Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lifu

Na Chomiczowce otworzylo sie lodowisko. I nic by w tym nie bylo dziwnego, gdyby nie to, ze jest ono otwarte i czynne TERAZ, latem, w temperaturach zdecydowanie dodatnich:
    http://www.crs-bielany.waw.pl/aktua...
    wstep za darmo, ew. oplata za pozyczenie lyzew.

Czy ktos juz tam byl? Zamiast lodu polozono tam jakies cos innego polimerowego, co dziala jak lod - ale czy rzeczywiscie?

Chce sie tam pewnie wybrac za pare dni, ale jesli ktos moze podzielic sie wrazeniami, to bardzo prosze :)
  • Anonim

No, ja byłam, ale tylko zobaczyć ten fenomen;) Oczywiście nie ma tam lodu, tylko jak to ująłeś 'coś innego polimerowego'. Ludzie są i się ślizgają z wielką radością, wypożyczalni łyżew nie zauważyłam.; ) Co do powierzchni, nie jest ona za dobra, bo wyobrażam sobie ślizgać się na czymś, w czym nie możesz się chociaż leciutko zagłębić, przez co nogi ci się rozjezdzają i to strasznie.; )))
  • Lifu

Bylem i widzialem. Nie polecam, zwlaszcza jesli trzeba tam dojechac,

To jest tycie. Malenkie. Imho mniejsze niz takie slizgawki jak w centrach handlowych albo przed Palacem Mlodziezy. Jezdzic po tym faktycznie sie da - choc lyzwy, ktore wypozyczylem byly totalnie tepe i nic sie nie dalo. Tak czy siak, gra nie warta swieczki. Jezdzilismy moze 10 min i juz sie znudzilo.

Ale ciekawy eksperyment :)
  • ♥ M.K. ♥

Też byłam. Nie dość, że małe to na dodatek osoby jeżdżące (mam na myśli osoby, które nie po raz pierwszy miały na nogach łyżwy)wyglądały jak pokraki :). Małym dzieciom szło najlepiej!
    Strasznie ciężko się na tym jeździ...;/

Ale zawsze to jakas atrakcja :)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)