-
Ruda
-
Ania
-
Kac perski
Slyszalem, ze maja zorganizowac. Ale konkrestnie, kiedy, to juz niepamietam (cos mi sie obilo o uszy, ze w w tym roku ma byc w czerwcu, ale glowy nie dam). -
rusty spoon
-
-
>rusty spoon napisała:
>mi się obiło, że 17/18 maja będzie. oby!
w 'echu miasta' bodajże na początku roku była 4 stronna rozpiska wszystkich wydarzeń kulturalnych w warszawie wspieranych przez urząd miasta. i co ciekawsze sobie wypisałem - noc muzeów jest 17/18 maja
nie, już nie mam tej rozpiski.. :/ -
Anonim
-
Anonim
-
Merlin
może miasto zorganizuje nam nie tylko noc muzeów ale i coś jeszcze ... http://www.kulturalna.warszawa.pl/m... -
Anonim
"Pomiędzy palcówkami jeździć będą bezpłatne autobusy"
Ciekawe, ciekawe atrakcje nam UM funduje; ))) -
a
-
Anonim
A ja się nie mogę doczekać wjazdu na XXX piętro Pałacu Kultury nocą :D
...mam nadzieję, że w tym roku będzie.. -
Anonim
-
Anka
na wjazd na XXX piętro zawsze jest straszna kolejka i ja wymiękam przy tym :P -
Unia Leszno
-
Anonim
Kolejka może zniechęcić, ale jak wytrwasz to widoki są boskie :) Warszawa nocą... -
Pauluśka :*
-
Anonim
-
...Zaiste...
-
Space Boogie
nie zauwazylem tematu, wkleilem w wydarzeniach ale mam nadzieje ze nie bedzie linczu; )
Nie udało się przekazać linku do schowka. Poniżej pełen adres url prowadzący do posta
OK
Link pomyślnie przekazany do schowka
W w najbiższą sobotę, 17 maja serdecznie zapraszamy na rowerową grę miejską śladami przedwojennej Warszawy: „Warszawa Starzyńskiego” na podstawie „Przewodnika po Warszawie” wyd. w 1938 roku, oraz „Ilustrowanego przewodnika po Warszawie i okolicy”, pod red. Mieczysława Orłowicza z 1937 roku i książki telefonicznej dla Warszawy z 1939 roku.
Grę rozpoczynamy o 18:00 na skwerze Wojciechowskiego (Żoliborz Oficerski), gdzie zostaną rozdane karty do gry. Zabawa kończy się w Muzeum Powstania Warszawskiego, w Parku Wolności o 21:15.
Na uczestników zabawy w jednym z punktów (w określonych godzinach!) będzie czekał Kordian Tarasiewicz (varsavianista, właściciel legendarnej palarni kawy Pluton, autor m.in. takich książek jak „Cały wiek w Warszawie”, „Kawa po warszawsku. Dzieje firmy Pluton”).
Mile widziane rowery zabytkowe.
Przejazd na własną odpowiedzialność.
Organizator: Instytut Stefana Starzyńskiego, oddział Muzeum Powstania Warszawskiego
Współorganizator: Warszawska Masa Krytyczna
http://www.1944.pl -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne