Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tuśka

lisy i kuny na polach też już widziałam, kuny czasem przechodzą przez trasę łazienkowską i się tłuką u moich rodziców na ulicy;p
  • Tuśka

przywracam temat, według planów kładka miała być zielonym wzniesieniem a szykuje się betonowa serpentyna:) ni powiem całkiem nieźle pomyślane, zwłaszcza że w końcu zrobili windy na przystanki (oby działające). teraz tylko poczekać na otwarcie i przetestować. ja wózkiem dziecięcym a moja druga połówka rowerem:)
  • Hopl@

pomysly w wiekszosci dobre... zwlaszcza wywalenie tej smierdzacej bazy mpo kolo biblioteki ... masakra! kladka, jak to kladka kawaek betonu i tyle, a mogli po obu stronach nasypac troche ziemi , zeby nateralnie wygladalo...
    jedno szczescie ze skra pozostanie obiektem sportowym, a nie osiedlem otoczonym plotem i ochrona.
    swietny pomysl z basenami i GENIALNY z amfiteatrem, ktorego warszawa nie ma, tylko mam nadzieje ze bedziedzie to cos duzego, na miare stolicy.
    czekam na bardziej sprecyzowane plany :)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)