-
j
kiedy pisalem o tym gosciu kilka miesiecy temu to nie wierzylem ze to ten sam. a jednak. -
Monco
Widziałem go parę razy na przystanku Saska w stronę zachodnią. Zwykle gadał przez telefon, ale raz PIŁ PIWO! Reddsa. -
Serce ze szkła
Kurcze:D Ależ to znana persona:) ja go zawsze spotykam w drodze na UW w 175:) Ale dawno go w sumie nie widziałam:) I nie miałam pojęcia, że "działa" na taką skalę:):) -
Anonim
niesamowite, ja widziałam tego mężczyznę już jakieś 2 lata temu w autobusie linii 175, kilka razy, a w ubiegłym tygodniu prawie wpadłam na niego na marszałkowskiej, a później na chmielnej też go spotkałam i jak zwykle "rozmawiał" przez tel. oczywiście coś o studiach medycznych i nieudanych operacjach; ) -
-
Basstard
Andrzejka z telefonem widziałem (raz w autobusie, raz w tramwaju) kilka lat temu... Wysyłał dośc intensywne decybele, trzymając coś przy uchu - nie wiadomo, czy miał tam telefon, czy nie... Od kilku lat jednak się na niego nie natykam. Może to i lepiej - wiem, że chory, że (najprawdopodobniej) nie jego wina, ale gdy mam zły dzień potrafię być nerwowy :-/
>>dauphin napisał
>>nigdy nie spotkałem takiego,natomiast regularne
>zatrzymuje
>>sie żeby posłuchać gry wspaniale grającego na
>nóżkach
>>przewróconego krzesła "muzyka" przy metrze Centrum!Ten
>to
>>ma parę!; -)
Taaak, kilka razy miałem przemożną ochotę podejść i spytać go, czy nie zbiera przypadkiem na metronom :-/ -
Maniek
dziś jechał ten typ z komórka przez nowy świat,gadałcos o schozofreni a telefonik ma dobry nokia.Ludzie się smiali a pozatym typ wyglada identycznie jak pezet -
kwiecień
o rany! raz go widziałam kiedyś, podszedł do mnie i zaczął nawijać niby do telefonu ale gapił się na mnie... to było niepokojące... dawno temu, zapomniałam już, ale teraz przy wątku mi się przypomniało... też był tekst `jestem szefem wszystkich szefów`... wtf -
صديقك-kacper
Widziałem go w metrze w dodatku nawijal jak metro było w...tunelu; D Dobry pacjent -
kwiecień
znowu go widziałam ostatnio, na dworcu centralnym, szesnastego sierpnia. starałam się nie wybuchnąć śmiechem bo takie głupoty gadał że zęby bolały, przy okazji robił wokół siebie wspaniały performance :) byłby dobrym aktorem.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne