• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *principessa*

a moze znacie jakies mile piekne miejsca ktorych jeszcze nikt nie odkryl gdzie mozna pojezdzic rowerem?
    a no i jeszcze poszukuje ciekawych miejsc konkretnie na mokotowie:D
    z gory dziekuje
  • Anonim

rowerem (nie na mokotowie) można pojechać wzdłuż wisły okolo 25km w strone starego masta od cantrum (nie wiem jaka jest tam dzielnica) wyjechałem sobie za miasto i zobaczyłem po raz pierwszy w życiu (a dodam, że nie udało mi się to nawet w Białowieży) bobry (w Warszawie!!!!)

gorąco polecam
  • Lef

skoro to maja byc miejsca, do ktorych nikt nie dotarł to od kogo oczekujesz odpowiedzi?
  • Anonim

szkoda, że nie ma opcji "edytuj", bo przypomniało mi sie jeszcze jedno miejsce, z którym sie wiąże pewna historia.

Otóż w parafii w Radości (już od chyba 8-lat) w czasie wielkiego postu jest odprawiana droga krzyzowa ulicami radości. podczas ostatniego piątku wielkiego posstu ten krzyż jest zostawiany na skrzyżowaniu w Radości, tak więc stoi tam już około 8-miu krzyży, niektóre są wielkie inne mniejsze, ale myślę, ze warto to zobaczyć. jak będziesz miał/a jeszcze siłe to można podjechać kilka kilometrów dalej (do Falenicy) i zrobic mały wypad do lasu, polecam
  • Anonim

>Terminatorka; D napisała:
    >skoro to maja byc miejsca, do ktorych nikt nie dotarł to od
    >kogo oczekujesz odpowiedzi?

czepiasz się :D
  • Lef

wjjjjjjjjjjjjjjjjem, tak juz mam :D
  • Qc

ja polecam trase-kierunek siekierki-Siekierkowski-Powiśc le praską stroną-świętokrzyski-stare miasto i do domciu- może nic odkrywczego ale naprawde ładuje akumulatory, a co do "nieodkrytych" może kopiec wawerski, górki przy elektrowni siekierki, no i najlepsze dzikie plaże nad wisłą (wymiatają ! serio)
  • Anonim

Czesc Jestem Alfajet777@wp.pl wel.: Sebek lat 28 z wawki serdecznie zapraszam na mase krytyczna ktora odbywa si ew kazdy ostatni piatek kazdego mc super rowerowa impreza odwiedzcie strone http://www.masa.waw.pl
    miejsca ciekawe na rower polecam : Lasy bemowskie ,kepa zawadzka za wilanowem, trasa na zegrze , kampinos , palmiry , kierunek Warka ew na Mase turystyczna wiecej na http://www.masa.waw.pl Pozdrawiamy Seba i Marzena
  • Anonim

Potwierdzam i zapraszam na mase za miesiac.Super sprawa.Wczoraj jechalem juz chyba poraz 8 i było super.Szkoda tylko że przy świetokrzyskiej przerwala sie kolumna:D:D poza kilkoma bezmozgami którzy sie popisuja jest na prawde super :)
  • agacioЯ 89

Podpisuję się pod wypowiedziami kolegów wyzej :).
    A jak wolisz samotne wędrówki to zaprszam w "moje okolice" czyli Rembertów, Zielonka: wojskowe lasy, dziewicza przyroda, tylko sie nie zgub!
    Wyśmienite wycieczki mozna takze robić w Mazowieckim Parku Krajobrazowym, życze Ci żebyś dotarła do tego jeziorka co jest na mapie ale dotrzeć do niego nie mogłam; ).
  • Anonim

A ja polecam grono: Rowery - Warszawa:)
  • Agulek

Rembertów, Bielany, Kampinos... to raczej nie są m-ca na Mokotowie. Niestety zmartwie Cie Mokotów to kiepskie okolice rowerowe. Nic, ponad Pola Mokotowskie czy Morskie Oko, tu nie ma. Na dobry początek polecam wycieczkę w kierunku Kabat czy Powsina przez Wilanów. Nad Wisłą też fajnie można poszaleć, tylko trzeba się wcześniej przebić przez centrum..
  • Anonim

A trasa Mokotów - UW pasuje?

Po drodze jest taka fajna tajwańska knajpa.
  • magazynierroo patrollini

a ja polecam grono rower...my jezdzimy na fajne wycieczki kolo warszawy :)
  • Anonim

PATROL>>>Znalazłem się na jednym ze zdjęć z Twojej galerii:D
  • Jagiel

ja znam na mokotowie jedno zaje....ste miejsce!! nie wierzyłem własnym oczom!!! trzeba zjechac ze skarpy koło Jaruzela... ul. idzikowskiego jeśli dobrze pamiętam. i wjechac w takie osiedle domków zaraz pod skarpa po drugiej stronie ulicy od stawów w króliarni. jak sie przejedzi przez osiedle to się potem jedzie koło jakiś oródków działkowych i trafia sie na wioche w warszawie!!!!!!! ni przesadzam!!
    jeżdzą kombajny, traktory itd. poprostu centranie wiocha. jadąc cały czas prosto ta drogą wyjeżdza sie na al. wilanowską zaraz za dworcem południowym (obecnie pętla przy metrze wilanowska). jak ktoś nie może trafić to łatwiej jest od drugiej strony wjechac. wjem że od strony wilanowskie jak się wjeżdża to jest taki krótki stromy spadek i droga jest z kurzu i gruzu. naprawde polecam!!! warto zobaczyć puki tego nie zabudują
  • agacioЯ 89

>Jagiel napisał
    >ja znam na mokotowie jedno zaje....ste miejsce!! (...)
    >jeżdzą kombajny, traktory itd. poprostu centranie wiocha.

Łał, teraz wieś jest trendy?; )
  • Hopl@

Juz jutro (11.04.2009) o godzinie 24.00 pl. Zamkowy Nocna Masa Krytyczna.

wiecej info: http://www.masa.waw.pl/index.php?op...
    oraz: http://www.nocna.masa.waw.pl/

ps. nie zapomnijcie lampek do rowerow :)
  • Anonim

i znowu mi przeszło... kurcze blade! A ja mam pytanie czy jest jakaś ścieżka rowerowa do parku Kampinowskiego tak żeby ulicą nie jechać?
  • eReL

To zależy, z którego miejsca chcesz wyruszyć; )
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)