- 1
- 2
-
Zombi Rodzinny
No i gdzie te watki? Gdzie to nowe grono? Nikt sie nic nie podejmuje?
Poza tym kolejno odlicz :), chce wiedziec kto z tych tu byl na wyprawie bo nie wszystkich pamietam:)
Maile ze zdjeciami przesylajcie na adres
michal@kba.com.pl, jak dostane zdjecia to zrobie stronke:)
-
Fotoplastikon
Jeden!
Starszy szeregowy Fotoplastikon melduje swoje przybycie do jednostki docelowej!
Woda do wanny sie saczy... (skad ja znam ten dzwiek??)
Niniejszym chcialbym podziekowac wszystkim za wyprawe :). Kuczmirowi za logistyke, Kratce za nocleg i pomysl (zuch babka!) i reszcie za to, ze dotarli :).
A... no i pogodzie, za to, ze nie padalo...; )
-
Fotoplastikon
A! I zeby nie bylo, ze w Warszawie nie ma miejsc do odwiedzenia:
http://www.ue.neostrada.pl/tour/zon...
...i wogole w Polsce:
http://www.opuszczone.com
:) -
Tarok
Dzieki dla wszystkich, zabawa była przednia, rzeczy leżą na balkonie. A ja jestem ledwo zdatny do pracy; )
Pamiętajcie o opcji weekendowej... -
-
Fotoplastikon
-
w-p
wreszcie mozna sprawadzic na profilach kto jest kto:> (bo ja to ksywek do ludzi to wczoraj nie kojarzylam zbytnio.. ) -
Zombi Rodzinny
Ja tez nie:), ale jakos sobie poradzilismy, a piwem to sie dzielilismy jakbysmy sie cale zycie znali:) -
Anonim
trzy! ja zawsze jestem trzy!!! :D
ludzie, jestescie wszyscy fantastyczni!! -
Anonim
.....szczególnie te grona komarków i świetlików były niezue...co prawda odstraszane smogiem papierosowym...ale czy skutecznie??? -
Anonim
swietliki!! pierwszy raz w zyciu widzialam swietliki, piekne! nawet gdyby kanalow nie bylo to dla swietlikow bylo warto :)
to co z nasza grupa szturmowo-uderzeniawa "PATISON"? -
♫ 'new step 'BboyS*&*BgiRlS
-
Zombi Rodzinny
Gdzies tam na ursynowie:), moge zaprowadzic, wytlumaczyc nie potrafie. Dobra rada: wez dlugie gumofilce:)
Najgorsze bylo to ze mialem uraz i balem sie jesc cokolwiek dotknalem, w koncu jednak uleglem pokusie na truskaweczki ze smietanka i obralem je sobie.... i zjadlem... mniam... ale .... przypomnialem sobie... ze .... zapomnialem ich uuuuumyc <placze> -
Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?
Mysle ze po takim zwiedzaniu to nieumyte truskawki nie wiele moga Ci zaszkodzic ! Przynajmniej proporcjonalnie. Jeszcze raz dziekuje za "przygode" , no i swiadomosc ze gdzis jest banda swirow ( w tym pozytywnym sensie oczywiscie :) o rownie niestandardowych pomyslach . Budujace doswiadczenie ... -
E buuuuuu, ja tez chce jeszcze raz wyskoczyc w tamto miejsce!!!; D, chce to zobaczyc :P :). Qrde no, szkoda, ze wczesniej nie czytałem nic tutaj :(((, planujecie gdzies jeszcze jakies wypady?!?! Ja bym poszedł qrde na te opuszczone pociagi :((. -
Anonim
-
Slig
-
-
po drugiej stronie lustra
gdzie jest wejście do tego kanału ?? przy jakiej ulicy/ osiedlu ?? bo chce sie wybrać z ziomkami winko rozpracować w środku:PP - a tak serio : - ile sie czasu przechodzi się przez ten kanał ( mam nadzieje ze niezalewają go wodą :))) jakieś namiary bliższe był bym wdzięczny ... -
Anonim
patison jest dla zorientowanych i tyle.
a wejście do kanału jest przy skarpie wiślanej.
a jeśli chcesz winko w środku rozpracować to niezły z Ciebie kretyn :/
i mam nadzieję, że w takim momencie zaleją go wodą. -
po drugiej stronie lustra
widać ze niektórzy się na żartach nieznają - wyluzuj poślady człowieku :DDDD kija połknąłeś czy wszystko na poważnie bierzesz ?? trochę fantazji dziadku...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne