Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy wiecie coś na temat Jednego domu w Aninie na ulicy Kajki? Dom jest niewykończony, nie ma drzwi, okien, etc, jest pomazany sprayami. Bardzo śliczny. Ogrodzenie jest drewniane, prawie się rozpada.

Codziennie przejeżdżam 525 i patrzę na niego. Marzy mi się go zasquotować. Jednak Muszę o nim coś więcej wiedzieć, aniżeli to, co zobaczyłam.

Spodobał mi się tak bardzo, że mimo jego powierzchni (wielka), złego stanu budynku i niewiadomej mi sytuacji prawnej, postanowiłam zrobić wszystko, co w mojej mocy, aby zrobić z niego COŚ. dobra, rozpisałam się. Nie napalam się tak bardzo :P

czekam na odpowiedzi :)
  • Pani Free

Hejka :)
    Domów na ul.Kajki w takim stanie bylo jeszcze rok temu 3, dzis sa juz 2. Mają wlasciciela, stad nic nie mozna z nimi zrobic. Stoją już tak ok.10 lat i straszą; )
    Historia była bardzo prosta- miały powstać wielkie rezydencje, ale chyba ktoś nie obliczył do końca swoich funduszy i wyszło takie Coś; /
    Jakies pare lat temu były nawet do sprzedania.
    Chyba na squot to bylo by ciezkie miejsce- dom jest za bardzo na widoku. Od razu jakby sie tam coś zaczeło dziać, "dobrzy" sasiedzi dali by zapewne znac.
    No, teraz ja sie rozpisalam; )
    Pozdr!
    Marta; )

• Anonim

pytałam się sąsiadów. I są jak najbardziej za, żeby go zagospodarować. Bo, jak powiedział mi jeden sąsiad: "to niszczeje, a jestem za, bo to i ze względów estetycznych, i zx tego powodu, by się nie schodzili i nie urządzali sobie ćpalni ani pijalni". Więc...ni problem :))
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)