-
Anonim
codziennie sie tam zakochuje w jakiejs dziewczynie... dzis nawet w dwoch, ale niestyty wysiadly na stacji sluzew... zlamaly mi serce (chyba)...
jutro znow sie zakocham... -
Hola
A to prawda,
w metrze poza kochaniem :P
patrze na buty
na starych mezczyzn
i w oczy, lubie jak wzrok odwracaja pod wplywem spotykajacych sie spojrzen, ludzie naprawde sa slabi... -
królewna.xls
A ja zawsze mam ochote zapytac sie tych wszystkich pan po 40 z fryzura a'la helm niemiecki czemu sie tak na mnie gapia i -ha!-one wcale nie uciekaja przed spojrzeniami, a ja mam stalowe spojrzenie, wiec one sa twarde, wymiekaja dopiero po paru sekundach, a raczej obrazaja sie nic uciekaja :)
Ja lubie patrzec na ladnych ludzi, lub ciekawie ubranych. Jakby sie mnie spytali czemu na nich patrze to bym powiedziala prawde - po co mam patrzec na brzydali i szarzakow? -
Anonim
Brzydale i szarzaki to pojęcia względne... Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba...
Ja patrzę na buty. -
-
Grono.Net
nie lubie metra ale jak juz mnie zycie zmusi do jazdy metrem to staram sie miec cos do czytania....
..a poza tym to na kazdej stacji komisriat a ja biletu nigdy nie kupilem, kanarom latwiej ... -
Anonim
-
• Daqu •
metro
a co z autobusami i tranwajami
ja smigam do pracki i z tranwajem
ludzie sa smutni "szarzy"
a co do "zakochiwania" faktrt czasme sie zdarzy; ) -
Anonim
-
Λευτέρης יעקב
Mozna, mozna. :-)
A poza tym pare razy mi sie zdarzylo wsiasc zlym i zmeczonym do autobusu, a tam napotkac czyjs usmiech. Jak to pomaga! Odzyskuje wtedy wiare w ludzi. :-) -
Anonim
no ja raczej spotykam tych co oczy chowają (w książki,tulipek?) i w ogóle jacyś tacy wszyscy przytrzaśnięci; /
a jak muzykę mam na uszach jakąś głośniejszą,to babcie sie unoszą żebym ściszył to dudnienie (ostatnio jak sie jednej zapytałem,cóż takiego jej zagłuszam-a moje słuchwy naprawde nie przebijają tak mocno-to nic nie powiedziała,tylko zaraz znalazła kompankę-drugą śmierdzącą emerytkę,jeżdżącą całymi dniami za friko po 75'roku życia-i rozpoczęły debatę na cały głos, jak to:
"(...)bezczelne gówniarstwo,moja droga pani! za naszych czasów to tak nie było, kochana, oooo nie!a tera to to ci weźmie i łomocze,że spokojnie podróżować nie da sie! i pyskuje to to ci jedno jeszcze!!! (...) droga pani" -
Anonim
-
Anonim
osobiście nie zakochuję się codziennie w kobietach z metra, ale oko widokiem pięknej płci cieszę codziennie :)
Jednak nie ma nic bardziej denerwującego jak "bydło", które pcha się na wprost drzwi i nie można wyjść z pociągu metra.
Chociaż jak ktoś ma chwilkę na marzenie, to można sobie wyobrazić, że jesteś wielką gwiazdą, która właśnie przyjechała długa limuzyną na rozdanie oscarów (nie mowa tu o kanapkach; P), drzwi się otwierają, a tu czeka na Ciebie duże grono wielbicieli :)
hehhe... jasssssne :P
Co do starszych kobiet... fakt, ich fryzury i spojrzenia niekiedy przyprawiają o mdłości... -
Anonim
ostatnio jezdze autobusami nr 505, 504 i 436... tam sie jakos nie zakochuje :| -
Anonim
-
m
Banny wie co mowi!! :DDD hehe najlepiej sie jezdzi w godzinach rannych... jak w wesolym miasteczku :D hehe -
Anonim
nie... bo w godzinach pozno-popoludniowych -> kierunek SGGW lub wieczornych -> MOKOTÓW -
hallo?
Mieszkam w wawie od 3 miesięcy ponad, a warszawskim metrem jeszcze sie nie wiozłem; ];]
Osobiście dostaje zawsze w środkach komunikacji "łzo toków", mam strasznie wrażliwe oczy na wszelkie odczynniki ( wiatr, przeciągi, zapachy, dym, oświetlenie, i tym podobne miejskie zajawki... ) Dlatego często, przyciągam wzrok jako "zapłakany"... A co zakochiwania, to hmm,; ] w autobusach, wiele fantazji sie rodzi; ];]
autoban " 501 r00x:P" -
Anonim
ten scisk w metrze - niektorzy twierdza ze namietny, i szarpanie do przodu i do tylu i czyjas reka na Twoim posladku, kojarzy sie z seksem, mnie zas odpycha... i kojarzy sie raczej z przymusem, bo przeciez zalezy czyja reke ma sie na tylku w danym momencie :P -
Anonim
-
zzz
metro uwielbiam - nikt nie patrzy za okno, bo i nie ma na co, tylko stara sie w miare madrze ulokowac spojrzenie - zeby czasem nie wygladac tepo, albo zeby sie z drugiej strony za bardzo nie gapic.
ja sie gapie z luboscia. na wszystkich.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...
Miejsca grona (5)
-
Cukiernia Galeria Słodkości Generała Romana Abrahama, Warszawa
-
LUCID Club (CH Blue City poziom 4) Aleje Jerozolimskie 179 , Warszawa
-
Platinium Club Aleksandra Fredry, Warszawa
-
Teatr Wolandejski Wacława Lachmana, Warsaw
-
Kino Luna ul. Marszałkowska, Warszawa
www.kinoluna.pl kino.luna@maxfilm.com.pl 22 621 78 28