-
Gof
Czasem chodzi po Śródmieściu w mundurze. Ktoś wie coś więcej o tym człowieku?
http://www.extreme-photo.pl/?p=10 -
euterbe
podziwiam ludzi którzy stają się legendą :)
prawie jak czarny roman i saturator
przez nich miasto ma swój klimat -
Ninja
-
Widziałam go parę razy w okolicach studia DD TVN (ul. Hoża), szedł defiladowym krokiem i zamaszyście splunął na chodnik, ale to spojrzenie do obiektywu... bezcenne :)
-
-
Anonim
-
Piotr
Tylko błagam nie nazywajcie go Piłsudskim... Zwłaszcza kolesia który nawet nie jest w Polskim, ale radzieckim mundurze (okrągła czapka). -
piotrek
przede wszystkim go tak nie nazywajcie, bo w żadnym stopniu nie są do siebie podobni -
Hopl@
>Piotr napisał
>Tylko błagam nie nazywajcie go Piłsudskim... Zwłaszcza
>kolesia który nawet nie jest w Polskim, ale radzieckim
>mundurze (okrągła czapka).
no moze nie radzieckim, a rogatywki nie wszystkie formacje nosza... -
♥Patiღ
Zastanawiam się czy to nie przypadkiem Jasio Partyzant tylko starszy i w innym umundurowaniu. Kiedyś miał taki plastikowy hełm jaki można było kupić w sklepach dla dzieci, bardzo mozliwe, że to jednak On. -
Piotr
Z tego co się dowiedziałem guziki ma kwatermistrzowskie. Jedno z oznaczeń to jest służba zasadnicza (lewa klapa/ prawa patrząc od naszej strony - na samej górze). Dziwny jest krzyż podpięty pod nim - nosi go w sposób niemiecki - z tego co słyszałem w Polsce tak odznaczeń się nie nosi. -
Anonim
-
Anonim
to chyba ten sam koleś, który chodził po Nowym Swiecie w radzieckim mundurze. zresztą ten mundur to też dziwaczna kompilacja :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne