Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dziunia

nie wiem czy ten temat byl juz poruszany, ale nie przypominam sobie! A jestem wielka fanka lodow... zajadam sie nimi na maxa, a zwlaszcza teraz w tak cudowna pogode. Wiec pytam.... GDZIE NA LODY W WAWIE?

Ja polecam Malinowa na Niepodleglosci, kolo SGH. Najlepsze lody jakie kiedykolwiek jadlam! Ale chetnie posmakuje gdzie indziej...

No i moze jeszcze wasze ulubione smaki.... Moj JOGURTOWY !!!
  • Acid Gringo

ja lubie wloskie z automatu w przejsciu na rondzie waszyngtona
  • kasia

ladziarnie hm... na starówie jest, ale już taka oklepana troche :P chociaz lody są pyszne; P najlepsze krówkowe; >
  • ...:: Aga ::...

na Hożej, między Marszałkowską a Kruczą, okolice numeru 29, to się chyba u Włocha nazywa... sami robią i są pyyyszne... :) polecam pistacjowe:)
  • ...:: Aga ::...

tzn. tak przynajmniej było do niedawna:> ze 2 lata mnie tam nie było:( ale słyszałam, że mimo zmiany wystroju smak pozostał... hmmm... :P
  • Anonim

A maja malinowe? :D
  • Dziunia

W Malinowej maja malinowe... i sa naprawde rewelacyjne :D
  • ♪ Edytka ♪

a ja polecam włoską lodziarnię niedaleko skrzyżowania Jana Pawła II i Stawki (jak się idzie w stronę Okopowej), ale adresu nie znam, bo zawsze idę "na pamięć"

pyszne desery lodowe mniam... :D
  • just KARLA

a ja Grycanowe lody wielbie... te sorbety..mhm...
  • Think pink.

Mój ulubiony smak to cutrynowy:D I najbardziej lubię chodzic na Starówkę...ale nie do tej oklepanej gdzie zawsze są wielkie kolejki...bo tam mi lody nie smakują...już taka indywidualistka ze mnie;P
  • leen.

na starówce w uliczce prowadzącej do rynku, na przeciwko katedry.. ostatnio jadlam tam lody o smaku wina..;)
  • Anonim

najlepsze lody - grycan przy puławskiej!
    (nieopodal mojego byłego LO :]) chyba z 50 smaków! i sorbety owocowe (tylko nie kupujcie winogronowego bo są pestki; P)
  • Iyashii [卑しい]

Najlepsze lody maja na starówce jak sie idzie uliczką w strone barbakanu, zawsze stoi tam kolejka ale lody sa pyszn! Moje ulubione to Whisky :) mniam..
  • Anonim

na malnowej... i w zielonej budce żcz jasna:)
  • Anonim

Najlepsze są na Chmielnej w Il Gelatone, w podwórku naprzeciwko Atlantica, koło sklepu Calzedonia!
    A w zimie polecam gorącą czekoladę, nigdzie indziej TAKIEJ nie ma!
  • edytα.

malinowa rulezzzz i tamtejsze melonowe bądź arbuzowe; ]

za to nie polecam sfinksa,tam pucharów lodowych nie jedzcie,nic specjalnego...
  • edytα.

malinowa rulezzzz i tamtejsze melonowe bądź arbuzowe; ]

za to nie polecam sfinksa,tam pucharów lodowych nie jedzcie,nic specjalnego...
  • .

najpyszniejsze to lodziki z automatu (ale takie wieeeeeelkie, tzw "amerykanskie" chyba) maczane w prawdziwej czekoladzie-i to tak do samego wafelka, a nie do polowy loda (ze potem po lokciach wszystko cieknie;P)
    i juz od dawna poszukuje miejsca gdzie mozna takie zjec w wawie, moze wiecie?

ostatnio takie jadlam w sopocie, ale sopot daleko... :(
  • Anonim

A dokładnie gdzie jest ta Malinowa?
  • Anonim

ostatnio jadlem w malinowej i sa slabiutkie w porownaniu z akwarium na francuskiej, zaraz obok waszyngtona. drugie akwarium gdzies na grojeckiej, ale nie wiem gdzie.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)