-
KaaamilMake$
Siemka.
Czy ktoś z was kto był lub bywa na stacji kolejowej Warszawa-Kasprzaka kojarzy pewnego rzucającego się w oczy faceta? Gość od jakiś 2-3lat DZIEŃ W DZIEŃ przychodzi na ten peron około godziny 17stej. CODZIENNIE robi to samo czyli przychodzi z 2 piwkami i papieroskami, po czym rozpoczyna swoją "ucztę" stojąc przy barierce.
Facet jest około 50tki, ma czarne choć siwiejące włosy oraz kilkudniowy zarost Wyróżniającą go rzeczą jest czarna torba plastikowa ze złotym napisem "Hugo Boss".
W najbliższym czasie postaram się zrobić jego fotkę.
Proszę o odpowiedzi :). -
Anonim
Hm, nie bywam tam, nie widziałem go, ale może spróbuj go po prostu spytać, co go tam przyciąga? Ciekawe, jaka byłaby odpowiedź. -
Mechanik Jerzy Kudelski
-
♥Patiღ
-
-
Alicja Swidrygajłow
dla mnie większość spotykanych na codzień ludzi wydaje się być dziwnymi :) -
KaaamilMake$
racja, ale on się po prostu wyróżnia. Z resztą CODZIENNIe ale to dosłownie CODZIENNIE od 2 lat przychodzi tam z tym sam zestawem, o tej samej porze. I nigdy nie wsiadł do żadnego pociągu, kiedyś do niego zagadałem ale sprawiał wrażenie lekko zmęczonego życiem (patrz. zkacowany xD). -
Anonim
-
Ninja
>KaaamilMake$ napisał
>racja, ale on się po prostu wyróżnia. Z resztą
>CODZIENNIe ale to dosłownie CODZIENNIE od 2 lat przychodzi
>tam z tym sam zestawem, o tej samej porze. I nigdy nie
>wsiadł do żadnego pociągu, kiedyś do niego zagadałem
>ale sprawiał wrażenie lekko zmęczonego życiem (patrz.
>zkacowany xD).
a ty co tam robisz codziennie od dwóch lat ? :/ -
♥Patiღ
-
Anonim
>KaaamilMake$ napisał
>racja, ale on się po prostu wyróżnia. Z resztą
>CODZIENNIe ale to dosłownie CODZIENNIE od 2 lat przychodzi
>tam z tym sam zestawem, o tej samej porze. I nigdy nie
>wsiadł do żadnego pociągu, kiedyś do niego zagadałem
>ale sprawiał wrażenie lekko zmęczonego życiem (patrz.
>zkacowany xD
Słuchajcie, dziwna sprawa. Od zawsze chodzę sobie na peron stacji Warszawa-Kasprzaka grzmotnąć dwa piwka i zapalić, dzierżąc w dłoni mój czarno złoty neseser Hugo Bossa. Ale od dwóch lat dzieje się coś dziwnego. Obserwuje mnie jakiś podejrzany gość. Pomóżcie, co mam robić?
:] -
♥Patiღ
-
wojtek galeński
temat chyba można zamknąć?
czy może mamy zamiar stworzyć osobny wątek o każdym Warszawiaku?
ja np. od prawie dwóch lat, na Pradze Południe, codziennie ok 9 rano siadam sobie przed moim komputerem i wypijam maślankę albo jogurt. -
♥Patiღ
-
Marta
Ja za to codziennie przed 9 wychodzę ze sklepu osiedlowego z maslanka i paczka papierosów i ide do pracy. Czuję,ze ktoś dziwny mnie obserwuje. Dziwny jest ten swiat; P -
iga[igamadwagiga]
ehh wątek oddzielny o każdym Warszawiaku to dość ciekawy pomysł... ale apropo tego gościa to może on ma coś w rodzaju z "Dnia Świra"... jakaś nerwica natręctw czy coś...? -
wojtek galeński
jeżeli chodzi o dzień świra, to ja się w 90% utożsamiam z bohaterem.... oczywiście w filmie jest to mocno przerysowane, ale jak dla mnie bardzo życiowe
maślankę też spożywam codziennie.
ktoś mnie obserwuje, jak jadę do pracy, zawsze siedzi na miejscu pasażera, to bardzo niepokojące... muszę poszukać, może jest o mnie wątek :D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne