-
♥ Sylwuśka ♥
Witam, piszę pracę magisterską na temat "Muzeum Powstania Warszawskiego, znaczenie turystyczne i historyczne" i mam wielką prośbę o wypełnienie ankiety, która posłuży mi do części badawczej mojej pracy. Na podstawie uzyskanych wyników postaram się stwierdzić, jakie jest ogólne zdanie odwiedzających na temat działalności, pełnionych funkcji oraz znaczenia historyczno-turystycznego w/w muzeum.
Ankieta jest skierowana do osób, które znają w/w Muzeum, więc dlatego szczególnie zależy mi na opinii uczestników tego grona.
Tutaj jest link do ankiety:
http://www.ankietka.pl/survey/show/...
Dziękuję. -
Anonim
-
♥ Sylwuśka ♥
Pewnie, nie ma problemu, jak już uzbieram odpowiednią liczbę ankiet i opracuję wyniki mogę je przedstawić. -
Magdalena
-
-
Anonim
>♥ Sylwuśka ♥ napisała:
>Pewnie, nie ma problemu, jak już uzbieram odpowiednią
>liczbę ankiet i opracuję wyniki mogę je przedstawić.
OK,liczymy na to. -
♥ Sylwuśka ♥
dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety, bardzo mi pomogliście, jednak do zakończenia brakuje mi około 20 ankiet, więc jeszcze raz proszę tych, którzy mogliby mi jeszcze pomóc o wypełnienie ankiety, dziękuję i pozdrawiam, -
cpt. BabaRossa
-
Bordo'wy
-
♥ Sylwuśka ♥
dziękuję :) chciałabym przebadać minimum setkę osób, ponieważ na szersze badania po prostu nie starczy mi czasu, ale dzięki Waszej pomocy niewiele mi już brakuje -
Anonim
-
marta.
-
♥ Sylwuśka ♥
tak, nadal potrzebuję, bo im więcej odpowiedzi tym bardziej miarodajne wyniki, dziękuję za pomoc :) -
Olala!
-
♥ Sylwuśka ♥
-
♥ Sylwuśka ♥
Dziękuję wszystkim za wypełnienie mojej ankiety. Bardzo mi pomogliście, dzięki Wam udało mi się napisać pracę, która została oceniona bardzo dobrze a ja jestem po obronie :)
Kolega Tapir pytał, czy podzielę się wynikami ankiety. Bardzo chętnie prześlę Ci je jeśli tylko podasz mi adres mailowy. Pozdrawiam, Sylwia -
Anonim
Może być na maila, ale może byś się z nami podzieliła bardziej "publicznie"? tzn. np. umieszczając wyniki w tym wątku?
Gratulacje, tak przy okazji; ) -
♥ Sylwuśka ♥
Dziękuję :)
Mogłabym publicznie się podzielić wynikami, to żadna tajemnica, tylko, że część dotycząca analizy przeprowadzonych badań wraz z wykresami ma około 20 stron więc ciężko by było je tu umieścić :) -
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne