• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zombi Rodzinny

No i gdzie te watki? Gdzie to nowe grono? Nikt sie nic nie podejmuje?

Poza tym kolejno odlicz :), chce wiedziec kto z tych tu byl na wyprawie bo nie wszystkich pamietam:)

Maile ze zdjeciami przesylajcie na adres
    michal@kba.com.pl, jak dostane zdjecia to zrobie stronke:)
  • Fotoplastikon

Jeden!

Starszy szeregowy Fotoplastikon melduje swoje przybycie do jednostki docelowej!

Woda do wanny sie saczy... (skad ja znam ten dzwiek??)

Niniejszym chcialbym podziekowac wszystkim za wyprawe :). Kuczmirowi za logistyke, Kratce za nocleg i pomysl (zuch babka!) i reszcie za to, ze dotarli :).

A... no i pogodzie, za to, ze nie padalo...; )

• Fotoplastikon

A! I zeby nie bylo, ze w Warszawie nie ma miejsc do odwiedzenia:
    http://www.ue.neostrada.pl/tour/zon...

...i wogole w Polsce:
    http://www.opuszczone.com

:)
  • Tarok

Dzieki dla wszystkich, zabawa była przednia, rzeczy leżą na balkonie. A ja jestem ledwo zdatny do pracy; )

Pamiętajcie o opcji weekendowej...
  • Fotoplastikon

A!
    Te kanaly, o ktorych wspominalem:

http://www.ue.neostrada.pl/Warsaw/u...

...ide do wanny; )
  • w-p

wreszcie mozna sprawadzic na profilach kto jest kto:> (bo ja to ksywek do ludzi to wczoraj nie kojarzylam zbytnio.. )
  • Zombi Rodzinny

Ja tez nie:), ale jakos sobie poradzilismy, a piwem to sie dzielilismy jakbysmy sie cale zycie znali:)
  • Anonim

trzy! ja zawsze jestem trzy!!! :D
    ludzie, jestescie wszyscy fantastyczni!!
  • Anonim

.....szczególnie te grona komarków i świetlików były niezue...co prawda odstraszane smogiem papierosowym...ale czy skutecznie???
  • Anonim

swietliki!! pierwszy raz w zyciu widzialam swietliki, piekne! nawet gdyby kanalow nie bylo to dla swietlikow bylo warto :)

to co z nasza grupa szturmowo-uderzeniawa "PATISON"?
  • ♫ 'new step 'BboyS*&*BgiRlS

Ktos mi powie gdzie ten kanał jest i o co tutaj dokladnie biega ?:))
  • Zombi Rodzinny

Gdzies tam na ursynowie:), moge zaprowadzic, wytlumaczyc nie potrafie. Dobra rada: wez dlugie gumofilce:)

Najgorsze bylo to ze mialem uraz i balem sie jesc cokolwiek dotknalem, w koncu jednak uleglem pokusie na truskaweczki ze smietanka i obralem je sobie.... i zjadlem... mniam... ale .... przypomnialem sobie... ze .... zapomnialem ich uuuuumyc <placze>
  • Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?

Mysle ze po takim zwiedzaniu to nieumyte truskawki nie wiele moga Ci zaszkodzic ! Przynajmniej proporcjonalnie. Jeszcze raz dziekuje za "przygode" , no i swiadomosc ze gdzis jest banda swirow ( w tym pozytywnym sensie oczywiscie :) o rownie niestandardowych pomyslach . Budujace doswiadczenie ...

E buuuuuu, ja tez chce jeszcze raz wyskoczyc w tamto miejsce!!!; D, chce to zobaczyc :P :). Qrde no, szkoda, ze wczesniej nie czytałem nic tutaj :(((, planujecie gdzies jeszcze jakies wypady?!?! Ja bym poszedł qrde na te opuszczone pociagi :((.
  • Anonim

j23 odbiór.

więc jak z tym pat&son`em??
  • Slig

wyszedl patison i juz istnieje, szukajcie a znajdziecie :]

NIe czaje :D.
  • po drugiej stronie lustra

gdzie jest wejście do tego kanału ?? przy jakiej ulicy/ osiedlu ?? bo chce sie wybrać z ziomkami winko rozpracować w środku:PP - a tak serio : - ile sie czasu przechodzi się przez ten kanał ( mam nadzieje ze niezalewają go wodą :))) jakieś namiary bliższe był bym wdzięczny ...
  • Anonim

patison jest dla zorientowanych i tyle.

a wejście do kanału jest przy skarpie wiślanej.

a jeśli chcesz winko w środku rozpracować to niezły z Ciebie kretyn :/

i mam nadzieję, że w takim momencie zaleją go wodą.
  • po drugiej stronie lustra

widać ze niektórzy się na żartach nieznają - wyluzuj poślady człowieku :DDDD kija połknąłeś czy wszystko na poważnie bierzesz ?? trochę fantazji dziadku...
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)