Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Obywatel III RP

witam, nie znalazłem na ten temat żadnych informacji, a dzisiaj rano zorientowałem się, że w centrum Warszawy nie można znależc piekarni. Może macie jakieś typy piekarni czynnych od 6 rano z fajnym świeżym pierczywem (nie tylko centrum, też Praga Północ)
  • justyś

heh ależ oczywiście ze mamy... :) polecam piekarnie "Galeria Wypieków" ... punkty w wielu miejscach w Warszawie choćby i na Pradze Północ ul Namysłowska, Woli na Jana Olbrachta czy Górczewskiej, ale tez Tamka i tamte okolice...
    na stronie piekarni jest mapka z lokalizjcą sklepów i godzinami ich otwaracia...

http://www.lubaszka.pl/sklepy.html

na ogół czyne juz od 6.00 czy 7.00

pieczywyko śiweże trzy razy dziennie dostawy... i naprwde dobre:)
    wiem bo do niedawana sama tam pracowałam i naprwde momenatmi cieżko było się oprzeć pokusie...; )

• Obywatel III RP

dzięki za typ!
    znam tą siec - rzeczywiście
    mają smaczne pieczywo;
    mi chodziło jednak bardziej
    o taką prawdziwą piekarnię,
    gdzie na miejscu piecze się pieczywo...
    czy ktoś coś może wie na ten temat??
  • w-p

o,ja też jestem ciekawa.w ogóle w Warszawie, gdzie są dobre piekarnie gdzie pieką pieczywo,a nie dowożą...
  • K.

Zdaje się, że na Górczewskiej pieką. W pawilonach, róg Ciołka.
  • tó.

polecam piekarnię putkę na sadybie w okolicach burgaskiej/sobieskiego

zawsze świeże i pyszne. pamietam zawsze jak szłam do szkoły to podglądałam panów piekarzy jak pieką chleb :pp
  • ♥Patiღ

Piekarnia na pętli Bródno Podgrodzie super pieczywo, kiedyś była przy Rondzie Starzyńskiego ale dawno tam nie jeździłam więc nie jestem pewna tej lokalizacji. Grochowska SPC tuż przy Lubelskiej :)
  • Anonim

ja chciałabym powiedzieć, że szczerze NIE polecam piekarni z sieci DRAGON. przypadkiem odwiedziłam kilka z nich i w każdej pani była niemiła, a bułki conajmniej nieświeże.
  • K

Arcypyszne pieczywo ma piekarnia Grzybki:)
  • SUCHY ®

Na Wawrzyszewie jest piekarnia cołodobowa :) Pieką nie tylko standardowe pieczywo, ale również mini pizze i hot dogi :)
    A tu niżej link do lokalizacji na mapce :)

http://mapa.szukacz.pl/?&nc=492... PUNKT&pp=developer
  • piotrek

nie w Centrum, ale niedaleko, bo na Polnej (na przeciwko basenu) i na Racławickiej (kilka domów od Puławskiej). Tam pieką na miejscu.
  • Anonim

Jan Piekarz - Sobieskiego róg Czarnomorskiej

Piekarnia przy ul. Powsińskiej - prawie róg z ul. Okrężną/Morszyńską

Piekarnia przy Al. Wilanowskiej, tuż za skrzyżowaniem z Niepodległości, w stronę Wołoskiej. - chociaz tutaj pieczywko bardzo cienkie.

W tych piekarniach pieką chleb i są przy nich sklepy. Co do Jana P. to nie jestem na 100% pewien czy tam też na miejscu pieką, ale szamka dobra:)
  • Hilga

Może niekoniecznie w Centrum, ale jest taka fajna piekarnia całodobowa na Burakowskiej, naprzeciwko CDQ-u :)
  • Ika

Jeśli chlebek to URODZINOWY z piekarni LUBASZKA. Kiedyś jadłam chleb wyłącznie z piekarni przy ul. Lubelskiej, teraz mam tam spory kawał, a urodzinowy.... super pyszny!
  • Anonim

Lubaszka - pl.Duracza (albo magiera?)/BIELANY
  • LENKA łapie chwile ulotne...

Odlewnicza róg z Marywilską jeśli Praga Północ, ale od 6 rano to my zajmujemy kolejkę :)
  • above it all

Praga. na Chodakowskiej naprzeciwko wjazdu na parking szkoły swps. :)
  • Matka Boska Plastikowa

polecam bułeczki z żurawiną w piekarni na Polnej. nazywa się chyba "Na Polnej". czynna od szóstej, same pyszności, ale prawdziwy hit, czyli owe bułeczki pieką jakoś na 10.00 albo 11.00. świeże i ciepłe pomagaja przetrwać dzień w szkole^^
  • Marek Tomaszewski

Polecam nowo otwarta piekarnię na ul. Brożka/ róg ks. Janusza. Zajesmaczne rogale mają i ciemne pieczywo na zakwasie naturalnym. Ciacha marzenie. Chyba bedę stałym klientem. Mniammm
  • Ewa Rojek

SPC w wielu miejscach, min. niedaleko Arkadii i Intraco firmowe sklepy
    i bardzo, ale to BARDZO polecam GRZYBKI w okolicach pl. Zawiszy.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)