-
3vva
-
_mefius_
-
Anonim
-
Tuśka
a ja polecam co prawda nie w centrum ale lodziarnię na skrzyżowaniu Puławskiej/Al.Lotników. mała cukiernia po skosie przez skrzyżowanie od maca, lody mają boskie, a takich lodów migdałowych jak tam to już nigdzie indziej nie jadłam. -
-
djatturo
Malinova fuj ! Celowo nakładają porcję tak , by było jej 2 x mniej. Poproście o zważenie a natychmiast dostaniecie min. 2 x więcej. Obsługa niemiła a ubikacje... wczoraj porażały; ) Polecam lody u Włocha na Hożej i Fragola w Galerri Mokotów -
Weronika
Długo mówiłam, że Malinova, dopóki nie trafiłam na Dickensa. Ktoś już tu wspominał. Lody domowej roboty, boskie! -
kwiecień
w malinovej jeszcze nie byłam, muszę to nadrobić!
w akwarium pyszne lody, polecam też starówkę, o ile się nie mylę to jest ulica świętojańska, w drodze między placem zamkowym a rynkiem, vis-a-vis kościoła. mają tam stałą promocję 3 kulki+2 dodatki, tam zawsze chodzę na lody :) *wolę kulkowe od tych wszystkich świderków...* -
Klaudia
>kwiecień napisała:
>polecam też starówkę, o ile się
>nie mylę to jest ulica świętojańska, w drodze między
>placem zamkowym a rynkiem, vis-a-vis kościoła. mają tam
>stałą promocję 3 kulki+2 dodatki, tam zawsze chodzę na
>lody :) *wolę kulkowe od tych wszystkich świderków...*
Popieram, są świetne. Nigdy nie pamiętam adresu i nie umiem wytłumaczyć gdzie to jest :D -
Matevsz
-
Agata smakosz
Polecam lody i gofry sprzedawane nad samą Wisłą naprzeciwko fonntan. Są to lody ZIELONEJ BUDKI i gofry z różnymi dodatkami. Można poczuć się przez chwilę jak na wakacjach siedząc nad wodą ... a przecież jetsteśmy w centrum Warszawy.Myślałam że takich miejsc w Warszawie nie ma a jednak człowek może czasami się miło rozczarować. -
Ewa Rojek
Bracia Gessler w budynku hotelu europejskiego, naprzeciwko Bristolu.
Nietypowe smaki i pyszne - na prawdziwej śmietanie.
Mniam! -
martu.
-
× ₦¡ʞⱥ ×
W promenadzie na poziomie 0 taka wyspa ze stoliczkami, jakos przy skręcie jak do kina, starbucksa, sephory..... Nie pamiętam nazwy ich a na stronie nie ma wszystkich w tym ich.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne