-
Matevsz
kwiaty powinny być zawsze świeże i piekne . Jednak nie wszystkie kwiaciarnie spelniają te wymogi . Chcialbym zebyscie wymieniali kwiaciarnie w ktorych zawsze są świeże kwiaty , jest mila obsluga , mozna zrobic ladne i tanie bukiety , a za każdym razem kiedy sie tam przyjdzie sa nowe kwiaty i wychodzi sie z niej z usmiechem. -
Matevsz
Ja chcialbym polecic kwiaciarnie przy Rozbrat ale tą bliżej ul.Książecej duzy wybor kwiato az korci zeby wziasc cos niekonwencjonalnego albo zrobic bukiet. -
leen.
ja bardzo bardzo polecam kwiaciarnię 'mak', ale ona w ursusie, czyli dośc daleko od centrum..
jednak mimo wszystko - zawsze miła obsługa, świeże i także nietypowe kwiaty, oryginalne bukiety i to, że bez problemu mozna najpierw wyznaczyć sobie cenę, a później pani proponuje, jaki bukiet możnaby za tą cenę stworzyć..
-
Anonim
A ja polecam nowa kwiaciarnie na rondzie ONZ :) "stokrotka" sie nazywa :) i naprawde jest fajnie i miła obsługa -
-
Matevsz
dokladnei tak jest najlepiej wyznaczyc najpierw cene [ najlepiej wyjsc od niskiej heh to taki myk :D] -
kasia
pod halą marymoncką...jest taka 'alejka' kwiaciarni :P najlepsza jest ta najdalej STSa :P zawsze świeże kwiatki i b.miła obsługa... doradzają co najlepiej kupić itp :] -
call me V
kiedyś w kwiaciarnię przy skrzyżowaniu niepodleglosci i nowowiejskiej wbił się tramwaj.. -
mary.
najlepsza kwiaciarnia jest w marysinie wawerskim....ul. korkowa 100...babki pieknie układają kwiaty...super; -) -
Anonim
Bemowo koło Globi. Radiowa róg Powstańców Śląskich.
Z tego co wiem 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu:D -
Wacław
Ładne i tanie kwiaty są na rogu Bacha i Wałbrzyskiej (kwiaciarnia dolepiona jest do Mokpolu koło McDonaldsa na Puławskiej).
Można negocjować ceny. -
...:: Aga ::...
również polecam Rozbrat:)
zawsze w LO jak nam się przypomnialo że jakis nauczyciel ma imieniny lub gdy jakieś inne okazje się trafiały to na przerwie lecielismy po bukiecik tam:) mówiło się tylko ile się ma pieniędzy i jaka okazja a pani zawsze coś pięknego dla nas w 10 minut stworzyła:) -
*Mary-Ann*
kwiaciarnia w metrze Stokłosy- od strony kościoła...
tak jest chyba tylko jedna kobitka, ale bardzo miła, bukiety robi piękne i tanie i zawsze mieści się w podanych granicach cenowych- a to ważne.
wystarczy tylko powiedzieć dla kogo bukiet (kobieta/ mężczyzna, stara/y, młoda/y) i na jaką okazję, a zrobi coś takiego akurat!! -
Ann
a ja polecam kwiaciarnię przy Placu Wilsona (ale w rzadnym wypadku nie tą w euro shopie), tą przy przystanku tramwajowym w stronę żoliboża. kwiaty są zawsze świeże, nie najdroższe, robią śliczne bukiety i obsługa jest wyjątkowo sympatyczna
a jeszcze fajna jest mała kwiaciarnia przy Potockiej, niedaleko skrzyżowania z Mickiewicza. tam mają bardzo duży wybór nietypowych kwiatów... bardzo fajnych... -
Anonim
Fajna stara kwiaciarnia jest na Krakowskim Przedmieściu, na przeciwko kościała św. Anny. Odkąd pamiętam to tam była i nadal jest. -
eMe
-
Grono.Net
a ja polecam ususzone kwiaty trawy...niestety nie moge polecic kwiaciarni:| -
Anonim
Cóż mogę powiedzieć. Bardzo fajna kwiaciarnia, do tego otwarta przez 24 godziny jest przy ulicy Modlińskiej. Przy przystanku Konwaliowa w stronę Żerania (or Centrum), nieopodal McDonalda.
Zawsze świerze kwiaty i miła obsługa. Niedrogo. Wybur gotowych wiązanek wspaniały, ale nie za duży, żeby się nie marnowały. No i kbitki zawsze coś ułożą, jeśli się zarzyczy. W nocy trochę trudniej o kompozycję, bo sprzedaje pan... ale zawsze jest coś oryinalnego i niedrogiego gotowego... Naprawdę polecam - tylko przystanek od Metra pl. wilsona; ) -
Izabela
moja ulubiona jest na ulicy Wroclwskiej za MC........dziewczyna ktora robi bukiety ma mega wyobraznie :) potrafi wyczarowac pachnace cudenka :) polecam :) -
Anonim
'berberys' na powazkowskiej. nie do pobicia..
w tej na wroclawskiej za to mozna cos do kwiatka dokupic, tez fajnie :-) -
Grono.Net
Niezła jest Marion koło Globi przy Powstańców na Bemowie.
Moją ulubioną jest Altana Kwiatowa na Tarczyńśkiej, na tyłach hotelu Sobieski - robią świetne kompozycje, i w dodatku z niestandartowych 'kwiatów', jeśli można to tak nazwać (karczochy, kapusta, helikonie etc).
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne