Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • marczyk

W okolicach placu Narutowicza jest taka jedna, z piwnica w ktorej po scianach cieknie woda, podlewajac bujnie rozwijajace sie grzyby.
    Ale jednak jest tam calkiem dobre ciemne piwo (i tanie!), a po kilku wizytach, wasaci panowie wydaja sie calkiem przyjazni.
  • borg

o święta Tereso!
  • the ugly one

jak sie nie myle chyba gdzies w okolicach feminy jest bardzo przyjemna;)piwiarnia poprostu cudo mordownia 1 klasa no i jakmóglbym zapomniec na u mnie na osiedlu jest przybytek uciechyi zabawy...Barka...napewno widzieliscie j widzieliscie stoi na wisle przy trasie lazienkoskiej Jezu to jest mordownia a lazienki...lepiej nie mowic masz wrazenie ze niegdy juz z niej nie wyjdziesz....
  • borg

To może jeszcze żródełko pod trasą "Ł", gdzie kibelek jest na zewnątrz; )
  • wojna

oj tak.
    zrodelko jest niezastapione;)
  • the ugly one

no tam juz to jest kultura jakby nie bylo
  • Anonim

Ja to takowych bym zaliczył Rock'n'Roll Cafe przy Rivierze. Kiedyś zacne miejsce, obecnie mordownia :|
  • borg

zapomniałbym o moim ulubionym pubie student, he he
  • marczyk

A co ze "szlakiem orlich gniazd", czyli knajpami polozonymi wzdloz Wisly (mewa, rybitwa...)? Funkcjonuja jeszcze?
  • the ugly one

nad wisla rzadzi Barka Bawi sie tam poprostu cala warszawa Sama elita poprostu...bylem tam 2 razy i wiecej nie chce...
  • Gosz

hehe mewa i rybitwa zdaje sie ze jak najbardziej - to sa te na powislu prawda??normalnie prima sort!!! i ci panowie 'zrobieni' powidziajacy jelonki rozowe od wplywem bedac
  • marczyk

Lezka w oku sie kreci na samo ich wspomnienie. I ciesze sie, ze sa osoby dla ktorych nadwislanski szlak, to nie tylko parasole:)
  • borg

Tych parasoli już tam nie ma.
  • NoktowizoR

nie ma i nie bedzie. A Mewa Rybitwa i Albatros rzadza!!! :D
  • Roberto

jaka znow mordownia?? Rock'n'Roll to bardzo fajna knajpa, a jesli kogos rażą ceraty na stołach to juz kwestia gustu czy tez wrażliwosci
  • Anonim

na jelonkach jest coś o nazwie "cafe shop" czy cos w tym stylu, otwarty był cale wakacje a teraz to chyba tylko w piątki i soboty.maksymalna siekiera i nikt ci nic nie powie jak wyciagniesz jakiegoś dżojncika czy coś.

• Erasmus Warsaw Team

bar kawowy piotrus, cafe bajka (to nowy swiat) i poziomka, to sa ciekawe miejsca, sporo 'zacnych' panow pijacych na przemian espresso i piwo palacych mocne...ciekawe miejsce, ciekawe knajpy, ciekawi ludzie...;)
  • Gosz

wszystkie powyzsze sprawdzilam nie raz i potwierdzam:DDD
    ja tam mam jakas slabosc do takich miejsc hihi
  • marczyk

Moze jakis maraton dalo by sie zrobic. Oczywiscie polaczony ze spozywaniem i wszczynaniem burd wszelakich. Raz na zawsze bylo by jasne, gdzie jest najlepsze miejsce do zabawy:)
  • Wu eS

moze i ja dołącze swoje typy:

1. u pani Tereski - za BUW'em k. różowych jelonków. tanie piwo, smażone ryby, stali bywalcy, punkowcy i roweżyści

2. knajpa za mostem gdanskim - chyba syrenka... "super trendy" miejsce na przystanek w rowerowych wycieczkach... dodatkowa atrakcja jest, ze tylko damska toaleta jest tam platna

3. pijalnia miodów na puławskiej - faceci o pożółkłych palcach od mocnych papierosów ogladajacy telenowele :))

a z juz nie istniejacych:
    Miodek k. Poznańskiej, Karczma Warszawska na Mokotowskiej i stary Boryna na Brackiej... az sie łezka kręci...
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)