-
zawsze ci sami
> niezły; D
> ale sporo jest lepszych, np. przy wylocie powązkowskiej na J.P.II
oj tak, ten jest dobry... chyba ma tez jakąś godna, poetycką nazwę :) -
Anonim
-
silent
ja byłam, zrozumialam myśl Kereza i patrze na ten projekt przychylniejszym okiem, ale niektore zarzuty / nie wiem czy mam przytaczac?/ były dość poważne i mogłyby wpłynąc na ewentualne odrzucenie projektu
nie moglam zostac do konca, wiec nie wiem jak sie cala dyskusja skonczyla -
zawsze ci sami
Ja też byłam. Kerez zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, tak jak jego projekty. Wydaje się człowiekiem skromnym, inteligentnym i otwartym na dialog. Szkoda, że nikt z Rady Programowej nie odważył sie go podjąć... -
-
BorysR
A moglibyscie wyjasnic osobom ktore nie byly jego mysl?? Jestem naprawde ciekaw. -
silent
>Borys napisał
>A moglibyscie wyjasnic osobom ktore nie byly jego mysl??
>Jestem naprawde ciekaw.
Kerez przedstawił swoja koncepcje na podstawie wczesniejszych projektów, widac było ze jest to swojego rodzaju "spójna myśl", której podstawą jest otwarta przestrzeń -
BorysR
-
silent
tak, jego projekt zakłada umieszczenie galerii handlowej na pierwszym poziomie, nie wskazując ograniczen
jak Kerez sam powiedzial, rodzaj sklepow zalezy od nas/ czytaj od wlasciciela, wiec w tym przypadku chyba byłoby to miasto lub dyrekcja muzeum/ -
Anonim
Byłem przed wczoraj w tymczasowej siedzibie Muzeum Sztuki Nowoczesnej i musze przyznać, że moje poparcie dla budowy MSN w centrum raptownie zmalało... możecie wziąć za ignoranta, ale wykłady i wystawy tam prezentowane są na ogół nudne... Wyjście do ludzi z taką sztuką może wywołać efekt odwrotny od zamierzonego...
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne