-
Rany, rany, jestem niepokonany
Czesc
Jesli temat byl, sorka.
Czy znacie w centrum (bo tam najlatwiej sie spotkac) takie puby lub kafejki, gdzie mozna podczas jesiennej niepogody siasc na godzinke i porozmawiac bez przekrzykiwania sie? Milo by bylo, gdyby takie miejsce nie mialo piwa po 9 zl (jak Cafe Kulturalna) ani stolikow z plastiku rodem z chincika.
Po porstu symapatyczne miesce, gdy pada deszcz i trzeba sie gdzies z dziewczyna schowac :) -
malinowa
nie wiem czy był...
-zagłębie za nowym światem
-qfajka przy pl konstytucji
-ostatnio mój idol: kafka na powiślu (no i reszta księgarnio-kawiarni na tymże też dosyć cicha)
-dla tych co na pradze: pasta cafe, opary absurdu
-i ta na pl zbawiciela obok chińczyka, ale nazwy nie pomnę... -
nora
-
Anonim
to na placu zbawiciela nazywa sie Coffee Karma ale tam spokojnie raczej nie jest... nie tyle ludzie robia halas, co dosc glosna muzyka... bo pomijajac fakt, ze uwielbiam to miejsce, bo kanapa, bo parapety, bo pyszna kawa, to obsluga jest taka sobie i jak np. ma ochote sobie posluchac czegos glosno to nie zwraca uwagi na klientow, ktorzy musza do siebie krzyczec... -
-
Hanif Tsara
Herba Thea na ul. Bruna 20 (zaraz koło metra Pole Mokotowskie)
są trzy sale i w ostatniej mozna sobie spokojnie zasiąść i co więcej puścić inną muzykę niż w głównej -
Anonim
Funky Jimmy koło Tonica. bardzo wygodne kanapy. i ceny od biedy też przystępne. -
Pezik
-
thorsten
Frodo. centrum, naprzeciwko centralnego, przy slimaku zjazdowym dawniej czynnym; o)
malutki pub, wieczorami bywa muzyka na zywo (poezja spiewana/szanty). ogolnie miejsce calkiem sympatyczne. -
Kasiunia
Zakątek na Chmielnej (w bramie) - jeśli palisz papierosy, bo jak nie to nie polecam, bo można się udusić; P -
Pani Magister :D
przy Brackiej w bramie jest miłe miejsce Szufladą zwane.w weekendy może nie jest najciszej,ale lumpy i dresiarze tam nie chodzą.poza tym knajpeczka jest malutka,przytulna,a obsługa bardzo miła.polecam,sama bywam bardzo często.ja chodzę na piweczko,ale kawa i herbata też jest.nawet raz gofra jadłam.teraz chyba już nawet jakieś drinki i inne cuda są. -
S.Adam
TeaArt, Bednarska 28/30. Sympatyczna piwnica z klimatem z całkiem innego miasta. Cisza, spokój, wystrój pełen staroci, do tego niedrogie Tyskie. Jedna wada - trochę za wcześnie zamykane. -
ana
A ktoś może zna "Między Nami"co możecie o nim powiedzieć??
Bo ponoć fajne miejsce :] -
Anonim
Powiśle - The Most..pod mostem Poniatowskiego (od strony Parku Rydza) i tzw. Zagłębie ale tylko od pon. do czw. w weekend najazd dziwnych ludzi...
PRAGA..Prażka..Pragunia..i tu: Satrurator (!) i Sklad butelek a wkrótce jeszcze dwie nowe kanajpki...nowe zagłębie 11Listopada22
-
Anonim
BURURU w bramie na nowym swiecie przy przystanku foksal w strone poludnia, zaraz kolo inside'u [ktorego nie polecam]. Piwo 6, mistrzowy wystroj [szczegolnie vip loża], fajna muza i mila obsługa. -
Anonim
Kicz - za hotelem Forum (teraz to się zwie jakoś inaczej ten hotel)
Pięterko zwłaszcza - przyjazne kanapy; )
Czasem przeginają z muzą bo słychać tylko ją, ale przynajmniej za to można podpisać się na ścianie (lub jak i w moim przypadku na suficie :) )
-
Anonim
-
Anonim
Ja polecam nowe odkrycie starego lokalu.
Cafe Grażynka, na tyłach sezamu, róg Moniuszki
Kawa 3zł, piwo jest, musztarda 30 groszy.
Atmosfera PRL, mały lokal.
Bardziej mi się podoba niż pobliskie drentwe dwupoziomowe Coffe Heaven na Świętokrzyskiej. -
Andrus
>mr. marslakó napisał
>Frodo. centrum, naprzeciwko centralnego, przy slimaku
>zjazdowym dawniej czynnym; o)
>malutki pub, wieczorami bywa muzyka na zywo (poezja
>spiewana/szanty). ogolnie miejsce calkiem sympatyczne.
gdzie dokladnie to jest?
-
Anonim
>S.Adam napisał
>TeaArt, Bednarska 28/30. Sympatyczna piwnica z klimatem z
>całkiem innego miasta. Cisza, spokój, wystrój
>pełen staroci, do tego niedrogie Tyskie. Jedna wada -
>trochę za wcześnie zamykane.
chodzilam tam z dwa lata... i nie wiem co sie stalo ale juz nie polecam tego miejsca nikomu. nie wiem czy szefostwo sie zmienilo czy wlascicielom sie odmienilo... wystroj pozostal ten sam ale to juz nie to samo miejsce. jest inna obsluga i inne ceny - wyzsze.. a np ciasta ktore kochalam sa male i niedobre.... atmosfera tez jakas .......... a moze to byl zly dzien???? -
Anonim
Siwedem Grzechow na krakowskim przedmiesciu. Utrzymane w klimacie lat 20. Mozna sie tam naprawde odprezyc.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne