-
M&M
Gdzie można sobie w spokoju posiedzieć na trawie bez groźby dostania w zęby od miejscowych piwoszy lub grożby komtaktu z władzą :) ?!! Poprostu miłe, spokojne miejsce do nauki albo tak poprostu do posiedzenia :) -
Anonim
Jest ryzyko, ze jeśli ktoś poda tu namiary na jakieś miejsce, nigdy więcej nie będzie już tam spokojnie:P -
Anonim
-
leen.
wszelakie parki, jak łazienki, saski, krasińskich i inne, pola mokotowskie.. tam, gdzie ładnie i zielono; )
-
-
Sara
Moczydło, polecam trawkę nad stawem :) ostatnio tam siedziałam i chrupałam marchewki :P
-
Ania
park przy bibliotece uniwersyteckiej to jest fajne miejsce..., albo można też se posiedziedzieć na dachu owej biblioteki -
O
W ogrodzie na dachu Buw na dole nie przeganiaja. Ostatnio jak tam siedzialysmy z kolezanka to dosiewali trawe. Jak zobaczylysmy ze kieruja sie na "nasz trawnik" zaczelysmy sie zbierac to byli nawet na tyle uprzejmi ze powiedzieli ze mozemy siedziec, oni dosieja potem.
Nie przeganiaja tez na mniejszych skwerach. Ja uwielbiam sie uczyc na skwerze (choc moze to i park sie nazywa) na Anielewicza przed pomnikiem Ofiar Getta. -
czas na Kanadę
-
Anonim
-
Anonim
-
Grono.Net
Na tyłach Akademii Muzycznej przy Okólnik - patrząc w dół skarpy na ogromny ogród zakonny... -
Grono.Net
re:leen " wszelakie parki, jak łazienki, saski, krasińskich i inne, pola mokotowskie.. tam, gdzie ładnie i zielono; ) "
w lazienkach zganiaja z trawy, w ogrodzie saskim nie ma ustronnego miejsca gdzie sie mozna skupic do nauki, na polach mokotowskich mozna dostac w zeby:P
tam gdzie ladnie i zielono to robia psy...
ja polecam las kabacki i wszysatkie tamtejsze polanki, mozna tam sie niezle odciac... -
leen.
w łazienkach da sie znaleźć cichy osłonięty kącik, gdzie przeszkadzać mogą jedynie pawie..;)
w saskim też są boczne alejki, ale rzeczywiście, tam miejsc ustronnych mniej.
pola - to proszę przyjść rano..;)
można spokojnie leżeć na połąciach trawy i jakoś nikt nie kwapi sie do rozrabiania..;)
a jeśli ktoś już naprawdę bardzo bardzo sie boi, to zawsze jest jeszcze druga część, ta za kładką..
krasińskich to mój faworyt, bywam tam niemalże codziennie i nie narzekam..;)
a na psy niestety osobiscie nic nie poradzę, ale o sprzątanie po psach to sie gdzie indziej wielkie batalie toczą..
a przecież las kabacki (też bardzo polecam;) to też tam, gdzie ładnie i zielono..;> -
Anonim
Par Natoliński, Królikarnia, Las Kabacki, Łazienki, Wilanów, Powsin.... Wszelkie parki i tam gdzie zielono. -
Perilla
-
Anonim
Polecam zdecydowanie park - mauzoleum przy żwirki wigury:) Cicho, spokojnie, piękne stare drzewa, a mroczny klimat cmentarza sprzyja skupieniu;)) Atmosfera szczególnie dobra do nauki w plenerze. A jak już ten spokój się znudzi to można w 5 min znaleźć się na polach mokotowskich... -
Anonim
Absolutnie mistrzowska miejscowka sa ogrodu obok i na BUWie...Gdy znudzi sie nam panorama Wawy z obserwowanej z wysokosci 4 pietra zawsze mozemy bryknac na dol do Tiszertu, wypozyczyc lezaczek i w towarzystwie niezgorszego rozowego renifera po ksiazke siegnac! Dla tradycjonalistow...Park przy Filtrach na Ochocie! -
Anonim
Las Kabacki,Powsin....można pojechać na rowerze łącząc przyjemne z pożytecznym:D
[ale żadnego z tych miejsc nie polecam w weekend-o zgrozo!!!].... -
Anonim
Za Akademią Muzyczną tak,o ile komuś nie przeszkadza rzężenie na instrumentach wszelakich i wycie śpiewaków; P -
kurczak
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne