Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ktośz was bywał w lesie bielańskim ?
    można tam znaleść fundamenty dawnych budynków plus piwnice częściowo zasypane
  • Anonim

mowish moshe o trupiarni?? kto tam mnie chcial zaatakowac jak weshlam przez kraty:D wogole w tym opushczonym budynku ludzie sie paletaja:D i gaz sie chyba jakis ulatnia:D
  • Anonim

tak mialo byc kot**
  • Anonim

no i oczywiście w pięknym lesie Bielańskim stoi najlepsza uczelnia na świecie- UKSW; ]]]]]]]
    A no i jeszcze urokliwy kościółek obok drewniana karuzela i schody az do Nieba
  • Pola

ee tam. do bielanskiego to sie na piwo chodzilo przez caly okres edukacji w lelewlu; ). nie trafilam nigdy na zadne ciekawe resztki czegokolwiek ale swego czasu mozna bylo spotkac zboczenca, ktory ganial za pannami po lesie; ).
  • Anonim

do bielanskiego ja chodzilam na fajka browary i na trening:P
  • Grono.Net

Podobno żyje tam dziki Dingo :)
  • Anonim

nie chodzi o ruiny z kominem w lasku lindego
    czyli w tym małym.

mam na myśli ten duży

nie wiem czy kojarzycie ruiny bramy
    jak tak
    to szukajcie niedaleko
  • Ma-ciek

Slyszalem od kolezanki, ze w bielanskim grasuja ostatnio jacys dziwni ludzie. Exhibicjonisci glownie. A tak wogole to fajne miejsce zeby na rowrze pojezdzic
  • Anonim

niom wiem wiem o ktorym mowish (o tym graniczacym z AWF-em)... na rowerku fajnie by sie jezdzilo z roznych skarp:D ale niestety ja tam tylko biegam na treningach:D
  • Maja

Bielański ma złą sławę... choć nie jestem z Bielan, zawsze kolega mi mówił, żebym tam chodziła, bo nie wiadomo, na kogo się trafi:|
  • WielkiBiałyTur

eee, nie prawda. piekne miejsce. na rowerek i bieganie. kiedys tam łosia widzialem
  • Pan R™

Ludzie, co Wy pier***cie? Ja tam codziennie jestem wieczorem i jedyne, co spotykam, to drzewa :> No, ostatnio widziałem też sarenkę i jeża; ]
  • Pan R™

Może odstraszam tych "złych" :>
  • Smęt

wychowałam się praktycznie w lasku bielańskim. Od dzieciństwa tam chodziłam i albo w zime na saneczkach pomykałam, albo w alto na spacerki chodizłam. Wspaniałe miejsce. Można dotlenić główkę albo trochę się uspokoić. teraz częściej słysze o ajkichs pijakach czy gwałcicielach. Ale czy to prawda to nie wiem...
  • Marcin

Tam jest ZAJEBISCIE. Jezdzilem tam tydzien temu na rowerze. Nawet sie nie spodziewalem ze tam jest tak pieknie. Cudownie :)
  • Daniel

> ee tam. do bielanskiego to sie na piwo chodzilo przez caly okres edukacji w lelewlu; ).

I nadal sie chodzi; -))
  • pj

Super miejsce na rowerek zwłaszcza teraz gdy jest dużo kolorowych liści i i to zimne rześkie powietrze :D Browara też przyjemnie skonsumować w towarzystwie przyrody; -)
  • Anonim

lasek bielański- najmilsze wspomnienie z okresu liceum; 4 lata edukacji w Lelewelu i chodzenia na piwo do lasku..no i tam sie... zakochałam:]
  • Anonim

no prosze :)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)