-
Anonim
Nareszcie! Nareszcie palma jest ozdobą i przełamaniem konwencji smutnej i ponurej Warszawy, a nie groteskowym kikutem. Bardzo się cieszę! :) -
Arcadyo
-
jedi
jak wracałam w sobote po 6 rano z przestrzenii, to ktoś cos przy niej majstrował, a przynajmniej na to wyglądało, bo stała drabina :) -
Jan
-
-
Anonim
hip hip hurrraaaa! a moze wreszcie kiedys zabiora ten plastik z ronda? :/ -
Talip z Kandaharu
teeeż lubię ten akcent ozdobny stolnicy; ))) poprawia mi się chumor jak ją widzę w drodze do prackie :]
-
Monia
-
... olifka chce barke...
hura......
ja nie wiem z czego tu sie cieszyc...moze z tego ze to nie kikut ale to ogolnie jest brzydkie i straszne......
smiac to sie mozna z niej a nie dzieki niej!
' -
AdidAŚ-Dresiara
dokladnie tak..nie podoba mi sie, sorry ale moim zdaniem wladze miasta powinny zajac sie przywracaniem dawnego osobliwego charakteru wawy a nie robic z niej cos na ksztalt lazurowego wybrzeza:/;/;/ -
Przemek Pietras
ja również przyłącze się do głosów krytycznych okolice nowego światu powinny wyglądać hmm...bardziej historycznie :> -
...
jedna palma nie czyni warszawy lazurowym wybrzeżem =D moim zdaniem jest spoko(jak ma liście=)) -
Kuba.
i ja popieram palme :] na mnie dziala bardzo pozytywnie :] tak jak malowane krowy :P -
a
PALMA!! PALMA!!! PALMA!!!!!!
poza tym lepsze jakiekolwiek liście niż ten dziwny, falliczny kształt co był wcześniej :P -
Anonim
-
edytka
palma jest super!!!!!!
jest to kwintesencja absurdu- i za to ją uwielbiam... -
Bartek
Janku, fanie Ikarusów i dawnego czaru w komunikacji, po raz pierwszy się z Tobą zgodzę- również jestem zadowolony z powrotu tej palmy, która symbolizuje dla mnie jak bardzo popierniczone jest nasze Kochane Miasto:) -
Anonim
Że absurd, że wygłup, że gramy na nosie szarzyźnie i monotonii, że sztuka... Przecież ta palma jest zwyczajnie nieładna. I za duży format jak dla mnie.
Co gorsza, miała stać rok, ale ten termin niebezpiecznie się wydłuża. Pewnie będzie jak z halami MarcPolu.
Różowe jelonki - tak. Palma - nie -
x
ta palma potrzebna warszawie jak za przeproszeniem zajacowi na chuju dzwonek. ni to ladne ni artystyczne?
posadziliby wzdluz ulic drzewa. -
kaczka katastrofa
dlaczego różowe jelonki tak a palma nie?? jest kretyńska i właśnie dlatego wygląda w tym miejscu idealnie, na tle PKiNu i całego tego syfu, przy pseudo-promenadzie NŚ; bez liści było trochę łyso, ale tak jest ok:)) -
Anonim
nie rozpędzaj się z krytykowaniem tej okolicy, bo niedaleko mieszkam :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne