Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • borg

Dla tych co uważają, że jest szare, brudne i nudne, polecam Plac Unii Lubelskiej, oraz wycieczkę Mokotowską, oraz innymi ulicami leżącymi w niezniszczonych w czasie wojny kwartałach centrum.
    Wtedy będziecie wiedzieli, dlaczego Warszawa przed wojną nazywana była "Paryżem Północy".
  • Erasmus Warsaw Team

mnie to by bardzo bardzo ucieszylo gdyby tak warszawe tak jak najbardziej cala podswietlic w nocy, by kazda kamienica, kazdy jakis wazniejszy element, nawet drzewa(odpowiednio podswietlone- super efekt) gdyby to wszystko tak ladnie bylo zrobione, z pewnoscia przyciagaloby to wielu turystow, a i ludzie chetniej korzystaliby z warszawy pora nocna.... zyla by przez caly dzien
  • marczyk

Odchodzi sie na swiecie(i calkiem slusznie) od nadmiernego oswietlania miast.
    Noca niebo jest wystarczajaco slabo widoczne.
  • Anonim

jak tu borg wspomniał najbardziej lubie warszawe jak warszawiacy wyjeżdzają do domu,można odetchnąć a nawet przejechać sie autobusem.
  • borg

sterre, nawet się wtedy inaczej spaceruje po mieście; )
  • Anonim

nom najfajniej było jak był szczyt gospodarczy i wszyscy ze strachu zwiali.to był spacer wszechczasów.
  • p l o o s h o n

...

trzeba zyc tutaj..
    widziec TO aby wiedzeic.
  • Anonim

co wy chcecie?? Ja np. uwielbiam spacerować po Mokotowie tak po północy, fajnych ludz można spotkać :D i nikt nie twierdzi że jest szaro czy brudno..... Jest kolorowo i ZAJEBIŚCIE
  • Anonim

a ja się pod wszystkim co borg napisał...podpiszę :)
    święta - cudo...naprawdę przez moment mam zawsze wtedy wrażenie, że...to moje miasto :)

wrocław z kolei zrobił na mnie duuuże wrażenie..mnóstwo samotnie spacerujacych b. przystojnych mężczyzn...CO ZA MIASTO!
    ;)

kraków polubiłam dopiero - wstyd sie przyznać - za 12 razem...teraz jeżdżę dość często i jest pięknie ale to w dużej mierze zasługa moich cudownych przyjaciół

lubuje sie także w katowicach - za cholerę nie wiem dlaczego ale...uwielbiam to miasto, podobnie jak i Chorzów :)

ale serduszko mam (już) warszawskie na zawsze - pozdrawiam!
  • polski gangsta na tanich felach

Warszawa szara, brudna, nudna? Wezcie sie przejedzcie do innych polskich miast mniejszych niz 500 tysiecy. Docenicie nasza stolice.
  • pablo

shit nie temat. niech żyje WARSZAWA !!!!!!!
  • kaczken

nie obraziłabym sie gdybym mogła mieszkać we Wrocławiu. Warszawa miejscami jest szara nudna i brudna ale nie zmienia to faktu że jest też duuużo miejsc kolorowych, czystych i ciekawych.
  • Anonim

Mi nie robi roznicy czy ludzie sa czy nie,
    po prostu jestem chory na to miasto.
    zolto- czerwone tramwaje,
    zatloczone ikarusy,
    gorace many i solarisy,
    stare miasto i ursynow.
    To chyba przyzwyczajenie
    ale lubie centralny i wschodni
    a zachodni jest the best,
    niekonczace sie tunele na perony
    i fajne bocznice kolejowe obok.
    pl. konstytucji jest super i wyglada
    jak w zestawie z PKIN.
    Ja tam lubie to miasto.
  • Dodek

Wraszawa jest piekna... własnie bo szara.. bo brudna...
    bo jest miastem montrastów i synkretyzmu stylów
    bo jest miastem nie dającym sie opisać
    zbyt na to różnorodnym...
    to collage stylów, trendów i ludzi...
    tu nic nie pasuje do siebie i to jest najbardziej fascynujące
    to sztuka bałaganu
    pzrepych sprzeczności
    miasto pędu
    tu kazdy się śpieszy

i uwielbiam ten pospiech, brud, bałagan i szarośc!!!!!!!!!
  • Anonim

Tak jest, brawooo!
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)