-
Anonim
znacie moze jakies puby, kluby, kawiarnie, ogólnie miejsca gdzie można isc posiedziec ze znajomymi i nie wracać potem do domu będąc przesiąkniętą do szpiku kości 'cudną' wonia papierosów?
przepraszam jeli ten temat juz był, ale nie mam siły przeszukiwać 22 stron tego grona :) -
Anonim
Pizzeria "Casa Mia" w pawilonach na Jana Pawła
pizzeria "Palermo" na Rokosowskiej
o tych wiem napewno, co więcej ???? :) -
Ola
Od pewnego czasu w pubie Student na dole jest zakaz palenia. Wprawdzie nie eliminuje to smrodu tak do końca, ale zawsze siekiera mniejsza; )
Poza tym nie słyszałam o jakimś w miarę tanim miejscu gdzie nie można palić. Za to są takie puby, z których pomimo braku zakazu palenia nie wychodzi się aż tak przesiąkniętym. Np. Blues Bar na Rozdrożu, w którym jest mało stolików i nawet jak przy każdym ktoś pali to nie jest tak strasznie. -
Anonim
myślę, ze jakby ktos taki lokal załozył, to wcale by na tym nie stracił. dziwne, ze jeszcze nikt nie wpadł na taki pomysł. -
-
Ali
ja czekam az w PL bedzie zakaz palenia w pubach i disco w ogole!!niedawno rzucilam palenie i marze o tym,zeby inni cierpieli razem ze mna:D -
Ola
Mnie też się wydaje, że właściciele takich miejsc uważają że stracą, jeśli wprowadzą zakaz palenia. A moim zdaniem mogłoby być wręcz przeciwnie!!! -
Anonim
ja na pewno dużo częściej wychodzilabym gdzieś na piwo, gdybym nie musiała sie tam truć. letem jeszcze jako tako jest, bo działaja ogródki, wiec jak ktos pali, to wiatr zaraz to rozmywa (gorzej jak wieje w twoja strone, ale cóz..). a zimą.. ech. -
Pezik
herbaciarnia Herba Thea na Bruna 20, 200m od metra Pole Mokotowskie. Tanie, nie pali się, ew mozna dostac popielniczkę na zewnątrz. ceny bardzo atrakcyjne, np lampka wina ok 6 zł. plus herbata najwyższej jakości i zajebista atmosfera, bardzo domowa. no i mozna wystawy obejzec. zapraszam na grono Herba Thea, lub http://www.herbathea.waw.pl -
Anonim
Rzeczywiscie taki temat juz byl, ale watkow dla biednych niepalacych, ktorzy nie maja sie gdzie podziac, nigdy za malo! -
P R Z E - S Z C Z Ę Ś L I W Y !
ja jestem nie palacy,
nie cierpię smrodu fajek...
ale daję radę ... dym takze ma swoj urok... szczególnie z sziszunii xp -
S.Adam
Bo to dym aromatyczny, a nie śmierdząco - gryzący z papierochów, po którym przez następny dzień trzeba wietrzyć ciuchy!; ) Ten dym może zepsuć klimat nawet tak sympatycznie zapowiadającego się lokalu jak Arkadia (w piwnicy przy Rynku Starego Miasta).
"U Fiszera" przy Bankowym nie jest źle, wystrój też przyjemny, ale to miejsce nadaje się w zasadzie tylko do obejrzenia meczu przy Pilsnerze albo dwóch. Nic więcej na studencką kieszeń tam nie ma a klientela tworzy klimat... hmm... zdecydowanie nie studencki, i nawet miła obsługa nie jest w stanie go naprawić. -
Kameleon
Może przejdzie ustawa zakazująca palenia w miejscach typu restauracje, puby, kluby. OBY, bo ten smród jest ohydny. Nie dość, że klimatyzacja zwykle jest do dupy, to oprócz smrodu potu dochodzi jeszcze smród szlugów. Mieszanka kurwa wybuchowa jak dla mnie. -
Anonim
podejrzewam, ze jak przejdzie, to i tak mało kto bedzie sie do tego stosował. właściciele będa sie obawiac mniejszych obrotów i zapewne przymnką oko na palących. i pewnie wyjda z załozenia, ze ewentualna kara i tak bedzie mniejsza niż przewidywane straty.
chyba sama załoze jakiś pub dla niepalących i na tym sie skończy; ) -
św. Paweł z Grochowa
-
Anonim
-
Anonim
kawiarnia "To lubię" na Freta http://www.tolubie.pl/pl/index.html
i nie zauważyłam, żeby w Tarabuku na Browarnej ludzie palili http://www.tarabuk.pl/ -
niewinna czarodziejka
i jeszcze coś na szkolnej (czy którejś z równoległych do mazowieckiej - zaraz koło świętokrzyskiej) - z tabliczką "tu nie palimy" -
Turas
siec lokali "brama cafe" dawno nie bylem ale od kad pamietam zawsze byl tam calkowity zakaz palenia... -
Yousee..
Sadhu Cafe na ul. Wałowej - tuż przy ambasadzie Chińskiej - http://www.sadhucafe.pl/about.php - polecam super miejsce i wolne od dymu papierosowego :) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne