Warszawa [11709]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • alexzar

Napiszcie ktore korporacje taksowkowe polecacie a ktore odradzacie. Napiszcie o SWOICH przypadkach gdy oszukal was taksiarz albo byl niemily klimat.
    1.Night Drivers- koles przyjechal przed czasem, puscil sygnal a ze nie mialem zasiegu to napisla smsa -"gnojku, jak cie znajde to ci nogi z dupy powyrywam".
    2. Tele Taxi-zawsze za 21pln, z tym taksiarzem 40 (a Tele jest tania korporacja)
    3.Sawa- jechalem na firmowy voucher. w jedna strone 30 a w powrot za 21 !?
    Polecam City, Wawe i Bayer.
  • Akotek; )

z sawa tej jezdzilam na firmowy voucher i bardzo dobrze ze firma zmienila korporacje (w szczegolnosci na jednego taxiarza)... i na te obecna nie narzekam nowa taxi...
    mpt probuje wkrecic w wieksza kase i jedzie na okolo... (juz nie raz tak bylo... wystarczy w samochcodzie rozmawiac po angielsku)
  • nat.

Night Drivers - może nie grzeszą kulturalnością , lecz są tani , i robią wiele rzeczych za które 'zwykła" korporacja taxi policzyła by o wiele, wiele więcej .

bayer - średnio, dość tanio , lecz czasem trzeba zbyt długo czekać, pozatym jestem tam już skończona więc i tak opada;)
  • Łysy

ele taxi spoko korporacja dość tanio, krótki czas oczekiwania
  • PIOTR3K

>Natalka Pralka napisała:
    >Night Drivers - może nie grzeszą
    >kulturalnością , lecz są tani , i robią
    >wiele rzeczych za które 'zwykła" korporacja taxi
    >policzyła by o wiele, wiele więcej .
    >
    >bayer - średnio, dość tanio , lecz czasem
    >trzeba zbyt długo czekać, pozatym jestem tam
    >już skończona więc i tak opada;)

jak można sie skonczyc w korporacji taksówkowej? :)
  • CZT

Polecam Tele Taxi,
    oraz City Taxi...

Kiedyś miałem nie miłą przygodę z Sawą....

Miałem nogę w gipsie, zadzwoniłem po Taksówkę. Musiałem dostać się szybko. Sam nie za bardzo mogłem chodzić o kulach, gdyż gips był w miare świerzy. Kiedy powiedziałem kierowcy, gdzie chce jechać. On obraził mnie, że te pare przecznic to mogłem sam się ruszyć. On musiał pędzić przez całe miasto w korkach.
    Kazałem dokładnie wydać resztę. Na odchodnę powiedziałem mu,
    "Płacę to wymagam" :))

Pozatym..
    Jest taka zatoczka nie daleko metra wilanowska. Nie polecam z tamtąd brać taksówek. Zawsze Ciebie oszukają.
  • Kalina

Tylko Bayer 9667
    Ale czasem nie mają w okolicy taksówek i trzeba poczekać.
  • ~~> AdA <~~

polecam TAXI WAWA jest tania i nieraz nawet sie nie płaci..:)
  • Wojtyś

zdecydowanie Wawa Taxi....ewentualnie City Taxi...
  • TAK

Volfra, Plus - -nigdy z nimi nie miałem problemu. A jeździłem nawet kilkaset metrów tylko...

W Plusie jeździ przemiła Pani, która ćwiczy grę na trąbce chyba jakiejś (kiedyś jechałem i leżała na przednim fotelu). Serdecznie Panią pozdrawiam,
  • nat.

>
    >jak można sie skonczyc w korporacji taksówkowej?
    >:)

dzwoniąc i bełgocząc tak że dyspozytorka nic nie rozumie, tudzież zamawiając i nie korzystając .tak można; )

• nauka jazdy

zawsze można skożystać z przewozu osób tam jest za 1,20 za km
  • Anonim

GROSIK - vel przewoz osob..
    Jakos nikt nie wspomnial..
    Jezdzilem wszystkimi korporacjami i TYLKO GROSIK przypadl mi do gustu..
    ELE - straszne buraki, poza tym drodzy sa bo za 1.80 przy 1,20 w grosiku i City...
    City - Strasznie durne maja telefonistki, stracilem cierpliwosc..
    Volfra - maja malo samochodow i gdy zaczynaja sie klopoty albo nie odbieraja telefonow, albo kaza czekac 40min i.. zapominaja,ze mialy cos gdzies wyslac (rekord 3h czekania)

I chyba tyle :)
    Co do przygody.. Chyba w Grosiku.. Wracalismy z imprezy i podjechal Oplem Omega mlody taksiarz.. bez pasow jechal, gadal z nami (my na tylnej "pryczy) jak z kolegami i co chwila sie do nas odrwacal kompletnie tracac wizje na droge na dobre 5-10s :)
    Polecam, bo wrazenia byly nie do zapomnienia :D hehe
  • Anonim

>tele-max napisał
    >zawsze można skożystać z przewozu osób
    >tam jest za 1,20 za km

No jednak ktos wspomnial :) To dawna Grosik Taxi.. Zmienili sie na "Przewoz osob" aby uniknac.. ehm.. kas fiskalnych (jesli sie nie myle)

• Anonim

Ja jezdże CITY TAXI - z chytrości. Są tani. Może ich samochody w wiekszosci nie są luksusowe, ale są.
    Kiedy bardzo sie spiesze, a City moze byc za 20 minut - zawsze WAWA.
  • "Sy(L)vio"

JA NATOMIAST POLECAM TAXI NIGHT DRIVER SA REWELKA !!!
  • Anonim

ELE
    WAWA
  • lukeaon

A ja polecam korzystanie z porownywarki taxi http://www.dobrataxi.pl/warszawa . Mozna sprawdzic ile powinien kosztowac przejazd na wybranej trasie. I tak np. z okecia na dworzec centralny powinnismy zaplacic ok 20-30 zl w zaleznosci od firmy. Tutaj mozna sprawdzic:
    http://www.dobrataxi.pl/trasa-z-war...
  • Krzychu Kruczewski

można zobaczyć tutaj:

http://tanie-taxi.blogspot.com
  • Matevsz

volfra
  • 1
  • 2
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)