-
mr. magnifico
kiedyś jadąc nocą po stolicy (centrum) zoczyłem coś interesującego..
otóż jechał sobie autokar srebrno fioletowy z przyciemnionymi szybami, na boku miał napis 'bus club' bodajże i coś w stylu że to klub na kółkach, czy coś..
i adres www którego za cholerę sobie nie przypomnę :/
google milczą na ten temat, a to na tyle ciekawa rzecz, że postanowiłem się zwrócić do was :) czy ktoś z szanownych gronowiczów widział takie cudo, wie coś o nim lub może cokolwiek pomóc w lokalizacji tegoż klubu w niecie np.?
:)
-
Anonim
-
to się nazywa klubobus (masz na myśli zabytkowego brytyjskiego piętrusa, tak?).
Nie jest dostępny dla wszystkich, jest wynajmowany przez firmy organizujące np. wieczory panieńskie lub imprezy firmowe.
-
mr. magnifico
możliwe, chociaż to co widziałem raczej nie było piętrusem brytyjskim..
wyglądał jak zwykły pks, taki kanciasty, coś czym jeździłem na wycieczki szkolne :)
nie taki mega stary, kurcze nie znam sie na autobusach..; / -
-
Autobus jak autobus. Moze byc i tramwaj :-) Podejrzewam jednak, ze byla to impreza "zamknieta".
-
Anonim
nie, nie tez go widziałam. zatrzymał się pod pałacem, przy dyskotece i wysiadło z niego sporo osób. Później jak odjeżdżał, trąbił wesoło :P Przypuszczam, ze kursuje między kilkoma klubami wożąc imprezowiczów. :P -
Negasonic Teenage Warhead
To prawda ze mozna wynajac w Warszawie tramwaj na impreze?Bo mi kumpel mowil co sie interesuje tramwajami. -
jak nie piętrus (w którym tez można zorganizować party) to na bank to:
http://www.klubobus.pl
można wynająć tramwaj na imprezę. Problem tylko taki, że musisz zaplanować trasę, która będzie przejezdna (remonty itp.) i pomyśleć o dużej ilości baterii bo nie wiem jak doproadzić inaczej muzykę do sprzętu grającego. Poza tym w tramwaju nie zmieści się za wiele osób, ale można wziąć dwa wagony np. -
mr. magnifico
i to chyba ten klubobus jest, na której z fotek widać kawałek i wyglada mi na ten właśnie :)
dzięx
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne