-
KSP
-
Anonim
A ja polecę moją szkołę, matematyczno - informatyczną trzynastkę - czyli znanego wszystkim Staszica. Jeśli się mieszka w rejonie, albo ma znajomych, u których się można zameldować (co ze mną już przerabiali^^) to z dostaniem się do najlepszej nawet klasy nie ma problemu - ja ze średnią 5,2 i, fuksem zgarniętymi, 40 pkt. z testu szóstoklasistów zostałam przydzielona do najlepszej klasy, mimo braku osiągnięć z matmy. Poza tym są dwie klasy ogólne na każdym poziomie.
To co mówią - że matma na poziomie jak do matury, że szkoła dla kujonów (czyt. masochistów) i.t.d. to nie do końca jest prawda. Tacy nauczyciele zostali już odesłani do liceum, uczą teraz naprawdę fajni. Koła mat. są nieobowiązkowe, a oceny na koniec zależą i tak od tego, co się umie na poziomie podstawowym.
I tak na koniec, poza nauką, - jest n. p. sala multimedialna, biblioteka z dostępem do kompów z netem non stop, aula i sala gim. na których często są dyskoteki, wf-y na hali OSiR Ochota połączonej ze szkołą, radiowęzeł, masa zajęć pozalekcyjnych... -
kasia
ja chodze do sempołowskiej i niezbyt polecam. od cholery nauki, wredni nauczyciele, duzo kujonów. Sa super ludzie, ale to około 5 osób w klasie. Francuskiego sie nauczysz, ale główna metoda to wkówanie na pamiec historyjek z ksiazki. Generalnie w szkole jest nudno. Ale tez dzieki tej szkole poznałam zajebistych ludzi. to juz zalezy od człowieka.
polecam natomiast raszynska. fajna atmosfera, duzo wycieczek itp.
dobry dojazd w sumie. i poziom tez chyba dobry. -
Anonim
a ja polecam 116 na za...Warszawą w sumie .. bo to Wilanów/Powsin
dawna 2 >powsinek -
-
KAROLINA
-
Anonim
-
Anonim
Nie wiem komu polecasz tą szkołę ale ta osoba, która zrobiła ten temat to już chodzi 2 lata do gimnazjum. :] -
KoVaL
Niepubliczne na ul. Karolkowej - kilka kroków od mieszkania mojego brachola / http://karolkowa49.pl -
Anonim
Gimnazjum 38 - Swietokrzyska ! Polecam ! Najlepsze gimnazjum w Warszawie ! :)) -
Anonim
-
Anonim
choc do pijarów na siekierki to bedziesz drugą normalną osobą oprócz mnie ^^ reszta same lamusy i snoby :p klepać można każdego przynajmniej xd -
Ania Bednarz
Ja mogę polecić prywatne gimnazjum Argonaut na ul. Radarowej 6.
Bardzo dobra szkoła, na wysokim poziomie.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...
Miejsca grona (5)
-
Cukiernia Galeria Słodkości Generała Romana Abrahama, Warszawa
-
LUCID Club (CH Blue City poziom 4) Aleje Jerozolimskie 179 , Warszawa
-
Platinium Club Aleksandra Fredry, Warszawa
-
Teatr Wolandejski Wacława Lachmana, Warsaw
-
Kino Luna ul. Marszałkowska, Warszawa
www.kinoluna.pl kino.luna@maxfilm.com.pl 22 621 78 28