-
Anonim
Nadchodzi akcja, jakiej jeszcze nie było w tym kraju. Zadrżą Warszawskie okna i chodniki. Zbieramy siły na wielki dzień.
Wkrótce dalsze szczegóły.
-
Łukasz
-
Kfiatek
-
... Wie
Ale....yyyy...ojej...mam sie zaczac bac? Brzmi powaznie :]. Kiedy dowiemy sie czegos wiecej? -
-
kagie
-
Anonim
21 marca dzien wiosny.......bijemy brawo dla niej :D niech nas pozytywnie zaskoczy piękną pogodą od początku.
Mozemy
Bić rekord glosnosci, zbieramy jak najwiecej par dloni, bedziemy
bic brawo ile sie da, halasowac. Nasza energia sprowadzi wiosne.
Przyswirujemy nieco swirki .......czas odetchnąc od szarosci :)
eelo -
Kfiatek
-
Anonim
-
... Wie
Jestem za!! Pod warunkiem,ze wiosna faktycznie przyjdzie.Ale w zamian za gromkie brawa zycze sobie slonca i wyzszej temperatury :) -
Asiula :)
-
Anonim
no to startujemy na skwerku przed metrem Centrum o 17.59.........musi byc dobra eeekypa :D:D
I raperka bedzie nooo nee :D:d -
Nełon
ide ide ide:D ja ostatnio paradowalem z plakatem po centrum:P
hehe tez smiechy byly niezle:) -
Anonim
ja jestem na tak!! :D
a wogole co to za grono? :P bo dostalam linka i ten....fajny pomysl :D wiec sie wpisuje, ale nadal nie wiem na jakim to gronie jam sie znajduje :D -
... Wie
W zamian za informacje o gronie (grono Warszawa:P) musisz zmobilizowac wiosne do zawitania w stolicy :P. "wiec klaszcz....":P -
Anonim
-
... Wie
a czy bedziemy klaskac przez caly dzien? Bo przechodzilam juz przez to i po kilku godzinach troche bola rece :P -
Anonim
zrobimy jedną wielką grupe i zrobimy gróby HAAAŁAAAAAS .....jak na koncertach rap!:D
łączmy sie nie .....nie bedziemy "aa" anonimowymi ....cos tam; ) -
Anonim
-
::w oparach absurdu::
może jak trochę poklaszczemy, to wiosna sie w końcu przebudzi, a jak nie, to i tak będzie cieplej;P więc jakby nie było-pozytyw. ja się piszę na to wiosenne klaskanie;) ale, jak K.T zauważyła, trzeba chyba jeszcze dopracować szczegóły... -
Kfiatek
>*K.T* #zeruj!!;D napisała:
>...a kto będzie odliczał?; D
pewnie ten gosc z krzykaczka :D
http://www.lemontv.pl/pokaz.php?id=...
No to zbieramy ekipy - zrobimy halas jakiego nie bylo :]
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne