Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zawsze ci sami

> niezły; D
    > ale sporo jest lepszych, np. przy wylocie powązkowskiej na J.P.II

oj tak, ten jest dobry... chyba ma tez jakąś godna, poetycką nazwę :)
  • Anonim

Byl ktoś z was wczoraj w muzeum?
  • silent

ja byłam, zrozumialam myśl Kereza i patrze na ten projekt przychylniejszym okiem, ale niektore zarzuty / nie wiem czy mam przytaczac?/ były dość poważne i mogłyby wpłynąc na ewentualne odrzucenie projektu
    nie moglam zostac do konca, wiec nie wiem jak sie cala dyskusja skonczyla
  • zawsze ci sami

Ja też byłam. Kerez zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, tak jak jego projekty. Wydaje się człowiekiem skromnym, inteligentnym i otwartym na dialog. Szkoda, że nikt z Rady Programowej nie odważył sie go podjąć...
  • BorysR

A moglibyscie wyjasnic osobom ktore nie byly jego mysl?? Jestem naprawde ciekaw.
  • silent

>Borys napisał
    >A moglibyscie wyjasnic osobom ktore nie byly jego mysl??
    >Jestem naprawde ciekaw.

Kerez przedstawił swoja koncepcje na podstawie wczesniejszych projektów, widac było ze jest to swojego rodzaju "spójna myśl", której podstawą jest otwarta przestrzeń
  • BorysR

A jego pomysl wspominal cos o galerii handlowej??
  • silent

tak, jego projekt zakłada umieszczenie galerii handlowej na pierwszym poziomie, nie wskazując ograniczen
    jak Kerez sam powiedzial, rodzaj sklepow zalezy od nas/ czytaj od wlasciciela, wiec w tym przypadku chyba byłoby to miasto lub dyrekcja muzeum/
  • Anonim

Byłem przed wczoraj w tymczasowej siedzibie Muzeum Sztuki Nowoczesnej i musze przyznać, że moje poparcie dla budowy MSN w centrum raptownie zmalało... możecie wziąć za ignoranta, ale wykłady i wystawy tam prezentowane są na ogół nudne... Wyjście do ludzi z taką sztuką może wywołać efekt odwrotny od zamierzonego...
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)