Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 3vva

Akwarium/ na Francuskiej -tylko:)
  • _mefius_

polecam ulicę wspólną na lody; )
  • Anonim

akwarium jest rowniez na grojeckiej przy pl narutowicza
  • Tuśka

a ja polecam co prawda nie w centrum ale lodziarnię na skrzyżowaniu Puławskiej/Al.Lotników. mała cukiernia po skosie przez skrzyżowanie od maca, lody mają boskie, a takich lodów migdałowych jak tam to już nigdzie indziej nie jadłam.
  • djatturo

Malinova fuj ! Celowo nakładają porcję tak , by było jej 2 x mniej. Poproście o zważenie a natychmiast dostaniecie min. 2 x więcej. Obsługa niemiła a ubikacje... wczoraj porażały; ) Polecam lody u Włocha na Hożej i Fragola w Galerri Mokotów
  • Weronika

Długo mówiłam, że Malinova, dopóki nie trafiłam na Dickensa. Ktoś już tu wspominał. Lody domowej roboty, boskie!
  • kwiecień

w malinovej jeszcze nie byłam, muszę to nadrobić!
    w akwarium pyszne lody, polecam też starówkę, o ile się nie mylę to jest ulica świętojańska, w drodze między placem zamkowym a rynkiem, vis-a-vis kościoła. mają tam stałą promocję 3 kulki+2 dodatki, tam zawsze chodzę na lody :) *wolę kulkowe od tych wszystkich świderków...*
  • Klaudia

>kwiecień napisała:
    >polecam też starówkę, o ile się
    >nie mylę to jest ulica świętojańska, w drodze między
    >placem zamkowym a rynkiem, vis-a-vis kościoła. mają tam
    >stałą promocję 3 kulki+2 dodatki, tam zawsze chodzę na
    >lody :) *wolę kulkowe od tych wszystkich świderków...*

Popieram, są świetne. Nigdy nie pamiętam adresu i nie umiem wytłumaczyć gdzie to jest :D
  • Matevsz

marki koło warszawy - lody tradycyjne , na łeb biją lody ze starówki
  • Agata smakosz

Polecam lody i gofry sprzedawane nad samą Wisłą naprzeciwko fonntan. Są to lody ZIELONEJ BUDKI i gofry z różnymi dodatkami. Można poczuć się przez chwilę jak na wakacjach siedząc nad wodą ... a przecież jetsteśmy w centrum Warszawy.Myślałam że takich miejsc w Warszawie nie ma a jednak człowek może czasami się miło rozczarować.
  • Ewa Rojek

Bracia Gessler w budynku hotelu europejskiego, naprzeciwko Bristolu.
    Nietypowe smaki i pyszne - na prawdziwej śmietanie.

Mniam!
  • martu.

Grycan!!! Biała czekolada, cynamonowe i sorbety!!! :))
  • × ₦¡ʞⱥ ×

W promenadzie na poziomie 0 taka wyspa ze stoliczkami, jakos przy skręcie jak do kina, starbucksa, sephory..... Nie pamiętam nazwy ich a na stronie nie ma wszystkich w tym ich.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)