Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♥ Sylwuśka ♥

Witam, piszę pracę magisterską na temat "Muzeum Powstania Warszawskiego, znaczenie turystyczne i historyczne" i mam wielką prośbę o wypełnienie ankiety, która posłuży mi do części badawczej mojej pracy. Na podstawie uzyskanych wyników postaram się stwierdzić, jakie jest ogólne zdanie odwiedzających na temat działalności, pełnionych funkcji oraz znaczenia historyczno-turystycznego w/w muzeum.

Ankieta jest skierowana do osób, które znają w/w Muzeum, więc dlatego szczególnie zależy mi na opinii uczestników tego grona.

Tutaj jest link do ankiety:
    http://www.ankietka.pl/survey/show/...

Dziękuję.
  • Anonim

A podzielisz się z nami wynikami, niezależnie od pracy?
  • ♥ Sylwuśka ♥

Pewnie, nie ma problemu, jak już uzbieram odpowiednią liczbę ankiet i opracuję wyniki mogę je przedstawić.
  • Magdalena

wypełnione:)
  • Anonim

>♥ Sylwuśka ♥ napisała:
    >Pewnie, nie ma problemu, jak już uzbieram odpowiednią
    >liczbę ankiet i opracuję wyniki mogę je przedstawić.

OK,liczymy na to.
  • ♥ Sylwuśka ♥

dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety, bardzo mi pomogliście, jednak do zakończenia brakuje mi około 20 ankiet, więc jeszcze raz proszę tych, którzy mogliby mi jeszcze pomóc o wypełnienie ankiety, dziękuję i pozdrawiam,
  • cpt. BabaRossa

zrobione. jaka próba?
  • Bordo'wy

ankieta wypelniona. powodzenia w dalszej pracy =)

pozdrawiam
  • ♥ Sylwuśka ♥

dziękuję :) chciałabym przebadać minimum setkę osób, ponieważ na szersze badania po prostu nie starczy mi czasu, ale dzięki Waszej pomocy niewiele mi już brakuje
  • Anonim

Wczoraj doszła też moja jedna.; )
  • marta.

jeśli potrzebujesz tego jeszcze to i ja wypełniam właśnie :P
  • ♥ Sylwuśka ♥

tak, nadal potrzebuję, bo im więcej odpowiedzi tym bardziej miarodajne wyniki, dziękuję za pomoc :)
  • Olala!

Wypełniona.Ciekawy pomysł z tą ankietą do pracy magisterskiej.
  • ♥ Sylwuśka ♥

dziękuję :)
  • ♥ Sylwuśka ♥

Dziękuję wszystkim za wypełnienie mojej ankiety. Bardzo mi pomogliście, dzięki Wam udało mi się napisać pracę, która została oceniona bardzo dobrze a ja jestem po obronie :)

Kolega Tapir pytał, czy podzielę się wynikami ankiety. Bardzo chętnie prześlę Ci je jeśli tylko podasz mi adres mailowy. Pozdrawiam, Sylwia
  • Anonim

Może być na maila, ale może byś się z nami podzieliła bardziej "publicznie"? tzn. np. umieszczając wyniki w tym wątku?

Gratulacje, tak przy okazji; )
  • ♥ Sylwuśka ♥

Dziękuję :)
    Mogłabym publicznie się podzielić wynikami, to żadna tajemnica, tylko, że część dotycząca analizy przeprowadzonych badań wraz z wykresami ma około 20 stron więc ciężko by było je tu umieścić :)
  • Anonim

To najlepiej wrzuć gdzieś ten fragment i podaj nam link :)
  • Anonim

Mimo że trochę późno, też wypełniłam tę ankietę :)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)