Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Menago

Witam!; -)

Przeszukałem tak dość pobieżnie z 15 stron wstecz i nie znalazłem interesującego mnie tematu; -) Dlatego założyłem ten wątek.

Chodzi mi oczywiście o miejsca w Warszawie gdzie można zjeść pysznego gofra; ) Liczę na Waszą pomoc.

Z góry dziękuję i pozdrawiam; -)
  • -

Najlepsze były w podziemiach przy bramie UW. Szkoda że tych podziemi już nie ma...
  • Anonim

dobre są w przejściu podziemnym od c.h. wileńska (cerrefour) do poczty polskiej
  • Anonim

na starówce. jak sie idzie do poliestru to wczesniej, za spozywczym. nie pamietam jak sie miejsce nazywa, ale "cafe -.." cos tam. przepyszne gorfy... szczegolnie polecam z owocami!
  • Anonim

na grójeckiej (ochota) w barze mlecznym "biedronka" :)
  • †Salianka †

>... napisał
    >dobre są w przejściu podziemnym od c.h.
    >wileńska (cerrefour) do poczty polskiej

mi tam zbytnio one nie smakują:P
  • Malwa

najzajebistsze były 20 lat temu u mnie na Wilczej, róg Marszałkowskiej, w cukierni Maja, a jakie rurki z kremem... Ten smak nie wróci.
  • deep inside

właśnie dobre gofry to sztuka ,ja robie pycha,a le namięście są takie jakieś z karmelem nie wiem to cisto nie smakuje; [
  • Anonim

>†Salian ka† napisała:
    >>... napisał
    >>dobre są w przejściu podziemnym od c.h.
    >>wileńska (cerrefour) do poczty polskiej
    >
    >mi tam zbytnio one nie smakują:P

kwestia gustu lubie je szczególnie za zapach jak idę do autobusu zawsze "zaciągam" się nimi
  • Malwa

te z karmelem to są ciastka tureckie, jakieś 12-15 lat temu po raz pierwszy zostały zapodane w podziemiach róg E.Plater, a teraz powróciły... takie wymielone g.
  • deep inside

oj tak fu...więc gdzie dobre gofry, no tragedia, kiedyś były pyszne Zielona budka i na Nowym świecie pycha i rurki,a teraz to ja nie wiem co za dziad to zlokwidował , ja pamiętam tam dobre lody z automatu!
  • melissa

dw. centralny, jakas zagraniczna firma robi takie gruuube, z nutellą (yummy) wiec mnieman że są pyszne :P
  • Agata

jakby ktos mial jeszcze cos do dodania w tym temacie (gdzie w Warszawie mozna sie udac na smaczne gofry) goraco zaczecam :)
    od jakies czasu rozgladam sie po miescie i jedyne miejsce z goframi znalazlam w arkadii z tym ze one widnieja tam jedynie na rozpisce...
    (wyobrazcie sobie to rozczarowanie...)
  • Anonim

sa jedne na starym miescie w jednej z tych uliczek pomiedzy placem zamkowym a rynkiem, chyba w tej przed pizzahut po lewej stronie... byly jeszcze jedne na freta zaraz za barbakanem, ale bylam tam w ostatnia niedziele, i sie zawiodlam straszecznie widzac na drzwiach napis remont:(
  • Anonim

Chlopcze ogarnij sie.... nie widzisz ze nikt Cie tu nie chce....
  • sylwuuunia

gofry sa jeszcze na stacji warszawa-śródmieście.... moze to nie jakas rewelacja ale zdarza mi sie zjesc :)
  • chill; )

mnie też się zdarzało w nagłym przypływie głodu przed pociągiem... nie są to może mistrzowskie gofry ale przynajmniej świeże... najlepiej z cukrem :)
  • Agata

dzięki coś z tego co piszecie sprawdze w srode :)
  • Sebek

Jakieś nowe miejsca ? :)
  • ♥Patiღ

Chmielna koło pączków na ciepło identyczne jak te nad morzem jesli ktos jadł to wie o co chodzi :)
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)