Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gof

Czasem chodzi po Śródmieściu w mundurze. Ktoś wie coś więcej o tym człowieku?
    http://www.extreme-photo.pl/?p=10
  • euterbe

podziwiam ludzi którzy stają się legendą :)
    prawie jak czarny roman i saturator
    przez nich miasto ma swój klimat
  • Ninja

ładna ta naszywka policja i drogówki logo na lewym rękawie :)
  • Magda

Widziałam go parę razy w okolicach studia DD TVN (ul. Hoża), szedł defiladowym krokiem i zamaszyście splunął na chodnik, ale to spojrzenie do obiektywu... bezcenne :)
  • Anonim

widziałem go kilka razy.
  • Piotr

Tylko błagam nie nazywajcie go Piłsudskim... Zwłaszcza kolesia który nawet nie jest w Polskim, ale radzieckim mundurze (okrągła czapka).
  • piotrek

przede wszystkim go tak nie nazywajcie, bo w żadnym stopniu nie są do siebie podobni
  • Hopl@

>Piotr napisał
    >Tylko błagam nie nazywajcie go Piłsudskim... Zwłaszcza
    >kolesia który nawet nie jest w Polskim, ale radzieckim
    >mundurze (okrągła czapka).

no moze nie radzieckim, a rogatywki nie wszystkie formacje nosza...
  • ♥Patiღ

Zastanawiam się czy to nie przypadkiem Jasio Partyzant tylko starszy i w innym umundurowaniu. Kiedyś miał taki plastikowy hełm jaki można było kupić w sklepach dla dzieci, bardzo mozliwe, że to jednak On.
  • Piotr

Z tego co się dowiedziałem guziki ma kwatermistrzowskie. Jedno z oznaczeń to jest służba zasadnicza (lewa klapa/ prawa patrząc od naszej strony - na samej górze). Dziwny jest krzyż podpięty pod nim - nosi go w sposób niemiecki - z tego co słyszałem w Polsce tak odznaczeń się nie nosi.
  • Anonim

haha dobry gościu xD
    Ale chyba tylko z raz go widziałem.
  • Anonim

to chyba ten sam koleś, który chodził po Nowym Swiecie w radzieckim mundurze. zresztą ten mundur to też dziwaczna kompilacja :)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)