-
Anonim
Hej,
na prośbę załogi Stroroom Werttrewa chciałbym Was poinformować o bardzo sympatycznym, piwnym i "edukacyjnym" zarazem wydarzeniu, które zaplanowano na najbliższą sobotę, 29.11.
W "Wieżycy" (wieżyca Mostu Poniatowskiego, przy Muzeum WP), o godzinie 16:00 rozpocznie się spotkanie, na które varsavianiści z ww. forum, wraz z załogą pubu, zapraszają wszystkich zainteresowanych mniej znaną stroną stolicy.
Podczas spotkania będzie można dowiedzieć się trochę na temat trudnej sztuki fotoidentyfikacji miejsc warszawskich (polecane zwłaszcza osobom odwiedzającym "Wontek Foto";)), będzie także można obejrzeć specjalnie przygotowane materiały filmowe dotyczące Warszawy.
No a poza wszystkim będzie to okazja, żeby spotkać się przy piwku/soku/herbacie/co_kto_lub i z ludźmi bardzo pozytywnie zakręconymi na punkcie warszawskich tajemnic :) Tak więc polecam.
Organizatorzy zapraszają wszysykich zainteresowanych, przechodniów, Warszawiaków :) -
WERTTREW
Dzięki Tapir,
Najwyraźniej jednak niektórzy z tego "grona" wolą sobie pozaglądac do nas na forum, ale udzielac się raczej tu, więc na nasze spotkania im niezbyt po drodze ... może i słusznie? ; o)
-
Karolina
To chyba nie całkiem tak. Ja byłam :) Co więcej, dopiero przez to ogłoszenie na gronie trafiłam na wasze forum. Więc może pomysł nie był tak całkiem chybiony ?
-
WERTTREW
-
-
Karolina
-
-
♥Patiღ
Ja myślę, że dzień trochę nietrafiony no bo w końcu duża część miała Andrzejki. -
Karolina
>WERTTREW napisał
>A to w takim razie zwracam honor i dziękuję, że
>przyszłaś.
Całą przyjemność po mojej stronie. I chętnie jeszcze będę przychodzić. Wciąż czekam tylko na aktywację na forum .....
Pozdrawiam serdecznie -
WERTTREW
>Karolina napisała:
>>WERTTREW napisał
>>A to w takim razie zwracam honor i dziękuję, że
>>przyszłaś.
>
>Całą przyjemność po mojej stronie. I chętnie jeszcze
>będę przychodzić. Wciąż czekam tylko na aktywację na
>forum .....
>Pozdrawiam serdecznie
Pod jakim nickiem się rejestrowałaś to pogonie by przyspieszyli "procedurę" (po znajomości; ) ) -
Karolina
-
WERTTREW
Z tego co widziałem to jesteś już zrobiona na aktywną, więc możesz śmigać po całym Stroroom!
;o)
pozdr
Werttrew
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne