-
Maś
Ta na Natolinie , niedaleko Belgradzkiej i Moczydłowskiej wygląda ciekawie :} -
Grono.Net
mi też bardzo brakuje takiej gorki i nie dlatego, ze naoglądałm sie amerykanskich filmów, ale dlatego, ze w mieście, z ktorego pochodze, jest wlaśnie takie miejsce.
Jest tam po prostu fantastycznie!!!!!!!
Na prawde żałuje ze jeszcze nie znalazlam nic takiego w wawie.
Na taka górke nie jeżdzi sie tylko na początek do gry wstępnej.
Po prostu: na papierosa, na ploty, na randke od wschodu do zachodu, niekoniecznie z momentami; )
suuuuper miejsce; )
-
yfw.fotolog.pl
dokładnie :) grę wstępną to ja mogę sobie zrobić w sypialni mojej dziewczyny... ale nie o to chodzi... tylko po prostu górka, daleko od miasta ale tak i blisko, czyli masz miasto w zasięgu wzroku a nie ręki... tak zeby mieć miejsce na refleksję samemu, na papierosa... i żeby nie dymać 25 km na rowerze... tylko wysiąść z samochodu i usiąść na dachu samochodu, albo na masce... i sobie szluga zapalić pozastanawiać się o życiu :P tkaie tam rzeczy :) -
č
"tylko wysiąść z samochodu i usiąść na dachu samochodu, albo na masce... i sobie szluga zapalić pozastanawiać się o życiu :P tkaie tam rzeczy :)"
Bemowo przy lotnisku
a może probować wbić się po schodach :D na górkę-śmieciarę przy Bartyckiej.
te schodki to dość niskie one są - jakiś SUV da radę; -) -
-
==>> Mataj <<==
Na takie rozmyslanie najlepszy jest taras widokowy przy starowce... ale to moje skromne zdanie; ) -
Anonim
dawaj na powstancow warszawy.......na czerniakowie da rade wjechac autem lecz po schodach ja z 2 kumplami tam wjechalismy i spoko widoczki sa na warszawe.......tylko jak sie zjezdza to ciagle te schody i schody;;;;;;;;;;;;;)))))) -
Anonim
-
Grajkoo
Pojedz poznym wieczorem do Czerska.. widoku na miasto nie ma.. ale jest romantycznie :) -
magazynierroo patrollini
-
Kamila :)
-
nokturn
tylko i na zamek w czesrku i na gorke w kazimierzu ciezko wjechac samochodem. Ale jak po schodach da rade, to moze i przez wazka furtke sie uda:) -
Grajkoo
Cieple noce sa wiec po co samochód? Hmmm można spedzic milo i "romantycznie" czas pod gołym niebem :) -
Grono.Net
-
>Biały<
-
nokturn
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne