Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • (L)ider & Boguś :-)

Ja kocham to miasto takie jakim ono jest. To moje miasto.... A wy?
  • PioTTr

Nie wyobrażam sobie jak mógłbym nie kochać miasta w którym się urodziłem i wychowałem....
  • Anonim

Ja tez kocham to miasto ! (...) mam tak samo jak ty miasto moje a w nim najpięknięjszy mój świat najpiekniejsze dni (...)

Tak piękne słowa piosenki ...

Warszawa ma ten problem że pewnie z 70% mieszkańców to ludność napływowa, która zarabia tu tylko pieniądze i zupełnie nie identyfukuje się z mym miastem. Mi nie chodzi o to żeby je kochali ale żeby przynajmniej szanowali.... a tak nie jest, niestety.
  • Anonim

kocham bezwarunkowo
    inne wielkie miasta sa do kitu,
    bo za malo wielkie
    np: w takiej lodzi? tylko piotrowska jest godna
  • Anonim

kocham...
    ale czasem zdazają sie kryzysy naszej miłosci
  • Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?

Tu nie chodzi o Lodz , Krakow , Wilno czy Londyn ... od tylu lat blakam sie po ulicach tego miasta i wiem ze ta milosc jest bezwarunkowa. Za klimat , ped , specyfike........ "czasem nie lubie tego miasta , ale nie moge przestac kochac" a jak ktos ma watpliwosci to niech popatrzy w czasie deszczowej wiosennej nocy z tarasu na PeKiNie - widok nie do opisania.
  • Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?

Ludnosc naplywowa :P - to ma niewielkie znaczenie - ja to widze tak: sa ludzie ktorzy lepiej czuja sie w ciszy, spokoju, przytulnosci malych miast i tacy ktorzy nie wyobrazaja sobie wlasnego zycia bez szybkosci , chaosu i cwaniactwa :) W warszawie nawet golebie lataja szybciej :P
  • Anke

kocham i już!!!!!!
  • Joanna

ja też... w końcu piękno jest banalne... a ta specyficzna brzydota ..ma swój ujmujący urok!
  • Matevsz

K_O_C_H_A_M i kocham ten swoisty zapach miasta kiedy wracam z wakacji gdybym bnyl kobieta to pewnie wtedy by mi si lza w oku krecila
  • Anonim

Mnie się kręci jak wracam:) Kocham.
  • Kamil

Lider, sądząc po Twoim obrazku i z góry spojrzeniu na napływowych, nie kocham tego miasta w taki sposób, w jaki Ty to rozumiesz.
  • Perilla

kocham i juz niedlugo wracam:D
  • Anonim

kocham moje miasto!!!! i nie wyobrazam sobie zycie gdzie indziej!!!!!
  • Anonim

krotko
    nie
  • Anonim

nie kocham a nawet nie lubie :]
    kocham za to sledziowo ooo w ktorym nie ma co robic, ktore wladze ma posrana, w ktorym nic sie nie dzieje, w ktorym anonimowym trudno byc, ktore lezy na koncu swiata, ale za to jest MOJE :]
  • Anonim

bezapelacyjnie i do samego końca......
  • Grono.Net

kocham je jak żadne inne(choć czasem mnie denerwuje) ale to że jestem warszawiakiem napewno nie uważam za powód do jakiejś dumy
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)