-
Obywatel III RP
witam, nie znalazłem na ten temat żadnych informacji, a dzisiaj rano zorientowałem się, że w centrum Warszawy nie można znależc piekarni. Może macie jakieś typy piekarni czynnych od 6 rano z fajnym świeżym pierczywem (nie tylko centrum, też Praga Północ) -
justyś
heh ależ oczywiście ze mamy... :) polecam piekarnie "Galeria Wypieków" ... punkty w wielu miejscach w Warszawie choćby i na Pradze Północ ul Namysłowska, Woli na Jana Olbrachta czy Górczewskiej, ale tez Tamka i tamte okolice...
na stronie piekarni jest mapka z lokalizjcą sklepów i godzinami ich otwaracia...
http://www.lubaszka.pl/sklepy.html
na ogół czyne juz od 6.00 czy 7.00
pieczywyko śiweże trzy razy dziennie dostawy... i naprwde dobre:)
wiem bo do niedawana sama tam pracowałam i naprwde momenatmi cieżko było się oprzeć pokusie...; )
-
Obywatel III RP
dzięki za typ!
znam tą siec - rzeczywiście
mają smaczne pieczywo;
mi chodziło jednak bardziej
o taką prawdziwą piekarnię,
gdzie na miejscu piecze się pieczywo...
czy ktoś coś może wie na ten temat?? -
w-p
o,ja też jestem ciekawa.w ogóle w Warszawie, gdzie są dobre piekarnie gdzie pieką pieczywo,a nie dowożą... -
-
K.
-
tó.
polecam piekarnię putkę na sadybie w okolicach burgaskiej/sobieskiego
zawsze świeże i pyszne. pamietam zawsze jak szłam do szkoły to podglądałam panów piekarzy jak pieką chleb :pp -
♥Patiღ
Piekarnia na pętli Bródno Podgrodzie super pieczywo, kiedyś była przy Rondzie Starzyńskiego ale dawno tam nie jeździłam więc nie jestem pewna tej lokalizacji. Grochowska SPC tuż przy Lubelskiej :) -
Anonim
ja chciałabym powiedzieć, że szczerze NIE polecam piekarni z sieci DRAGON. przypadkiem odwiedziłam kilka z nich i w każdej pani była niemiła, a bułki conajmniej nieświeże. -
K
-
SUCHY ®
Na Wawrzyszewie jest piekarnia cołodobowa :) Pieką nie tylko standardowe pieczywo, ale również mini pizze i hot dogi :)
A tu niżej link do lokalizacji na mapce :)
http://mapa.szukacz.pl/?&nc=492... PUNKT&pp=developer -
piotrek
nie w Centrum, ale niedaleko, bo na Polnej (na przeciwko basenu) i na Racławickiej (kilka domów od Puławskiej). Tam pieką na miejscu. -
Anonim
Jan Piekarz - Sobieskiego róg Czarnomorskiej
Piekarnia przy ul. Powsińskiej - prawie róg z ul. Okrężną/Morszyńską
Piekarnia przy Al. Wilanowskiej, tuż za skrzyżowaniem z Niepodległości, w stronę Wołoskiej. - chociaz tutaj pieczywko bardzo cienkie.
W tych piekarniach pieką chleb i są przy nich sklepy. Co do Jana P. to nie jestem na 100% pewien czy tam też na miejscu pieką, ale szamka dobra:) -
Hilga
Może niekoniecznie w Centrum, ale jest taka fajna piekarnia całodobowa na Burakowskiej, naprzeciwko CDQ-u :) -
Ika
Jeśli chlebek to URODZINOWY z piekarni LUBASZKA. Kiedyś jadłam chleb wyłącznie z piekarni przy ul. Lubelskiej, teraz mam tam spory kawał, a urodzinowy.... super pyszny! -
Anonim
-
Odlewnicza róg z Marywilską jeśli Praga Północ, ale od 6 rano to my zajmujemy kolejkę :)
-
above it all
Praga. na Chodakowskiej naprzeciwko wjazdu na parking szkoły swps. :) -
Matka Boska Plastikowa
polecam bułeczki z żurawiną w piekarni na Polnej. nazywa się chyba "Na Polnej". czynna od szóstej, same pyszności, ale prawdziwy hit, czyli owe bułeczki pieką jakoś na 10.00 albo 11.00. świeże i ciepłe pomagaja przetrwać dzień w szkole^^ -
Marek Tomaszewski
Polecam nowo otwarta piekarnię na ul. Brożka/ róg ks. Janusza. Zajesmaczne rogale mają i ciemne pieczywo na zakwasie naturalnym. Ciacha marzenie. Chyba bedę stałym klientem. Mniammm -
Ewa Rojek
SPC w wielu miejscach, min. niedaleko Arkadii i Intraco firmowe sklepy
i bardzo, ale to BARDZO polecam GRZYBKI w okolicach pl. Zawiszy.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne