-
-
j
-
>Jajcys^RP napisał
>a to buraki...rozbierając Różę rozbierają Warszawę..
Miesiąc temu mówiłam, że tragedia będzie, jak się dobiorą do Róży... I wykrakałam :/
Co jeszcze zostanie na Woli oprócz "WIELKIEJ współczesnej architektury"? Gazowni raczej nie ruszą, bo to zabytek, a tak to już wszystko ginie... Gdzie ten dawny, przemysłowy klimat...? -
!!!MaRcInEk!!!
ja byłem ze bodajze z czwartku na piatek i z piatku na sobote na pocz byłem na samej gorze i pozwiedzałem i i z pt na sob zwiedzałem sobie piwnice;] kurde fajnie jak by było wiecej takich miejsc najlepiej z widokiem ...zajebiscie usiasc sobie na gorze i sie odprezyc i wyciszyc... szkoda ze beda to burzyc;/;/ sporo wola straci na ktorej mieszkam..a własnie dajcie jakies jeszcze fajne takie podobne zabytkowe miejsca albo takie co jest fajny widok najlepiej w warszawie...albo w obrebie jej...moga byc tez ala tunele itp bede bardzo wdzieczny pozdrawiam -
-
!!!MaRcInEk!!!
-
latająca surykatka
Rozbierają ją, choć im się to nie opłaca. Zaostrzyli ochronę itp. Boli mnie to najbardziej, bo znam osobiście człowieka, który przy tym czynnie działa. Na szczęście planuje kręcenie etiudy tam, więc chociaż pamiątka będzie...
Zawsze jak myślę o opuszczonych budynkach to wspominam różę. Jedyna w swoim rodzaju. -
Dariusz
>latająca surykatka napisała:
>Zaostrzyli ochronę itp.
Marta, to Ci się udało. :D -
latająca surykatka
-
figazmakiem
podbijam temat - ktoś był ostatnio? wie jak sie sprawy mają?
warto tam jeszcze czegoś szukac czy już po ptokach?; / -
Anonim
-
Dzidas
Byłem tam z kumplem w piątek. Nie udało nam się wejść, raz wywaliła nas ochrona, a drugi raz typek ze skupu obok.
Ciężko będzie teraz tam zwiedzać, ale niedługo wybieram się ponownieXP
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne