-
Tysiak
czy ktos wie o jakis fajnych miejscach w wawrze?? caly czas zdaje mi sie ze takich po prostu tam nie ma;) -
Anonim
kochanie..wystarczy spojrzec z okna..czyz to nie sa wspaniale widoki:))przeciez sama natura..lecz rozumiem ze dla Ciebie fajne miejsca oznaczaja po prostu tlum ludzi i budowle..a wiec prosze bardzo jest takowe..nasz kosciol w czasie festynu:)
mam nadzieje ze odpowiedz Cie usatysfakcjonowala:D -
Tysiak
moze by ktos podal prawdziwe pomysly...bo naprawde...same nudy na tym wawrze -
NickyCruz
kiedys byly poopuszczane budynk iale ziemia jest tu teraz tak droga ze porozbierali i pobudowali osiedla. -
-
Caro. Bardzo.
wawer nie jest po to zeby mial fajne miejsca.
jak zbuduja tesco to bedzie fajnie?
a tak na serio to chyba tylko pizzeria vera - na lucerny. -
Anonim
-
Herzog Karacz
szkoda że most na zaporze jest w bardzo odległej perspektywie, bo robiłbym sobie rowerowe wycieczki do wawra.
niby przez siekierkowski można ale trzeba jednak trochę się nakrecić. -
Na zaporze? Gdzie to jest?
A most ma byc na wysokości piaskarni - tak po stronie Warszawskiej jak i praskiej (tam, gdzie jest plaża naturystyczna na Wale).
A z Wawra lubie taki mały domek na skrzyżowanie ulicy Sęczkowej i (chyba) kadetów oraz teren między rzeką a Wałem - od Siekierkowskiego aż do rzeczki Jeziorki :) Polecam na rower :) -
Anonim
ja tez polecam Wawer na rower..juz chyba nikt nie powie ze sciezki rowerowe sa do dupy..bo sa znakomite..a jak nie ma sciezek to mozna jezdzic po lasach polach..wiec watpie czy Wawer jest do dupy..moim zdaniem to jedna z najpiekniejszych i najbardziej przyjaznych czlowiekowi dzielnica Warszawy:) a jesli chodzi o innego rodzaju atrakcje..to po to mamy centrum -
Herzog Karacz
nie wiem gdzie jest piaskarnia :>
wiem że ma być na wysokości ursynowa, ale bardziej na południu niżeli pólnocy -
A wiesz, gdzie po warszawskiej stronie jest wielka hałda pyłów ciepłowniczych (ladnie zarośnięta)? Albo ulica Zaściankowa?
to właśnie na północ od hałdy a na południe od Zaściankowej.
Po drugiej stronie - na południe od skrzyżowania Wału Miedzeszynskiego z Traktem Lubeskim...
Zreszta - zajrzyj tu:
http://www.siskom.waw.pl/mapy/obwod...
I generalnie na strone Siskom. -
Dla tych, ktorzy nie wczytali sie w mapę warto zwrocic uwage, ze projektowana trasa przejdzie przez środek Mazowieckiego Parku Krajobrazowego... :]
-
'll you kiss me if I wear a hat?
ufff mieszkałem tam jakieś 3 lata...są jeziora w lesie, jakiś bazar, mnóstwo opuszczonych terenow do exploringu; ) jakiś plac zabaw, mnostwo ulic i uliczek do spacerowania...no i stara elektrociepłownia to ciekawe miejsce do zwiedzenia...z tym że tam łapią; ) -
Anonim
-
Tysiak
halo,halo...wreszcie ktos z pomyslem...hymhy...podaj mi gdzie sa te fajowe miejsca...
-
Tysiak
>can any1 kill me plz? napisał
>ufff mieszkałem tam jakieś 3 lata...są
>jeziora w lesie, jakiś bazar, mnóstwo opuszczonych
>terenow do exploringu; ) jakiś plac zabaw, mnostwo ulic
>i uliczek do spacerowania...no i stara
>elektrociepłownia to ciekawe miejsce do zwiedzenia...z
>tym że tam łapią; )
halo...odezwiesz sie?? -
Jan
Tez polecam spacer nad wisla w wawerskiej czesci.
Rezerwat przy Koscioszkowcow jest tez fajnym miejscem, Park krajobrazowy zaczynajacy sie w Aninie, ogolnie lasy w wawrze... -
Islander
piekne laki na koncu panny wodnej, bardzo fajny lasek dla rowerzystow miedzy radoscia a miedzylesiem, lasy na wschodniej stronie radosci ,pozostalosci cmentarzu zydowskiego przy izbickiej w radosci... i wiele innych, a to tylko radosc! :D -
Tysiak
>Janek A napisał
>Tez polecam spacer nad wisla w wawerskiej czesci.
>Rezerwat przy Koscioszkowcow jest tez fajnym miejscem, Park
>krajobrazowy zaczynajacy sie w Aninie, ogolnie lasy w
>wawrze...
fajne propozycje ...moze ktos jeszczE??
:)
-
Łukasz
wawer w wiekszosci jest dzielnica gdzie kiedys warszawiacy wypadali na weekendy. zielono i spokojnie wiec nie ma co nastawiac sie na wielkie halo!
mazowiecki park krajobrazowy zdecydowanie jest najciekawszym miejscew w wawrze. Jez Torfy na zbojnej gorze bomba. ogolnie szlaki czerwony, niebieski, zolty(Borowa Gora lub Gora Lotnika jak wejdziesz na drzewo fajny widok na warszawe. I cos czego nie doceniamy!!! lokalny styl architektury drewnianej potocznie zwane Świdermajery!
polecam strone http://www.swidermajer.pl !!!
uwielbiam wawer czlowiek najlepiej czuje sie w naturze!
yo
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne