Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aga Leśny

Ja chodzę do małego salonu "koko" na chmielnej. Nazwa tragiczna, ale obsługa super :) Efekty widać w moim profilu :)
  • Anonim

>pa-ciorek :) napisała:
    >wysokie; )
    >moj kolega tam pracuje- zapytam

Poproszę :) Będę wdzięczny.
  • Anonim

u stylisty: 150 meskie 250 damskie
    u jagi 250 meskie 250 damskie
  • Anonim

Widziałem koleżankę po Jadze, że to tak ujmę i nie wyglądała najlepiej:]
  • Anonim

Widocznie nie była warszafska i dlatego też nie zasłużyła na odpowiednią fryzurę; )))
  • >mgr Bakuk napisał
    >Widziałem koleżankę po Jadze, że to tak ujmę i nie
    >wyglądała najlepiej:]

czyli nie wszystko złoto co się świeci.
  • Mistrzyni w "kocham Cię Misiu"

Mój kolega też pracował u Jagi. Ceny są z kosmosu. Za ścięcie z wycieniowaniem policzyli mi 250 zł :|
  • 4 People Agency

polecam salon Macka Wroblewskiego na Widok 8
    ale przede wszystkim salon Wy-spa na Andersa, gdzie obcina jedna z najlepszych stylistek w miescie - Patrycja Dlugosz (artystka z krwi i kosci) - jednak u niej trzeba zapisywac sie z wyprzedzeniem 3 miesiecznym, ale jest ok z cenami
  • reelaks

Zajebisty salon jest u mnie na osiedlu a właściwie w moim sąsiedztwie. Pan Stefan Mistrz Polski 1973r oraz Mistrz Warszawy 1976 strzyże wszystkich za 10zł. Ruch jest taki że nieraz na wizytę trzeba się umawiać z kilkudniowym wyprzedzeniem. Wszyscy znajomi gdy poraz pierwszy zobaczą salon mieszczący się w garażu nagle tracą chęć aby tam zadbać o swoją fryzurę. Dopiero po krótkich namowach wchodzą a później dziękują że ich tu przyprowadziłem po czym zwłaszcza kobiety twierdzą że nigdzie w żadnym salonie nie spotkały się z możliwością ciągłej konsultacji fryzury z fryzjerem. Wszyscy wychodzą zadowoleni a ostatnio kumpel który wyjechał na Wyspy stwierdził że fryzura którą zaaranżował Stafan robi tam furorę. Jeśli ktoś woli jednak typowe luksusowe fryzjerskie warunki niech udeży do Montowni Fryzur którą na początku 2002r tworzył właśnie Stefan.
  • Anonim

>reelaks napisał
    >Zajebisty salon jest u mnie na osiedlu a właściwie w moim
    >sąsiedztwie. Pan Stefan Mistrz Polski 1973r oraz Mistrz
    >Warszawy 1976 strzyże wszystkich za 10zł.

Lokalizacja tego miejsca to tajemnica?:>
  • reelaks

ul. Chałupnicza 3 wwa-zacisze garaż na podwórku
  • Anonim

Wszystko zalezy co chce sie zrobic, przez wiele lat bylem fryzjerem, zreszta nadal mam salon fryzjerski. Osobiscie odradzam sieci salonow Jean Louis David, Jagne Kupało (to już totalna porażka),

Najlepiej niestety metodą prób i błędów znaleźć fryzjera/fryzjerkę która przypadnie Ci do gustu. Nie każdemu każdy fryzjer przypada (choc z drugiej strony znaleźć dobrego to sztuka....)

a jak będziecie szukac zajrzyjcie http://www.fantazja.waw.pl/ może wam przyapdnie do gustu :)

ps. ceny na str. nieaktualne, niegdy nie mam czasu aktualizować :P
  • Anonim

>Guri napisał
    >Jagne Kupało

Hupało; ) Poza tym kolega dobrze prawi. Kasa jest tutaj wyznacznikiem kompletnie NICZEGO.
  • konwalia

...przy hali sa trzy chyba ten na gorze w antresoli ?
  • Ola Grzebyk

Denique w Arkadii, bardzo fajne miejsce
  • M-o-nia

"ostre cięcia" ul. migdałowa 10
    Polecam P.Jacka, z innymi fryzjerami i fryzjerkami z tego salonu nie miałam styczności ani ja ani moje włosy :)
  • Sani

W pasażu muranów podobno jest nowy fryzjer, strzyżenie + modelowanie damskie 30 zł.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)