Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JeRzy

Czy ktoś kojarzy w Warszawie jakąś naturalną grotę z dużym wejściem albo coś wyglądającego możliwie najbardziej na takową? Mój kumpel szuka takiego miejsca na potrzeby etiudy do szkoły filmowej. Grota ma w filmiku pełnić rolę grobu Chrystusa. Będziemy dźwięczni za wszelkie wskazówki. :)
  • senner

a grota w piastowie? :D

na poważnie - możliwe że dobrym miejscem byłyby tereny naszego ZPC - obok miejsca po odlewni jest miejsce gdzie można wejsć do podziemnych pomieszczeń które były połączone z odlewnią.
    nie wiem jak z wejściem (ochrona) ale do samych pomieszczeń wchodzi się przez.. dzurę w ziemi :) byłem tam jednak ostatnio w listopadzie 2006 więc nie wiem jak teraz..
    nie mniej - jak zainteresowany - pisz na priv :) coś moze uda mi zmusić twoją wyobraźnię do przedstawienia tego miejsca :]
  • Feniks

Hmm.. Przy cytadeli są forty, czasem da sie wejść do środka, i tam jest takie miejsce, które by sie nadawało.. U mnie w galerii zdjęc "moje" jest stamtąd pare zdjęć.. Jak coś, to mogę Cię zaprowadzic:) Ale nie po parku;]
  • Piotr

Gdzieś na tym gronie widziałem ludzi opisujących swoją wyprawę do czegoś co jest w skarpie pod Muzeum WP.
  • ♥Patiღ

Zapomnij zamknięte w tej chwili trwają tam prace remontowe :)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)