-
Adi
oby tylko nie wystartowała w dół, jak swojego czasu zrobiła to za sprawą spłuczki klozetowej i Rysia Ochódzkiego; ) -
grg
oby nie wystartowała zanim sie pofatyguje żeby sobie zwiedzic piwnice... no co. :d jak już marzyc to z rozmachem....
:d
a jak wystartuje to poleci do P(e)KiN(u)... -
koneffka
Pod pałacem kulutry staneło kilkanascie zubrów, słodkie zwierzaki.
Załączam zdjęcie - sorry za jakośc ale z komórki :/ -
Anonim
gdyby ktos organizowal wyprawe - prosze o info na PM, jestem bardzo zainteresowany :) -
-
Daro
-
Klementyna Szmidt
-
Anonim
Jaką wyprawę?
Do PKiNu chyba za rączkę nie trzeba Was prowadzić. Do korytarzy (do których dostęp jest od północnego wejścia) raczej nie wejdzie 20 osobowa grupa więc żadna to "wyprawa" a tunele z tego co słyszałem są zalane i są tam wyprawy, ale nurków. o.O" -
Olala!
-
And41x1
hmmm.. szukacie pod ziemia.. a wysoko byliscie?
ja bylem na 44 (czterdziestym czwartym) pieterku, a widzialem 45, czyli pomieszczenie pod stozkowym daszkiem, tuz pod iglica. wlaz zakratowany, bo do niedawna byla tam taka wieksza mikrofalówka ~100kW (100 tysiecy Watów) a ludzie protestuja, jak im nadajnik komórkowy chca postawic (~30÷100W) :) a do wlasnego ucha przytulaja 0.1÷2W; )
Widok na Waw -
grg
-
Anonim
Przebrnąłem przez cały wątek i postanowiłem dodać coś od siebie, mianowicie w podziemiach jest źródło wody oligoceńskiej :)
Sam miałem okazje wiele razy chodzić w pałacowych podziemiach - moja babcia tam pracowała :P
Różne małe drzwiczki na korytarzach dodają pekinowi właśnie tej tajemniczości. -
And41x1
..dokonczenie poprzedniego postu.. widok na wawe z tarasu antenowego, duzo fajniejszy niz z 30. A z malego balkoniku, powyzej zegara, widac dalej niz granice wawy. Ciekawostka: wieza powyzej zegara, jest z zeliwnych plyt. W zaulku 30 lub 31 pietra, jest mala winda, kilka pieter do gory. Dalej piechota.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne