Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Tego nie wiem... Ale fakt faktem - jest tam niezły hardcore. Osiedle otoczone torami; )
  • Anonim

no ładnie....to sasiedzi na mnie napisza skarge i mnie eksmituja na siekierki:((((
  • HOMAR

gdzie jest to osiedle
    gdzie sa te byle hotele robotnicze
  • Anonim

a "utrzymanie" jednego takiego wysiedlonego to przeciez nie tylko czynsz - zwykle placi sie za prad, gaz, wode...cos moze by tez jedli... i takie tam. nie mowie ze to dobrze ze tak robia ale ta suma (400) to i tak nie jest b. duza.
  • Frywolny Jerzyk vs. Bleff

nie sadze zeby miasto finansowalo im jedzenie, mysle ze jakos wyjda na swoje(mam na mysli miasto)
  • Kolekcjoner ludzi

ja mysle, ze miasto juz finansuje im jedzenie i mieszkania a pomysl z ghettem ma sluzyc tylko obnizeniu kosztow...
  • Asiula MIMI

Serdecznie gratuluje pomyslu stworzenia osiedlka dla myslacych inaczej. Oprocz tych miejsc o ktorych piszecie, ze juz istnieja, jest cos podobnego na ulicy Palisadowej. Czytalam kiedys ( juz pare lat temu) co sie dzieje na tym osiedlu i kto tam mieszka. Awantury i pobicia to standart, kobieta z siekiera w plecach tez. Jeden z mieszkancow siedzial w kiciu i zeby wyjsc wstrzyknal sobie wirusa HIV do krwi....bomba. LAzienka wspolna, kuchnia i te sprawy, nikt nie pracuje, nastolatki z dziecmi, ktore sa wynikiem gwaltu tatuska i kolegow....brrrrr, swietny pomysl zeby zorganizowac kolejne takie miejsce. Szkoda tylko, ze pomyslodawcy mieszkaja w wielkich willach z wysokim murem i ochrona, zeby sie zadne menele nie petraly......szkoda slow
  • Frywolny Jerzyk vs. Bleff

rozumiem ze tak nie mozna a le z drugiej strony ci ludzie nawet jesli by ich nie przesiedlili na siekierki to i tak by nie wyszli z lumpiarstwa a teraz mieszkajac razem ze zwyklymi ludzmi uprzykrzaja im tylko zycie
  • Anonim

fajne podsumowal sprawe Marcin Wolski w ost Wproscie, polecam zajrzec; )
  • KitKa(t)

Asiula MIMI - podobnie bylo jeszcze 3-4 lata temu na sluzewcu; )))

taaak, najlatwiej zepchnac problem na bok... co z tego, ze za jakis czas wroci i to zwielokrotniony?
  • Anonim

apropos finansowania żeru i innych posiłków, w Wawie funkcjonują specjalne sklepy, w których kupuje się tylko na talony z opieki społecznej...talony dostaje banda żuli z mojego piętra, podobnie jak dofinansowanie czynszu (75%)...gdyby ktos słyszał o takiej pomocy dla studentów pracujacych (he,he) niech da znać...

a 400 miesięcznie na osobę to dużo tam maja mieszkać całe rodziny...policz za taka klasyczna 2+2 - 1600...sori niektóre pracujące rodziny tyle nie mają

niesprawiedliwość i basta!

pzdr.
  • Anonim

Bleff

podobne ceny czynszu (a nawet mniejsze ciut) są w spółdzielniach np. na Bemowie

tak naprawdę kazdy kto nie ma własnościowego mieszkania "wynajmuje je" a to od ADK a to od Spółdzielni

pzdr. raz jeszcze...
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)