- 1
- 2
-
Menago
Witam!; -)
Przeszukałem tak dość pobieżnie z 15 stron wstecz i nie znalazłem interesującego mnie tematu; -) Dlatego założyłem ten wątek.
Chodzi mi oczywiście o miejsca w Warszawie gdzie można zjeść pysznego gofra; ) Liczę na Waszą pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam; -) -
-
Najlepsze były w podziemiach przy bramie UW. Szkoda że tych podziemi już nie ma... -
Anonim
dobre są w przejściu podziemnym od c.h. wileńska (cerrefour) do poczty polskiej -
Anonim
na starówce. jak sie idzie do poliestru to wczesniej, za spozywczym. nie pamietam jak sie miejsce nazywa, ale "cafe -.." cos tam. przepyszne gorfy... szczegolnie polecam z owocami! -
-
Anonim
-
†Salianka †
>... napisał
>dobre są w przejściu podziemnym od c.h.
>wileńska (cerrefour) do poczty polskiej
mi tam zbytnio one nie smakują:P -
Malwa
najzajebistsze były 20 lat temu u mnie na Wilczej, róg Marszałkowskiej, w cukierni Maja, a jakie rurki z kremem... Ten smak nie wróci. -
deep inside
właśnie dobre gofry to sztuka ,ja robie pycha,a le namięście są takie jakieś z karmelem nie wiem to cisto nie smakuje; [ -
Anonim
>†Salian ka† napisała:
>>... napisał
>>dobre są w przejściu podziemnym od c.h.
>>wileńska (cerrefour) do poczty polskiej
>
>mi tam zbytnio one nie smakują:P
kwestia gustu lubie je szczególnie za zapach jak idę do autobusu zawsze "zaciągam" się nimi -
Malwa
te z karmelem to są ciastka tureckie, jakieś 12-15 lat temu po raz pierwszy zostały zapodane w podziemiach róg E.Plater, a teraz powróciły... takie wymielone g. -
deep inside
oj tak fu...więc gdzie dobre gofry, no tragedia, kiedyś były pyszne Zielona budka i na Nowym świecie pycha i rurki,a teraz to ja nie wiem co za dziad to zlokwidował , ja pamiętam tam dobre lody z automatu! -
melissa
dw. centralny, jakas zagraniczna firma robi takie gruuube, z nutellą (yummy) wiec mnieman że są pyszne :P -
Agata
jakby ktos mial jeszcze cos do dodania w tym temacie (gdzie w Warszawie mozna sie udac na smaczne gofry) goraco zaczecam :)
od jakies czasu rozgladam sie po miescie i jedyne miejsce z goframi znalazlam w arkadii z tym ze one widnieja tam jedynie na rozpisce...
(wyobrazcie sobie to rozczarowanie...) -
Anonim
sa jedne na starym miescie w jednej z tych uliczek pomiedzy placem zamkowym a rynkiem, chyba w tej przed pizzahut po lewej stronie... byly jeszcze jedne na freta zaraz za barbakanem, ale bylam tam w ostatnia niedziele, i sie zawiodlam straszecznie widzac na drzwiach napis remont:( -
Anonim
-
sylwuuunia
gofry sa jeszcze na stacji warszawa-śródmieście.... moze to nie jakas rewelacja ale zdarza mi sie zjesc :) -
chill; )
mnie też się zdarzało w nagłym przypływie głodu przed pociągiem... nie są to może mistrzowskie gofry ale przynajmniej świeże... najlepiej z cukrem :) -
Agata
-
Sebek
-
♥Patiღ
Chmielna koło pączków na ciepło identyczne jak te nad morzem jesli ktos jadł to wie o co chodzi :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne