-
Marta
Może ktoś będzie zainteresowany...
Otóż gra polega na tym, aby dotrzeć do którejkolwiek pętli autobusowej.
Można przejechać dowolnym autobusem zatrzymującym się na danym przystanku(min.1, max.5 przystanków). Zakładamy, że wszystkie przystanki na żądanie są zażądane i wirtualny autobus sie na nich zatrzymuje:)
Nie przechodzimy na inny przystanek, jeśli wysiedliśmy np.na Muzeum Narodowe 01, to nie możemy wsiąść do autobusu odjeżdżającego z Muzeum Narodowe 02.
Żeby było wiadomo, o co chodzi...
Na Dworcu Centralnym wsiadam do 525, jade jeden przystanek, i wysiadam na Centrum 01.
Teraz kolejna osoba wybiera sobie autobus, który sie tam zatrzymuje... i jedziemy dalej, do którejś z licznych pętli.
Przydatna strona: http://www.ztm.waw.pl/baza/20090105... -
Bard
Ok , wsiadam w 501(centrum 01) i jadę 2 przystanki. Wysiadam na Metro Politechnika 05. :) -
jaro
Tam przesiadam się w 117 i wysiadam na przystanku Pl. Unii Lubelskiej 01 -
Anonim
-
-
Unia Leszno
Wsiadam w 172, jadę 3 przystanki i wysiadam na moim ulubionym przystanku Wołoska 06.
(I już dalej nie jadę, tylko kieruję swoje kroki do ulubionego pubu, ale to poza konkursem; D) -
Anonim
wsiadam w moje ulubione 186, jadę trzy przystanki i wysiadam na przystanku Pruszkowska 04 -
Anonim
To ja wsiadam w 512 i jadę 4 przystanki do SZCZĘŚLIWICE 05 i jestem na pętli! :)
Idę do parku na spacer. :) -
Anonim
w takim razie ja się przesiadam w 414,jadę 2 przystanki i jestem na Bitwy Warszawskiej 1920 06 :] -
Anonim
-
Anonim
-
Body
Jest to przystanek Czorsztyńska 02 zapewne, więc przesiadam się w 197 i jadę trzy przystanki do przystanku Park Olszyna 02. -
Marta
-
Fakeblad
-
Body
Wsiadam na przystanku Klaudyny 01 do 185 i bach, po jednym przystanku jestem na pętli Gwiaździsta :), 05 dokładniej. -
Anonim
to ja znowu przesiadam się na pętli... w 157 i jadę 5 przystanków do Marymont Potok 01. -
Unia Leszno
-
EfFsoN
-
Anonim
wsiadam w moje 118 i po przejechaniu 6 przystanków jestem przy Bibliotece Uniwersyteckiej 01 -
Anonim
>♪trala la la♫ napisała:
>to ja znowu przesiadam się na pętli... w 157 i jadę 5
>przystanków do Marymont Potok 01.
157 raczej o 1:00 w nocy nie jeździ:P -
>♪trala la la♫ napisała:
>wsiadam w moje 118 i po przejechaniu 6 przystanków jestem
>przy Bibliotece Uniwersyteckiej 01
miało być max 5 przystanków..
wsiadam w 506 i wysiadam na 5 przystanku czyli karolkowa 02
___
jak ktoś lubi jeździć komunikacją miejską on-line to zapraszam do gry; )
http://gdziejestbobik.prv.pl
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne