Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pionek AGORY

http://www.poszukiwacze.waw.pl/
    dzisiaj dostałem od znajomego ten link do gry której jest współautorem.
    'jest rok 2079. W Twoich rękach znajduje się niepowtarzalna okazja odycia podróży w czasie i odkrycia Warszawy na przestrzeni ponad 100lat. Poznaj historie stolicy dzięki archiwalnym zdjęciom, rycinom i mapom....'

nie wiem czy ktos tu już to zamieszczał ale przejrzałem z grubsza tematy i na nic takiego nie natrafiłem. Jeśli jednak przeoczyłem i taki temat już był poruszany proszę o wykasowanie go.

p.s. ja jeszcze w nią nie grałem więc nie potrafię ocenić czy dobra :)
  • Anonim

To do linkowego tematu moze?
    Chociaz mam niejasne odczucie, ze juz bylo.
  • Anna

nie moge rozkminic, komu dać melonik i jak wejsc do cyrku.. ktos pomoże?
  • Anna

juz umiem, jak cos, służę pomocą; )
  • Florence + The Machine

a ja w kolejnym etapie nie wiem skad wziac katalizator do plynu dla profestora...
  • Anonim

ahh stanąłem w 1950 r. nie wiem co robić tj. skąd wziąść mleko, kase na bochen chleba, coś do cięcia, wie ktoś co trzeba zrobic ?
  • Anonim

ok już nie potrzebuje pomocy :D Gra genialna polecam każdemu.
  • borysek tgk

>Tapir napisał
    >To do linkowego tematu moze?
    >Chociaz mam niejasne odczucie, ze juz bylo.

• oliw

utknęłam. co trzeba zrobić po oddaniu płynu profesorowi?
  • Anonim

dostajesz paliwo musisz wziąść palnik chyba z muzeum a potem do balonu na polach mokotowskich :)
  • oliw

znalazłam! teraz, za to, nie wiem skąd wziąć paliwo do karetki. Thomson, pomożesz?
  • Anonim

>liwia napisała:
    >znalazłam! teraz, za to, nie wiem skąd wziąć paliwo do
    >karetki. Thomson, pomożesz?

jak jest ten samochod z wysiadajacymi oddziałami milicji to tam masz bak musisz połączyc wężyk z kanistrem i hop siup pobierasz paliwo, zbiornik jest z tyłu ciężarówki ledwo widoczny; ]
  • ●żyłka●

ja za to nie wiem jak wejsc do cerkwi . help; )
  • oliw

melonik+nozyczki=jarmułka :)
  • oliw

ach, skończyłam! gienialna gra.
  • grzegorz

zaciąłem się -- mam autograf tuwima, palnik balonowy, paliwo od profesora i ksiazke historii, i co dalej, bo na polach nie jestem w stanie wykorzystac zadnych z tych rzecz a hedyn aktywne pole to ta grupa i tam nie da rady nic zrobic???
  • Anonim

palnik i paliwo dajesz Kapitanowi balona to taki koleś w koszu z czapką na głowie.
  • Anonim

>●żyłka● napisała:
    >ja za to nie wiem jak wejsc do cerkwi . help; )

nie cerkiew a synagoga :P istotna różnica
  • ●żyłka●

tak wiem, wstyd za glupia pomylke :/
  • grzegorz

nie wiem ocb, nie daje rady mu dać tych fantów..moze moja gra ma jakiś błąd :)?
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)