-
Anonim
ktośz was bywał w lesie bielańskim ?
można tam znaleść fundamenty dawnych budynków plus piwnice częściowo zasypane
-
Anonim
mowish moshe o trupiarni?? kto tam mnie chcial zaatakowac jak weshlam przez kraty:D wogole w tym opushczonym budynku ludzie sie paletaja:D i gaz sie chyba jakis ulatnia:D -
Anonim
-
Anonim
no i oczywiście w pięknym lesie Bielańskim stoi najlepsza uczelnia na świecie- UKSW; ]]]]]]]
A no i jeszcze urokliwy kościółek obok drewniana karuzela i schody az do Nieba -
-
Pola
ee tam. do bielanskiego to sie na piwo chodzilo przez caly okres edukacji w lelewlu; ). nie trafilam nigdy na zadne ciekawe resztki czegokolwiek ale swego czasu mozna bylo spotkac zboczenca, ktory ganial za pannami po lesie; ). -
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
nie chodzi o ruiny z kominem w lasku lindego
czyli w tym małym.
mam na myśli ten duży
nie wiem czy kojarzycie ruiny bramy
jak tak
to szukajcie niedaleko
-
Ma-ciek
Slyszalem od kolezanki, ze w bielanskim grasuja ostatnio jacys dziwni ludzie. Exhibicjonisci glownie. A tak wogole to fajne miejsce zeby na rowrze pojezdzic -
Anonim
niom wiem wiem o ktorym mowish (o tym graniczacym z AWF-em)... na rowerku fajnie by sie jezdzilo z roznych skarp:D ale niestety ja tam tylko biegam na treningach:D -
Maja
Bielański ma złą sławę... choć nie jestem z Bielan, zawsze kolega mi mówił, żebym tam chodziła, bo nie wiadomo, na kogo się trafi:| -
WielkiBiałyTur
eee, nie prawda. piekne miejsce. na rowerek i bieganie. kiedys tam łosia widzialem -
Pan R™
Ludzie, co Wy pier***cie? Ja tam codziennie jestem wieczorem i jedyne, co spotykam, to drzewa :> No, ostatnio widziałem też sarenkę i jeża; ] -
Pan R™
-
Smęt
wychowałam się praktycznie w lasku bielańskim. Od dzieciństwa tam chodziłam i albo w zime na saneczkach pomykałam, albo w alto na spacerki chodizłam. Wspaniałe miejsce. Można dotlenić główkę albo trochę się uspokoić. teraz częściej słysze o ajkichs pijakach czy gwałcicielach. Ale czy to prawda to nie wiem... -
Marcin
Tam jest ZAJEBISCIE. Jezdzilem tam tydzien temu na rowerze. Nawet sie nie spodziewalem ze tam jest tak pieknie. Cudownie :) -
Daniel
> ee tam. do bielanskiego to sie na piwo chodzilo przez caly okres edukacji w lelewlu; ).
I nadal sie chodzi; -)) -
pj
Super miejsce na rowerek zwłaszcza teraz gdy jest dużo kolorowych liści i i to zimne rześkie powietrze :D Browara też przyjemnie skonsumować w towarzystwie przyrody; -) -
Anonim
lasek bielański- najmilsze wspomnienie z okresu liceum; 4 lata edukacji w Lelewelu i chodzenia na piwo do lasku..no i tam sie... zakochałam:]
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne