- 1
- 2
-
Anonim
Raz na jakis czas mnie chwyta taka mysl, wiec gdyby ktos mial ochote sie przylaczyc, to zapraszam.
Planowany termin, hmmm, no albo dzis, albo jutro. To zalezy od pogody i checi.
PS. Przemieszczamy sie oczywiscie samochodem, a niezbedne minimum to aparat + statyw. :) -
Dreamcatcher.
Ostatnio sam miałem zapęd właśnie na nocne Warszawy fotografowanie, tylko efekty mnie jakoś nie bardzo zadowalały. Myślałem w sumie o tym, żeby to powtórzyć i przełamać (z kimś kto też by pstrykał może prościej by było), tyle że dzisiejszego wieczoru to ja i tak bym odpadał :) -
Anonim
Ja się z chęcią wybiore...
Ale chyba nie w ten weekend, bo mam nieco zawalony grafik. W dodatku musze sobie statyw wykombinować, bo aparat jest.; ) -
j
ja smigam kilka razy w miesiacu sam na noce, tylko wg mnie jazda samochodem nie ma sensu. nocne spacerki po wawie maja klimat, samochod nie.
zazwyczaj starczy 1 statyw na 2-3 osoby, chyba ze lubicie nawzajem kopiowac swoje pomysly. -
-
Kiri
Jeśli pomysł nie upadnie, to ja również bym się z wielką chęcią przyłączyła, niestety teraz aparat odmówił współpracy i jest w serwisie :( -
kasia
ja też się chętnie przyłącze - statyw i aparat jest, tylko jakoś tak techniki bym się chętnie od kogoś nauczyła; ) i też popieram pomysł ze spacerem - Warszawa nocą jest najpiękniejsza, można się dłuuuugo szwędać; ) -
Anonim
Hmm, w pewnym zakresie spacer jest ok.
Szwedanie samotne uwazam, za wystawienie sie na strzal ze strony osob zainteresowanych latwym zaopatrzeniem sie w aparat. Osobiscie przywiazalem sie do swojego nikona, i by mi bylo przykro jakby zmienil wlasciciela.
No dobrze, a konkretnie macie jakis termin na mysli? -
Kiri
>M.i.s.i.e.K napisał
>Hmm, w pewnym zakresie spacer jest ok.
>Szwedanie samotne uwazam, za wystawienie sie na strzal ze
>strony osob zainteresowanych latwym zaopatrzeniem sie w
>aparat. Osobiscie przywiazalem sie do swojego nikona, i by
>mi bylo przykro jakby zmienil wlasciciela.
Już ja coś o tym wiem, pewien "sportowiec" zainteresował się moim aparatem, ale cóż z bliska to on zobaczył tylko mój statyw (w życiu to ja tak szybko nie biegałam)
>No dobrze, a konkretnie macie jakis termin na mysli?
Aparat odbieram 23, więc ja mogę dołączyć dopiero wtedy...
-
Dreamcatcher.
>Już ja coś o tym wiem, pewien "sportowiec" zainteresował
>się moim aparatem, ale cóż z bliska to on zobaczył tylko
>mój statyw (w życiu to ja tak szybko nie biegałam)
To się nazywa alternatywne zastosowanie sprzętu:D A co kilka statywów to nie jeden i w grupie bez biegania może się obejść...
Ja osobiście również preferowałbym spacer, szczególnie, że zbiera się coraz więcej chętnych.. wydaje mi się, że najwygodniej było by w piątki lub soboty - więc powiedzmy ten albo następny weekend? :) Choć to i tak jeszcze od pogody by zależało. -
Czesław Zwany Miłoszem
ew. ja bym mógł...
ale nie wiem czy rodzice się zgodzą xD i do ożarowa (spowrotem)bym musiał z buta jak nocą :D -
Emil Dudziński
-
Anonim
pomysł dobry ... pytanie tylko gdzie w teren? centrum? starówka? czy śladami socrealizmu? :) -
Dreamcatcher.
Z tym planowaniem to raczej jeszcze bardzo luźna kwestia;)
Jak dla mnie nie musi być to już pełna noc i można zacząć jakoś tak po zmierzchu (powiedzmy 20), co do miejsca natomiast centrum na początek wydaje się być całkiem ok :)
Z ciekawości: co masz właściwie na myśli z tymi "śladami socrealizmu"? -
Don Piszu
Sluchajcie, ale moim zdaniem duzo wieksze wrazenie robi Warszawa w godzinach ok 3-4. Ulice sa wted puste, sporadycznie jakis samochod, autobus nocny... Naprawde bardzo ladnie to wyglada (wiem bo dzisiaj sie kladlem spac o 4:30 i sobie wygladalem przed zasnieciem :D a mieszkam dosc blisko centrum i mam - cherlawy bo cherlawy, ale zawsze jakis widok na w/w) -
Dreamcatcher.
Hmm... po chwili namysłu muszę przyznać, że 3-4 brzmi znacznie lepiej - a i przy pierwszych promieniach słońca można dodatkowo coś ciekawego jeszcze pstryknąć :D więc powiedzmy o takich godzinach jest mniej więcej mowa.. -
Anonim
tylko nie ta pora roku; ) 3-4 słońca nie spotkasz :) do tego co tu dużo mówić żaba wisi... nawet kiedy potem dzień jest słoneczny :) -
Dreamcatcher.
Wszystko zależy od tego ile by się łaziło;) Choć fakt, że obecnie ze słońcem to jednak nie jest jeszcze najlepiej niestety;P -
kasia
Z szwędaniem się takim bladym świtem to może poczekajmy aż się chociaż wiosna rozgości, chwilowo przeraża mnie ten śnieg za oknem;) ja na razie jestem za opcją wieczorną, do godziny się dostosuję:) tylko jeszcze jakiś dzień trzeba by ustalić :) -
Anonim
-
Czesław Zwany Miłoszem
osobiście to ja bym jutro mógł; )
ale wieczorem...
3/4 to napewno nie bede mial zgody starych xd
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne