-
Dziunia
nie wiem czy ten temat byl juz poruszany, ale nie przypominam sobie! A jestem wielka fanka lodow... zajadam sie nimi na maxa, a zwlaszcza teraz w tak cudowna pogode. Wiec pytam.... GDZIE NA LODY W WAWIE?
Ja polecam Malinowa na Niepodleglosci, kolo SGH. Najlepsze lody jakie kiedykolwiek jadlam! Ale chetnie posmakuje gdzie indziej...
No i moze jeszcze wasze ulubione smaki.... Moj JOGURTOWY !!! -
Acid Gringo
-
kasia
ladziarnie hm... na starówie jest, ale już taka oklepana troche :P chociaz lody są pyszne; P najlepsze krówkowe; > -
...:: Aga ::...
na Hożej, między Marszałkowską a Kruczą, okolice numeru 29, to się chyba u Włocha nazywa... sami robią i są pyyyszne... :) polecam pistacjowe:) -
-
...:: Aga ::...
tzn. tak przynajmniej było do niedawna:> ze 2 lata mnie tam nie było:( ale słyszałam, że mimo zmiany wystroju smak pozostał... hmmm... :P -
Anonim
-
Dziunia
-
♪ Edytka ♪
a ja polecam włoską lodziarnię niedaleko skrzyżowania Jana Pawła II i Stawki (jak się idzie w stronę Okopowej), ale adresu nie znam, bo zawsze idę "na pamięć"
pyszne desery lodowe mniam... :D -
just KARLA
-
Think pink.
Mój ulubiony smak to cutrynowy:D I najbardziej lubię chodzic na Starówkę...ale nie do tej oklepanej gdzie zawsze są wielkie kolejki...bo tam mi lody nie smakują...już taka indywidualistka ze mnie;P -
leen.
na starówce w uliczce prowadzącej do rynku, na przeciwko katedry.. ostatnio jadlam tam lody o smaku wina..;)
-
Anonim
najlepsze lody - grycan przy puławskiej!
(nieopodal mojego byłego LO :]) chyba z 50 smaków! i sorbety owocowe (tylko nie kupujcie winogronowego bo są pestki; P) -
Iyashii [卑しい]
Najlepsze lody maja na starówce jak sie idzie uliczką w strone barbakanu, zawsze stoi tam kolejka ale lody sa pyszn! Moje ulubione to Whisky :) mniam.. -
Anonim
-
Anonim
Najlepsze są na Chmielnej w Il Gelatone, w podwórku naprzeciwko Atlantica, koło sklepu Calzedonia!
A w zimie polecam gorącą czekoladę, nigdzie indziej TAKIEJ nie ma! -
edytα.
malinowa rulezzzz i tamtejsze melonowe bądź arbuzowe; ]
za to nie polecam sfinksa,tam pucharów lodowych nie jedzcie,nic specjalnego... -
edytα.
malinowa rulezzzz i tamtejsze melonowe bądź arbuzowe; ]
za to nie polecam sfinksa,tam pucharów lodowych nie jedzcie,nic specjalnego... -
.
najpyszniejsze to lodziki z automatu (ale takie wieeeeeelkie, tzw "amerykanskie" chyba) maczane w prawdziwej czekoladzie-i to tak do samego wafelka, a nie do polowy loda (ze potem po lokciach wszystko cieknie;P)
i juz od dawna poszukuje miejsca gdzie mozna takie zjec w wawie, moze wiecie?
ostatnio takie jadlam w sopocie, ale sopot daleko... :( -
Anonim
-
Anonim
ostatnio jadlem w malinowej i sa slabiutkie w porownaniu z akwarium na francuskiej, zaraz obok waszyngtona. drugie akwarium gdzies na grojeckiej, ale nie wiem gdzie.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne