-
pionek AGORY
http://www.poszukiwacze.waw.pl/
dzisiaj dostałem od znajomego ten link do gry której jest współautorem.
'jest rok 2079. W Twoich rękach znajduje się niepowtarzalna okazja odycia podróży w czasie i odkrycia Warszawy na przestrzeni ponad 100lat. Poznaj historie stolicy dzięki archiwalnym zdjęciom, rycinom i mapom....'
nie wiem czy ktos tu już to zamieszczał ale przejrzałem z grubsza tematy i na nic takiego nie natrafiłem. Jeśli jednak przeoczyłem i taki temat już był poruszany proszę o wykasowanie go.
p.s. ja jeszcze w nią nie grałem więc nie potrafię ocenić czy dobra :) -
Anonim
To do linkowego tematu moze?
Chociaz mam niejasne odczucie, ze juz bylo. -
Anna
nie moge rozkminic, komu dać melonik i jak wejsc do cyrku.. ktos pomoże? -
Anna
-
-
Florence + The Machine
a ja w kolejnym etapie nie wiem skad wziac katalizator do plynu dla profestora... -
Anonim
ahh stanąłem w 1950 r. nie wiem co robić tj. skąd wziąść mleko, kase na bochen chleba, coś do cięcia, wie ktoś co trzeba zrobic ? -
Anonim
-
borysek tgk
>Tapir napisał
>To do linkowego tematu moze?
>Chociaz mam niejasne odczucie, ze juz bylo.
-
oliw
-
Anonim
dostajesz paliwo musisz wziąść palnik chyba z muzeum a potem do balonu na polach mokotowskich :) -
oliw
znalazłam! teraz, za to, nie wiem skąd wziąć paliwo do karetki. Thomson, pomożesz? -
Anonim
>liwia napisała:
>znalazłam! teraz, za to, nie wiem skąd wziąć paliwo do
>karetki. Thomson, pomożesz?
jak jest ten samochod z wysiadajacymi oddziałami milicji to tam masz bak musisz połączyc wężyk z kanistrem i hop siup pobierasz paliwo, zbiornik jest z tyłu ciężarówki ledwo widoczny; ] -
●żyłka●
-
oliw
-
oliw
-
grzegorz
zaciąłem się -- mam autograf tuwima, palnik balonowy, paliwo od profesora i ksiazke historii, i co dalej, bo na polach nie jestem w stanie wykorzystac zadnych z tych rzecz a hedyn aktywne pole to ta grupa i tam nie da rady nic zrobic??? -
Anonim
palnik i paliwo dajesz Kapitanowi balona to taki koleś w koszu z czapką na głowie. -
Anonim
>●żyłka● napisała:
>ja za to nie wiem jak wejsc do cerkwi . help; )
nie cerkiew a synagoga :P istotna różnica -
●żyłka●
-
grzegorz
nie wiem ocb, nie daje rady mu dać tych fantów..moze moja gra ma jakiś błąd :)?
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne