-
Lisztek
Zastanawiam się czy jesteście w stanie pomóc mi w stworzeniu małej kolekcji miejsc nawiedzonych w Warszawie. Opuszczone budynki w których doszło do tragedii bądź po prostu krążące legędy. Piszcie ile się da ulice lokalizacji itd. I błagam niech nikt nie wyjeżdża z tekstem o budynku sejmu na wiejskiej :) Wszyscy dobrze wiedzą że tam dopiero jest źle...
Ja mogę na początek przytoczyć historie z pola. Mianowicie w Jelonkach przy ulicy szeligowskiej stoi samotny dom, jest dość duży i ukryty pod drzewami w promieniu 100 - 200 metrów nie ma żadnych zabudowań ani drzew poza tymi które rosną na terenie i wszystko skrzętnie kryją. Dom w przeciwieństwie do innych wybudowany jest jakieś 80m od drogi i prowadzi do niego dojazd z kostki. Podobno nikt nie mieszka tam od 17 lat a ostatnia rodzina jaka mieszkała zginęła tragicznie, ojciec wymordował dzieci i żone a potem sam strzelił sobie w głowę. Niektórzy twierdzą że wieczorami widać poświatę od telewizora i słychać muzykę, bezdomnie z kolei boją się tam przebywać, teren jest ogrodzony i zamknięty...
To tyle raz jeszcze proszę kochani o pomoc :D -
VIVIPARUS
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne