- 1
- 2
-
alexzar
Napiszcie ktore korporacje taksowkowe polecacie a ktore odradzacie. Napiszcie o SWOICH przypadkach gdy oszukal was taksiarz albo byl niemily klimat.
1.Night Drivers- koles przyjechal przed czasem, puscil sygnal a ze nie mialem zasiegu to napisla smsa -"gnojku, jak cie znajde to ci nogi z dupy powyrywam".
2. Tele Taxi-zawsze za 21pln, z tym taksiarzem 40 (a Tele jest tania korporacja)
3.Sawa- jechalem na firmowy voucher. w jedna strone 30 a w powrot za 21 !?
Polecam City, Wawe i Bayer.
-
Akotek; )
z sawa tej jezdzilam na firmowy voucher i bardzo dobrze ze firma zmienila korporacje (w szczegolnosci na jednego taxiarza)... i na te obecna nie narzekam nowa taxi...
mpt probuje wkrecic w wieksza kase i jedzie na okolo... (juz nie raz tak bylo... wystarczy w samochcodzie rozmawiac po angielsku) -
nat.
Night Drivers - może nie grzeszą kulturalnością , lecz są tani , i robią wiele rzeczych za które 'zwykła" korporacja taxi policzyła by o wiele, wiele więcej .
bayer - średnio, dość tanio , lecz czasem trzeba zbyt długo czekać, pozatym jestem tam już skończona więc i tak opada;) -
Łysy
-
-
PIOTR3K
>Natalka Pralka napisała:
>Night Drivers - może nie grzeszą
>kulturalnością , lecz są tani , i robią
>wiele rzeczych za które 'zwykła" korporacja taxi
>policzyła by o wiele, wiele więcej .
>
>bayer - średnio, dość tanio , lecz czasem
>trzeba zbyt długo czekać, pozatym jestem tam
>już skończona więc i tak opada;)
jak można sie skonczyc w korporacji taksówkowej? :) -
CZT
Polecam Tele Taxi,
oraz City Taxi...
Kiedyś miałem nie miłą przygodę z Sawą....
Miałem nogę w gipsie, zadzwoniłem po Taksówkę. Musiałem dostać się szybko. Sam nie za bardzo mogłem chodzić o kulach, gdyż gips był w miare świerzy. Kiedy powiedziałem kierowcy, gdzie chce jechać. On obraził mnie, że te pare przecznic to mogłem sam się ruszyć. On musiał pędzić przez całe miasto w korkach.
Kazałem dokładnie wydać resztę. Na odchodnę powiedziałem mu,
"Płacę to wymagam" :))
Pozatym..
Jest taka zatoczka nie daleko metra wilanowska. Nie polecam z tamtąd brać taksówek. Zawsze Ciebie oszukają.
-
Kalina
Tylko Bayer 9667
Ale czasem nie mają w okolicy taksówek i trzeba poczekać. -
~~> AdA <~~
-
Wojtyś
-
TAK
Volfra, Plus - -nigdy z nimi nie miałem problemu. A jeździłem nawet kilkaset metrów tylko...
W Plusie jeździ przemiła Pani, która ćwiczy grę na trąbce chyba jakiejś (kiedyś jechałem i leżała na przednim fotelu). Serdecznie Panią pozdrawiam,
-
nat.
>
>jak można sie skonczyc w korporacji taksówkowej?
>:)
dzwoniąc i bełgocząc tak że dyspozytorka nic nie rozumie, tudzież zamawiając i nie korzystając .tak można; )
-
nauka jazdy
-
Anonim
GROSIK - vel przewoz osob..
Jakos nikt nie wspomnial..
Jezdzilem wszystkimi korporacjami i TYLKO GROSIK przypadl mi do gustu..
ELE - straszne buraki, poza tym drodzy sa bo za 1.80 przy 1,20 w grosiku i City...
City - Strasznie durne maja telefonistki, stracilem cierpliwosc..
Volfra - maja malo samochodow i gdy zaczynaja sie klopoty albo nie odbieraja telefonow, albo kaza czekac 40min i.. zapominaja,ze mialy cos gdzies wyslac (rekord 3h czekania)
I chyba tyle :)
Co do przygody.. Chyba w Grosiku.. Wracalismy z imprezy i podjechal Oplem Omega mlody taksiarz.. bez pasow jechal, gadal z nami (my na tylnej "pryczy) jak z kolegami i co chwila sie do nas odrwacal kompletnie tracac wizje na droge na dobre 5-10s :)
Polecam, bo wrazenia byly nie do zapomnienia :D hehe
-
Anonim
>tele-max napisał
>zawsze można skożystać z przewozu osób
>tam jest za 1,20 za km
No jednak ktos wspomnial :) To dawna Grosik Taxi.. Zmienili sie na "Przewoz osob" aby uniknac.. ehm.. kas fiskalnych (jesli sie nie myle)
-
Anonim
Ja jezdże CITY TAXI - z chytrości. Są tani. Może ich samochody w wiekszosci nie są luksusowe, ale są.
Kiedy bardzo sie spiesze, a City moze byc za 20 minut - zawsze WAWA.
-
"Sy(L)vio"
-
Anonim
-
lukeaon
A ja polecam korzystanie z porownywarki taxi http://www.dobrataxi.pl/warszawa . Mozna sprawdzic ile powinien kosztowac przejazd na wybranej trasie. I tak np. z okecia na dworzec centralny powinnismy zaplacic ok 20-30 zl w zaleznosci od firmy. Tutaj mozna sprawdzic:
http://www.dobrataxi.pl/trasa-z-war... -
Krzychu Kruczewski
-
Matevsz
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne