bliskiego a nie pokazywać "wszem i wobec". Co takiego kolesia może zainteresować w takiej dziewczynie jak widzi wszystko przy pierwszym poznaniu????
  • ziel

wlasnie to jak szybko moze reszte osiagnac :)
  • ...::kamanita:))::...

ja uważam ze to laski nie z warszawy sa lanserkami, patrzac na moje znajome i nie, nie z wawy sa jakies zakompleksione,kupuja ciuchy w firmowych sklepach mimo ze nie mają pozniej za co zjesc czy cos... paranoja...

ja lubie siebie i warszawskie dziewczyny natomiast te nie z mojego miasta yyyy czasem to roznie bywa...
  • ziel

roznie to bywa wszedzie - taka prawda wszystko zalezy od podejscia do zycia i innych pierdolek - mam sporo kolezanek w roznych miastach i hmmmm na pewno nie sa to lanserki tym bardziej zakompleksione :)
  • OSA

"...pobożną można być i postępową tez..."; )
    skoro dajesz wybor w temacie inteligentna czy wylansowana w mini... to ja obstawiam na przekor wszystkiemu... inteligentna, mila,opalona w minioweczce, wiedzaca czego chce od zycia warszawianka(przeciez to wszystko da sie polaczyc)... To jest To; ) hihi pozdrawiam; )
    swoja droga jesli chodzi o kobiety to naprawde mamy luksus w tej naszej warszawce :)
  • ziel

no tylko jak opisujesz takie cudo - to bardzo czesto zdarza sie ( bez urazy dla nikogo ) ze jest wyrafinowana s**a .... oczywiscie nie wszystkie ale czesto sie zdarza ....
  • OSA

no niestety... masz racje... ale bywaja wyjatki i o takie wyjatki warto sie starac; )
  • Macondo

heh...zna się jedną czy dwie takie...
  • Anonim

Heh właśnie wyjątków jest niewiele.Co do szalonych 14 to jak czasami sie widzi taką na mieście albo na imprezie to można się nieżle pośmiać.Ale i takie znajdują swoich amatorów.
  • Chatka

a ja uważam, ze to wcale nie zależy od miasta, czy wsi... Kazdy jest inny, ma inny charakter i upodobania i na pewno jest pewna grupa lansujacych sie itp.. ale mysle, ze nie nalezy takich upodoban łączyć z miejscem zamieszkania:)
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)