-
borg
Dla tych co uważają, że jest szare, brudne i nudne, polecam Plac Unii Lubelskiej, oraz wycieczkę Mokotowską, oraz innymi ulicami leżącymi w niezniszczonych w czasie wojny kwartałach centrum.
Wtedy będziecie wiedzieli, dlaczego Warszawa przed wojną nazywana była "Paryżem Północy". -
Erasmus Warsaw Team
mnie to by bardzo bardzo ucieszylo gdyby tak warszawe tak jak najbardziej cala podswietlic w nocy, by kazda kamienica, kazdy jakis wazniejszy element, nawet drzewa(odpowiednio podswietlone- super efekt) gdyby to wszystko tak ladnie bylo zrobione, z pewnoscia przyciagaloby to wielu turystow, a i ludzie chetniej korzystaliby z warszawy pora nocna.... zyla by przez caly dzien -
marczyk
Odchodzi sie na swiecie(i calkiem slusznie) od nadmiernego oswietlania miast.
Noca niebo jest wystarczajaco slabo widoczne. -
Anonim
jak tu borg wspomniał najbardziej lubie warszawe jak warszawiacy wyjeżdzają do domu,można odetchnąć a nawet przejechać sie autobusem. -
-
borg
-
Anonim
nom najfajniej było jak był szczyt gospodarczy i wszyscy ze strachu zwiali.to był spacer wszechczasów. -
p l o o s h o n
-
Anonim
co wy chcecie?? Ja np. uwielbiam spacerować po Mokotowie tak po północy, fajnych ludz można spotkać :D i nikt nie twierdzi że jest szaro czy brudno..... Jest kolorowo i ZAJEBIŚCIE -
Anonim
a ja się pod wszystkim co borg napisał...podpiszę :)
święta - cudo...naprawdę przez moment mam zawsze wtedy wrażenie, że...to moje miasto :)
wrocław z kolei zrobił na mnie duuuże wrażenie..mnóstwo samotnie spacerujacych b. przystojnych mężczyzn...CO ZA MIASTO!
;)
kraków polubiłam dopiero - wstyd sie przyznać - za 12 razem...teraz jeżdżę dość często i jest pięknie ale to w dużej mierze zasługa moich cudownych przyjaciół
lubuje sie także w katowicach - za cholerę nie wiem dlaczego ale...uwielbiam to miasto, podobnie jak i Chorzów :)
ale serduszko mam (już) warszawskie na zawsze - pozdrawiam! -
polski gangsta na tanich felach
Warszawa szara, brudna, nudna? Wezcie sie przejedzcie do innych polskich miast mniejszych niz 500 tysiecy. Docenicie nasza stolice. -
pablo
-
kaczken
nie obraziłabym sie gdybym mogła mieszkać we Wrocławiu. Warszawa miejscami jest szara nudna i brudna ale nie zmienia to faktu że jest też duuużo miejsc kolorowych, czystych i ciekawych. -
Anonim
Mi nie robi roznicy czy ludzie sa czy nie,
po prostu jestem chory na to miasto.
zolto- czerwone tramwaje,
zatloczone ikarusy,
gorace many i solarisy,
stare miasto i ursynow.
To chyba przyzwyczajenie
ale lubie centralny i wschodni
a zachodni jest the best,
niekonczace sie tunele na perony
i fajne bocznice kolejowe obok.
pl. konstytucji jest super i wyglada
jak w zestawie z PKIN.
Ja tam lubie to miasto. -
Dodek
Wraszawa jest piekna... własnie bo szara.. bo brudna...
bo jest miastem montrastów i synkretyzmu stylów
bo jest miastem nie dającym sie opisać
zbyt na to różnorodnym...
to collage stylów, trendów i ludzi...
tu nic nie pasuje do siebie i to jest najbardziej fascynujące
to sztuka bałaganu
pzrepych sprzeczności
miasto pędu
tu kazdy się śpieszy
i uwielbiam ten pospiech, brud, bałagan i szarośc!!!!!!!!! -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice